Fórum témák
» Több friss téma |
Nem arról szólt, hogy te vetted! Hanem az egér görgőknél van egy optikai adó, és egy vevő, ezek hasonlóan néznek ki. A te képedre, és adatodra írta, hogy ez az optikai VEVŐ.
Hát kérem szépen ez lehet:ISO203 Laser Receiver
https://www.codrey.com/electronic-circuits/the-mysterious-laser-rec...odule/ Vagy pediglen lehet TSL235 LIGHT-TO-FREQUENCY CONVERTER https://opensx70.com/posts/2019/04/sensor-follow-up Vagy valami más...
Üdv Mindenkinek!
A képen látható készülék programozásához, beállításához kérnék segítséget. Előre is köszönöm.
Üdv!
Ez mi lehet? Hydride!!?? A hidrogén vegyületeket nevezik így.
Tölthetem NiCd töltővel?
Igen, de fordítva nem egészséges. A NiMH feszültségugrása alacsonyabb, a NiCd töltő nem venné észre.
Remélem, olyan töltőd van, amelyik egyesével is tud tölteni, nem csak párosával. Az utóbbit add oda egy haragosodnak.
Van olyan is. A párosával töltő miért nem jó?
Mert nem balanszol, gondolom én.
Sziasztok,!
Tudna valaki segíteni alkatrész azonosításban? Kondinak gondolom, de az értékét nem tudom. Nyomtató, vezérlő áramkör. kyocera ECOSYS P2135d Köszönöm!
Elég rosszul látszik, ha háromlábú, akkor inkább rezonátornak gondolnám (kvarc olcsóbb változata
Meg azok szoktak kékek lenni
A pozíciószám nem látszik, valamint az sem, hogy hol helyezkedik el a panelom.
Szia,
lcd kijelző felett van. pociziószám elvileg x1
szia én is erre jutottam.
milyen értékű lehet? van service manualom, de ott nem írja. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2022
Manual vonatkozó részét legalább betehetnéd, hátha több szem elv alapján lesz ötlet...
Töltsd fel ide a manualt.
Sziasztok,
Valaki felismeri ezeket? Diódához hasonló működést mutatnak.
Русский чудо! Ezek orosz diódák. Van egy marékkal valahol, még adatok is, csak az idő elrejtette előlem.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2022
Köszönöm az infót.
Én eddig még nem találkoztam ilyennel. A gyári adatok már szerintem nem lényegesek, annyit észrevettem , hogy az egyik irányba még most is jobban vezetnek mint a másikba...
Esetleg a hátoldalon lévő ic száma segíthet?
Gondolom neki is kell az órajel. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2022
Igen nagy valószínűséggel 4 MHz. A helyedben vennék 4, 6 és 8 MHz-eseket és belepróbálnám. 99%, hogy valamelyikkel elkezdene működni. De ha elkezd, akkor is ellenőrizném a másik kettővel is, mert időzítések függhetnek a rezonátor frekvenciájától.
Most néztem a Hestore kínálatát, szóba jöhet még 10 MHz és 3,58 MHz is... A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2022
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Így fogok tenni.
Csak óvatosan, mert lehet, nem egyszerű dióda.
Granpának szerintem tökéletesen igaza van, kísértetiesen hasonlít egy D2B germánium tűsdiódára.
Már csak a tokozása is CCCP gyártmányra utal. Minden tűs dióda kis teljesítményű, viszont ideális detektoros rádióhoz. A csatolt képen látszik közelről hogy tűs, és a nyitófeszültségből hogy germánium. A harmadik csak azért, hogy neten is csak elvétve kapható. Amint látod, a tipusszám a az egyik lemezkivezetés egyik oldalán van (bár sasszem kell hozzá).
SOS! Takarítottam, találtam, tanakodtam, tanácstalan lettem. Diódaként viselkedik. Színkódolás: piros-kék-ezüst. Köszönöm a segítséget!
Ezek a színjelzések titkosak. Nekem is van egy dobozzal, de nem sikerült beazonosítani semmiféle rendszerrel.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2022
Igazad lett, az egyiken olvasható volt a felirat: d2b. Az zavart meg egy kicsit, hogy az egyiknek 650mv a nyitófeszültsége, de az simán lehet más típus. Eszerint valakinek hasznos lehet, megy majd fel az ingyen elvihető rovatba.
Neked is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |