Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hali! Lenne egy olyan kérésem, hogy pontosan meg lehet-e mondani, mit írjunk be a gps-be(pl waze), vagy pontos gps poziciója az erőmű északi portájának a találkozóhoz. A Fejér megyei pályamatrica elég-e, ill milyen nevű kijáratnál kell az autópályáról lehajtani (Pest felől). Vagy szerencsésebb lett volna a gugli maps linkjét betenni a képernyőfotó helyett, mert én kis butuska nem igazán tudom a "nagy" térképre rápasszintani.
Köszi
Hello! A Fejér megyei matricával, a " Paks Észak" lehajtónál kell lejönni a pályáról a 6-os útra. (gyürüsi lejtő, 100-as km kő, Paks 110kmnél) Paksot elhagyva van lámpa, négy sávos szakasz, majd ez után pár 100 méterrel ki lesz írva hogy "Atomeőmű észak" Ott kell balra lehajtani és egyenesen a körforgó után az északi porta.
Tessék:
-térkép iGo-ban -gps koordináták Beírod Paksot, kicsit kicsinyítesz -és látszik az erőmű, mindkét bejárójával. Én mintha a múlt pénteken úgy láttam volna, hogy már nem észeki bejáró van kiírva, hanem Paks II. Visszafelé elfelejtettem jobban megnézni. (Én ha pályajegyet vennék, akkor heti országost vennék, olcsóbb, mint a megyei éves. Persze, ha már egyébként van neked Fejér megyei, akkor úgy a jó -csak kicsit hamarabb kell letérni a pályáról. Úgy viszont rövidebb ) A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2022
Te nem, tudhatod igaz, de jönnek messzebbről is. B. Újfaluból éppen nem.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2022
Újfalu itthon marad megy meccset nézni! Kötelezően.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2022
Nem kifogás. A meccsek általábban este vannak. Nem?
09:00 és 13:00 a lányom első hivatalos meccse. Elég jó kifogás? Ha nem megyek el, mehetek az istállóba aludni
Oké. Ja azt hittem valami TV-s mecss lesz. Ez nyomós ok.
Ez a hivatalos lista, ha akarnál sem jöhetnél el, mivel (jó okkal) nem jelentkeztél.
Gyanítom csak annyi a történet, hogy akkor Granpa nem viszi el Paksra az oda szánt cuccokat.
Esetleg felmegyek Bpestre vonattal. Ingyé van.
Van valakinek valami kérdése, kérése? Inkább most még van egy kis időnk.
Azt szeretném kérni, hogy ha lehet ne essen.
Felhívom őket cseréljék le az ikont. Havazásra.
Á, nem érdemes, elveszett nap. Csak akad szállító.
Szakmai kérdéseket lehet előre küldeni, vagy csak szervezéssel kapcsolatos kérdéseget?
Például engem érdekelne, hogy: - Miért nem minden generátorhoz statikus gerjesztőgépet használnak? - Hogyan csinálják, hogy a mostanság rendszeresített B61 atombombánál be lehet állítani, hogy "mekkorát robbanjon"? És mi törték azzal a hasadóanyaggal, ami "nem használódik fel"? - Hogyan földelik a csillagpontot, és mérik-e a távoli potenciál eltolódást?
Lehet ilyenneket is, csak legfeljebb ostobaságot válaszok vagy azt, hogy nem tudom.
Szerintem nem,majd ott hirtelen lehet kérdezni. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2022
Vannak kérdések, amit mi nem tudunk megválaszolni.
Az atomerőműben nen fogják megválaszolni. A katonák nem kívánják NEKÜNK megválaszloni. Nem is azért megyünk oda.
Akadhatna, ha:
-elárulnátok néha, hogy mit (atombombát-kiskutyát) -honnan hová (Párizs-Dakar) Mert járok időnlént Bcsabán (tegnapelőtt) járok Szegeden, Pécs városában (előző héten) Bp-n kb minden héten. Ha nem titokzatoskpdnátok, néhány dolgot időnként fel tudnék venni. Csak azt kell tudomásulvenni: nem én szervezem a fuvarokat. De ha előre elmondanátok, mit honnan hová, hát meg tudnám monadani: -oda ritkán -oda sohasem -oda azért hetente-kéthetente megyek. (Ja, igen: Ha nem válaszolok, az azt is jelentheti, hogy -nem mentem arra -nem úgy -éppen nem figyeltem. Ha nem ajánlottam volna fel, akkor is ugyane történne ) A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2022
Folyamatban van a dolog, idővel mindegyik gerjesztő statikusra lesz cserélve.
Remélem nyugdíjas korukban valami méltó helyen lesznek kiállítva.
Nekem legalábbis nagyon tetszenek.
Budapestről kellene elhozni Békéscsabára egy kg. rézdrótot.
Na kérem:
-Granpa (akár privátban) elárulja, hol kell felvenni (csak annyit tudok XIV) -azt már tudom -Bcsabára Hetek kérdése. Hétfőn Bp fuvarom van. Békéscsaba -amikor azt adják. Ha sürgősnek tűnik, ráirányíthatom a fuvarszervezőt, de nem napra pontosan.
Szerintem Paksi halászcsárdában a kezedbe nyomja csütörtökön.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2022
Nem sürgős. Amikor erre van utad, megfelelő.
Idézet: „- Hogyan földelik a csillagpontot, és mérik-e a távoli potenciál eltolódást?” A Föld középpontjáig leverik a földelőszondát.
Ezt tudtam intézni, jó kis hidegfrontot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |