Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
32" philips tv tápjában tönkre ment pár alkatrész. Keresném, ha lehet magyarországi beszerzési forrásból, az AOTF18N65 fet helyettesítőjét. Köszönöm!
Esetleg guglizzd/keresd 18N65 néven. Más is gyártja...
Üdv!
Átlátszó zöld öntapadós fóliát esetleg plexit vennék lézergravírozóhoz betekintő ablakra. Beszerzési forrás ? Köszönöm.
Sziasztok!
Csatári dupla mérő dobozt láttatok mostanában valahol készleten? Majd két hónapja rendeltem, és még mindig nem tudják szállítani.
Állítólag hiánycikk lett.
Idézet: „Több mint két hónapja hiány alakult ki országszerte villanyóraszekrényekből, azóta pedig csak romlott a helyzet.”
Bocs, konkrétan erről a típusról van szó:
PVT 6075 Á-VFm-Sz
Igen tudom, de több szem többet lát.
Meg nemrég ennek kapcsán megjelent egy cikk, hogy Csatáriék komoly fejlesztést invesztáltak, és sokkal nagyobb gyártási kapacitásuk lett. Ennek a kézzelfogható jelei talán már mutatkozhatnának.
Sziasztok!
6m 2.9mm átmérőjű zománchuzalra lenne szükségem hegesztő folytótekercséhez. Hol tudok venni vagy valaki adna el nekem ennyit? Köszönöm előre is.
Ne menj sehová, hozok fel a jövő héten. (Szerintem, még van, szerdán megtudom.) Mekkora a helyed, mert lehet, hogy vastagabb kissé.
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki,hogy ilyen nyák trafót hol lehet kapni? A szám alapján próbáltam a googlén keresni, de ilyen kimenő feszültségűt nem találtam.
A hely bajos. 33 menet volt rajta. 5.4m hosszban.
Ez leválasztó trafó 230V /10W -os /ha a veszteséget nem számolod/ .
Azt tudom, csak azt nem hogy hol tudnám beszerezni
Én a gyártóval venném fel a kapcsolatot.
Ha van helyed akkor alternatívát kellene keresni. A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2022
Bakker, a nyomorult kugli ezt nekem miért nem dobta ki? Köszi
Szívesen.
Én is csak azért kerestem náluk mert korábban tele voltak Makrai trafókkal, speciálissal is.
Sziasztok! Hol lehetne kapni digitális 50mA-es AC milliampermérő panelműszert, 4 digit 2 tizedes. Itthon?
Van ott még egy sornyi hely. Jövő héten megmondom milyen van.
Építeni nem? Kis áramváltó, tízszer áthúzod rajta a vezetéket és máris 500 mA-nek fogja érzékelni, műveleti erősítő, AC feszültségmérő...
Jutna nekem is 5-10m? Nem baj ha vastagabb. Köszi.
Építeni is jó, de ilyen rajzot sem találtam.
Majd referálok jövő héten, hogy mennyi, milyen van. D 5 (6?)-ös ZS van pár m biztosan még, de másmilyen is.
Legegyszerűbb talán egy megfelelő arduino projektet találni, és az igényeidre átszabni.
Ebből is ki lehetne indulni, de lehet hogy van sokkal jobb is. A kívánt pontosságot azért jobban kellene definiálni, mert a 4 digit pontosság már elég komoly elvárás.
Ezzel van néhány észrevételem:
-Nem látom, hogy a mérőkör le lenne választva, azaz áramváltó nélkül semmiképpen nem próbálnám meg használni. -A műszer 3 1/2 digites, azaz az 50mA-t 3 digitesen tudja csak megmérni, ami a 0,0...50,0 kijelzett értékeket jelenti -A pontossága 0,5%, azaz még a 3 digit sem vehető komolyan Ezekkel együtt lehet hogy a te igényeidet kielégíti.
Szia!
Mit mérnél vele? Mert ha egy sönt ellenálláson eső feszültséget egy precíz OP07-el erősíted, akkor az ,már elegendően kicsi lehet.(maga a sönt ellenállás) Feszültséget meg már 4-5 digiten szépen lehet mérni.Ekkor még "majdnem"elhanyagolható lesz a feszültség esésed a mért áramkörben. Itt azonban már kis engedményt neked kell tenned, vagyis mennyit áldozol fel a pontosság érdekében. DE! Láttam anno az EPE c folyóiratban, hogy HAL clamp swich fogóval mérnek "bontás nélkül" áramot. Vagyis az egyenáram mágneses terét mérik egy preciz átalakítóval. Nézzem meg, vagy megtalálod magad is? Ha találsz, említsd meg merre volt.Köszi Csináltam trabi gyújtás HAL eleméből én is, de egy kicsi mágnest mögé kellett tenni,hogy érzékenyebb legyen. Ha túltoltad a mágnest, akkor azt mérte,Volt egy jó pozíció, akkor oszcillált,ha megjelent 10-20 mA vezetékben. Igazán mérésről nem beszélhetünk, de jó szórakozás volt, nagy áram magas fütty, kis áram mormogás... A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2022
Sziasztok, GPIB (IEEE 488) csatlakozó hazai beszerzési forrást keresnék, de leginkább szerelt vezetéket találok, arany árban. Panelbe vagy csak vezetékre forrasztós, mindegy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |