Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ezekben az ínséges időkben érdemes javítani, összerakni, mert aranyárban "mérik" a bringákat. Ha nem viszi el senki, én kimennék menteni 1-2 db. 3 lépcsős (pedál) lánckereket. A többi részből nálam is van bőven.
Szia. Én ezeket tisztelettel elfogadnám és elhoznám. Köszönöm.
Az első jelentkező az egészre...
Oxigén szenzor elvihető a 15. kerből.
Szia
A Access könyvre, és a Microsoft Assembler 5.0 igényt tartanék !
Ez olyan széles méréstartományú szenzor?
Köszönettel elfogadnám a szenzort.
Pont ilyet szeretnék ! Ha esetleg marad belőle.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2022
A kipufogógáz oxigéntartalmát méri. Általában a kipufogócsonkon van. A kocsi motorvezérlő komputeréhez megy és azt szabályozza. Ahány kocsi, annyi féle komputer és persze annyi féle szonda. Más más értékű, menetű, hosszú, kocsitól függő és van amelyik kettő van ami három vagy négy kivezetéses.
Tudom mi ez.
Közben megtaláltam a választ. Igen ez egy széles feszültségtartományú lambda szonda, onnan gondolom mert a beépítési utasításban azt írja hogy univerzális és csak 1 vezetéke van. Többféle motorvezérlőhöz autóhoz jó lehet. Nem kell neki fűtés.
Van egy bontott laptop alkatrész halmazom. A kijelző 17" -os. Hibátlanul működött, a háza volt törött. Aksi, táp, billentyűzet nincs. Személyesen, ha eljössz érte vagy megbeszélt időpontban Szilvásvárad-Eger útvonalon. (Heves megye). Nem szeretném postázni (csomagolás, feladás, idő, pénz és macera).
Üveg akvárium ingyen elvihető. 100 literes Mérete: 78cm hosszú, 32 cm széles és 41 cm magas.
Van hozzá üveg tető is. Tökéletes még terráriumnak is. Adok hozzá még pár apróságot. A mérete miatt nem postázom. Esetleg Szolnokra még át tudom vinni előre egyeztetett időpontban. Sajnálom kidobni.
Hello!
Van egy nem használt ajtónyílásunk, ahol a beépített polcra ilyesmit képzeltünk el. Ha hazaérünk, megmérem a szélességet, hogy befér-e? A héten napközben (8-14 óra között) ha alkalmas, lehet, hogy egy utat szervezek rá. Pontos elérhetőségeket kérhetek privátban?
Hagyatékból származó kiforrasztott (gondolom) autórádió potik új gazdát keresnek.
Vélhetően nem a hibásak lettek eltéve.
Szia xxxyyy,
Szeretnék kérni kis türelmi időt a döntéshez, - a kollégámnak van egy Philips CAR 400-as egysége, amelybe már jó ideje keres új potit a recsegős helyére, - várom a választ, hogy nézze meg a fotót. Köszönöm!
A felajánlott könyvekre (Access és MS Assembler kivételével) még lehet jelentkezni november 8.-ig. Utána újrahasznosulnak.
Sajnos hege88-nak nem fér el az akvárium. Így tovább él a felajánlás, hátha kell másnak
A jelek szerint az eredeti elfogadó eltűnt, így újra felajánlok egy Bosch PSR1200 fúrógépet, két felújítandó akkumulátorral. Nem tudok postázni, december elején hulladékudvar a sorsa.
Szia,
Engem érdekelne a fúró Újpesti átvétellel.
A könyvek közül a Borland (Turbo) Pascal témájúak érdekelnének. Köszönettel,
Ha érdekel fel tudok ajánlani egy Angster-Kertész Turbo Pascal 6.0 feladatgyűjteményt. Pontosabban kettőt, mert 2 részes. (Bővebben: Link)
Nagyon kedves vagy, köszönöm, de ezekre a feladatgyűjteményekre nincs szükségem. Ha már itt tartunk, van valakinek esetleg ZIP drive-ja, aki be tudna olvasni nekem régi ZIP lemezeket? Vagy ennek nyissak egy saját topicot? Régi floppy beolvasásra is szükségem lenne, de lehet, hogy másnak is...
ZIP100-as? Vagy 250-es?
Milyen floppyk-ról van szó?
ZIP100-asok. Egyelőre 3-at találtam meg, de valahol még kell lennie párnak régi 5,25-ös és 3,5-es floppy-kkal.
Nem lesz baj, hogy ezt itt tárgyaljuk? Még szükségem lenne oprendszerek tárgyhoz illusztrációnak régi számtech relikviákra, pl. 8 colos floppy, rossz elektroncsővek és relék, kis mágnesdob, lyukszalag, stb... Ezt majd talán inkább beírom az elfogadnám topic-ba. Pl. szoktam bevinni régi rossz hdd-ket, mikor a filerendszerek után a fizikai tároláshoz érünk és ott szedik szét a hallgatók műszerész torx-szal... |
Bejelentkezés
Hirdetés |