Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Néhai BRG MK kazettás magnó 9 voltos motorja nem lenne jó?
Van belőle magyar BRG-s, de van eredeti Matsushita japán is. A fordulatszám szabályzójával (stabilizálójával) együtt.
Igen, viszont át kell kábelezni (ami szerencsére nem nehéz a kihajtható lezárások mellett).
Üdv!
Rossz NVS 5100M (Hp Elitebook 8540P)videokártyát elfogadnák. A fém rész legyen ép a négy menetes furattal (csak arra lenne szükségem) . Postát állom. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2022
Magyarán ugyanilyen csatlakozós, de más vezetékelésű (a fentebb említett Toshibás) panel is jó lehet?
Keress adatlapot az új lcdhez és a régihez, vag yha a régihez nincs a laptop kapcsolási rajza alapján ki tudod csipogni az lvds kábelt. de az LVDS az LVDS, ha azonos csatorna kiosztású és nincs whitelist (nem lesz), akkor megy.
Írhatnál méreteket rá, de amúgy nem annyira kritikus, én forrasztható anyákat bontanék másik laptop alaplapról és felforrasztanám rá, nincs akkora feszítő hatás, hogy megtörje a nyákot és pl a GL553 laptop is teljesen beforrasztott tartókkal van de a másfél milliós Razer is... Esetleg tudok más laptophoz való backplatet keresni amit 4 kis kör alakúra szét tudsz szedni, de a legegyszerűbb 4db forrasztható anya a szükséges M2.5 vagy M2 méretben.
Sziasztok.
A fent említett tv-hez (L43M5-5ASP) kellene nekem egy alaplap. Ha esetleg lenne valakinek kérem jelezze. (Pl. Kijelző törött tv-ből.) Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.
Hello! Ha ingyen szeretnéd, akkor ott a topik, ha pénzért az apróhirdetés!
Köszönöm az ötleteket de maradok az eredetinél. Kaptam használhatót.
Sziasztok!
Logarléceket keresek a gyűjteményembe. Ha van neked amitől megválnál, kérem jelezd privát üzenetben. Ugyan most már nem elektronika, de régen még ezzel számoltak a mérnökök... Köszönöm!
Ha esetleg felteszed hogy mi van az eddigi gyűjteményben, akkor kiegészíthetjük hiányzó darabokkal.
Hát még nem fotóztam le őket, de nincs is sok...
Megnéztem a bontásra váró laptopokat: Meenee, Medion, HiNote. A két külön kijelzőt lefényképeztem, de otthon maradtak a képek.
Végre valaki, akinek hasonló perverziója van
Zseb logarléc? Mondjuk ez nem eladó, csak érdekességként mutatom.
Szintén nem eladó...
Ritka eset, amikor azt mondom, hogy ilyet még csak nem is láttam.
Mert könyvem az van, meg fa léc is (szakközépbe vinni kellett, tolómérőt is, svajci sapkát, stb.).
Én sem láttam azóta sem ilyesmit. Kb. 30 éve szereztem az első munkahelyemen egy öreg szakitól, Ha jól emlékszem 4 üveg sört fizettem érte, szerintem megérte
Megvan még a doksi is.
Keresek 5,25-ös floppy meghajtót kukától (padlás pucolás) mentett gépek felújításához. DD és HD is érdekel. Köszönöm.
Műanyag ócskaságok precíziós logarlécként?
Sajnos, már nem tudom, hová lett az NDK-ból hozott alu logarlécem. Komoly volt ugyan, de még arra sem merném ráírni, hogy precíziós.
Nem fémgyűjtőnek lesz! De mutatok egy nem műanyagot, és nem is fémet, meg fa sem!:
Bővebben: Link (Ezt is lehet "huzogatni"...virtuálisan.)
Itt meg az én *számológépem*. A használata már nehezen menne, de szerencsére van hozzá leírásom. Két gombóc fagyi (1 Ft.) volt a könyv ára.
Köszönöm mindenkinek a fotókat a gyönyörű darabokról , de nem szeretném, ha széttrollkodnánk a topikot ezzel..
Én nem értek hozzá, vagy ezt tényleg el van rontva?
Bizonyám!
Mégpedig a középső tárcsa - amiről szögek szinuszértékét lehet leolvasni - jelölése. Kör alakú logarléc |
Bejelentkezés
Hirdetés |