Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hali! Lenne egy olyan kérésem, hogy pontosan meg lehet-e mondani, mit írjunk be a gps-be(pl waze), vagy pontos gps poziciója az erőmű északi portájának a találkozóhoz. A Fejér megyei pályamatrica elég-e, ill milyen nevű kijáratnál kell az autópályáról lehajtani (Pest felől). Vagy szerencsésebb lett volna a gugli maps linkjét betenni a képernyőfotó helyett, mert én kis butuska nem igazán tudom a "nagy" térképre rápasszintani.
Köszi
Hello! A Fejér megyei matricával, a " Paks Észak" lehajtónál kell lejönni a pályáról a 6-os útra. (gyürüsi lejtő, 100-as km kő, Paks 110kmnél) Paksot elhagyva van lámpa, négy sávos szakasz, majd ez után pár 100 méterrel ki lesz írva hogy "Atomeőmű észak" Ott kell balra lehajtani és egyenesen a körforgó után az északi porta.
Tessék:
-térkép iGo-ban -gps koordináták Beírod Paksot, kicsit kicsinyítesz -és látszik az erőmű, mindkét bejárójával. Én mintha a múlt pénteken úgy láttam volna, hogy már nem észeki bejáró van kiírva, hanem Paks II. Visszafelé elfelejtettem jobban megnézni. (Én ha pályajegyet vennék, akkor heti országost vennék, olcsóbb, mint a megyei éves. Persze, ha már egyébként van neked Fejér megyei, akkor úgy a jó -csak kicsit hamarabb kell letérni a pályáról. Úgy viszont rövidebb ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2022
Te nem, tudhatod igaz, de jönnek messzebbről is. B. Újfaluból éppen nem.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2022
Újfalu itthon marad megy meccset nézni! Kötelezően.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2022
Nem kifogás.
![]() ![]()
09:00 és 13:00 a lányom első hivatalos meccse. Elég jó kifogás? Ha nem megyek el, mehetek az istállóba aludni
![]()
Oké. Ja azt hittem valami TV-s mecss lesz.
![]()
Ez a hivatalos lista, ha akarnál sem jöhetnél el, mivel (jó okkal) nem jelentkeztél.
Gyanítom csak annyi a történet, hogy akkor Granpa nem viszi el Paksra az oda szánt cuccokat.
Esetleg felmegyek Bpestre vonattal. Ingyé van.
![]()
Van valakinek valami kérdése, kérése? Inkább most még van egy kis időnk.
![]()
Azt szeretném kérni, hogy ha lehet ne essen.
Felhívom őket cseréljék le az ikont.
![]() ![]()
Á, nem érdemes, elveszett nap. Csak akad szállító.
Szakmai kérdéseket lehet előre küldeni, vagy csak szervezéssel kapcsolatos kérdéseget?
Például engem érdekelne, hogy: - Miért nem minden generátorhoz statikus gerjesztőgépet használnak? - Hogyan csinálják, hogy a mostanság rendszeresített B61 atombombánál be lehet állítani, hogy "mekkorát robbanjon"? És mi törték azzal a hasadóanyaggal, ami "nem használódik fel"? - Hogyan földelik a csillagpontot, és mérik-e a távoli potenciál eltolódást?
Lehet ilyenneket is, csak legfeljebb ostobaságot válaszok vagy azt, hogy nem tudom.
![]() Szerintem nem,majd ott hirtelen lehet kérdezni. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2022
Vannak kérdések, amit mi nem tudunk megválaszolni.
Az atomerőműben nen fogják megválaszolni. A katonák nem kívánják NEKÜNK megválaszloni. Nem is azért megyünk oda.
Akadhatna, ha:
-elárulnátok néha, hogy mit (atombombát-kiskutyát) -honnan hová (Párizs-Dakar) Mert járok időnlént Bcsabán (tegnapelőtt) járok Szegeden, Pécs városában (előző héten) Bp-n kb minden héten. Ha nem titokzatoskpdnátok, néhány dolgot időnként fel tudnék venni. Csak azt kell tudomásulvenni: nem én szervezem a fuvarokat. De ha előre elmondanátok, mit honnan hová, hát meg tudnám monadani: -oda ritkán -oda sohasem -oda azért hetente-kéthetente megyek. (Ja, igen: Ha nem válaszolok, az azt is jelentheti, hogy -nem mentem arra -nem úgy -éppen nem figyeltem. Ha nem ajánlottam volna fel, akkor is ugyane történne ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2022
Folyamatban van a dolog, idővel mindegyik gerjesztő statikusra lesz cserélve.
Remélem nyugdíjas korukban valami méltó helyen lesznek kiállítva.
Nekem legalábbis nagyon tetszenek. ![]()
Budapestről kellene elhozni Békéscsabára egy kg. rézdrótot.
Na kérem:
-Granpa (akár privátban) elárulja, hol kell felvenni (csak annyit tudok XIV) -azt már tudom -Bcsabára Hetek kérdése. Hétfőn Bp fuvarom van. Békéscsaba -amikor azt adják. Ha sürgősnek tűnik, ráirányíthatom a fuvarszervezőt, de nem napra pontosan.
Szerintem Paksi halászcsárdában a kezedbe nyomja csütörtökön.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2022
Nem sürgős. Amikor erre van utad, megfelelő.
Idézet: „- Hogyan földelik a csillagpontot, és mérik-e a távoli potenciál eltolódást?” A Föld középpontjáig leverik a földelőszondát. ![]()
Ezt tudtam intézni, jó kis hidegfrontot.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |