Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   556 / 689
(#) Hantos Ferenc hozzászólása Nov 5, 2022 /

Egy hibás GORENJE mikrohullámút (biztosítékot kiolvasztotta, majd azt cserélve büdös műanyag szag jött belőle) üvegtállal ajánlanék, valamint egy működőképes PANASONIC NV-R10E tip. VHS szalagos video kamerát, amelynek a két akkumulátora koránál fogva kuka. Hálózati töltője is van. Postázni nem lehet. Személyesen a XII. kerületben a MOM Park (Déli PU) közelében átvehetők.
(#) Josi777 válasza Hantos Ferenc hozzászólására (») Nov 5, 2022 /

A mikróra szeretnék jelentkezni.
(#) xxxyyy hozzászólása Nov 5, 2022 /

Videokamerám még nem volt, szívesen elfogadnám.
(#) hege88 válasza csurgay hozzászólására (») Nov 7, 2022 / 1

Egy 8" floppyt edukációs célre szívesen felajánlok!
Tavaly egy régi cégirodát eldózeroltak, félállapotnál megalkudtam a melósokkal, hogy kicsit bogarászhassak..
Írj rám privátban.
(#) afp hozzászólása Nov 7, 2022 /

Pestlőrincről ingyen elvihető P4-es processzor.
Tesztelni nem tudom, de valószínűleg jó.
Csak személyes átvétel.
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2022

CPU_P4.jpg

(#) tiborati hozzászólása Nov 7, 2022 /

Baxi ECO3 kéményes kombi cirkó, (működésből leszerelt), elvihető. Csak személyes átvétel.
BP xvi ker.

Baxi.jpg

(#) Karcsi59 válasza tiborati hozzászólására (») Nov 7, 2022 /

Szia!
Én örömmel elhoznám ezen a héten, egyeztetett időpontban.
(#) compozit válasza Karcsi59 hozzászólására (») Nov 7, 2022 /

Elkéstem...
(#) Karcsi59 válasza compozit hozzászólására (») Nov 7, 2022 /

Nem biztos. A döntés a felajánlóé.
(#) tiborati válasza Karcsi59 hozzászólására (») Nov 7, 2022 / 3

A héten Karcsi59-é, ha nem viszi compozit-é. ( úgy gondolom így korrekt. )
(#) compozit válasza tiborati hozzászólására (») Nov 7, 2022 /

Ez így helyes.
(#) KBal76 hozzászólása Nov 8, 2022 /

Sziasztok, pincémben felbukkant két A3 mátrix nyomtató (talán Fx 1000 Epson), bekapcsolva ránézésre működik, kipróbálni nem tudtam. Nem pormentes...
(#) vargham válasza KBal76 hozzászólására (») Nov 9, 2022 /

Hello! Ha Budapest vagy környéke, akkor engem érdekel. Köszönöm.
(#) bitmixer hozzászólása Nov 9, 2022 /

VW család autóiból származó (talán Skoda Fabia) hibás ablakemelő vezérlőpanelek bontásra elvihetők.
Van rajtuk mikrovezérlő, Hall ic-k, relék, elkók, stb. Ráadásul egy halom beégett érintkezőjű relé, ha valaki lát bennük fantáziát. Csak személyesen Bp. 17., esetleg M2 metró vonalán valahol.
(#) FAZ1 válasza afp hozzászólására (») Nov 11, 2022 /

A nyóckerből adok hozzá egy csaknem komplett számítógépet, csupán a vinyó nincsen benne.
(#) tbarath hozzászólása Nov 12, 2022 /

Nem elektronika, hűtőbe való üvegpolcok keresik gazdájukat, Bp. IX. kerület. Nem postázom, nem tartogatom, nov. végén lomtalanítás, ha addig nem viszik el, akkor megy ki a hűtővel együtt.
(#) compozit válasza tbarath hozzászólására (») Nov 12, 2022 /

Ha a hűtőt is kidobod, akkor a hűtőt is elvinném a polcokkal együtt. Mekkora a mérete?
(#) tbarath válasza compozit hozzászólására (») Nov 12, 2022 /

A hűtő kb. 185 magas, alul fagyasztós. A fagyó része ment is kipróbáláskor, de sajnos a hűtő része nem működik, csak zúg, de hideget nem csinál. Ezért is nem ajánlottam ezt fel, de ha érdekel, természetesen viheted, vagy ha nem szeretnéd, de másnak kell, akkor is vihető.
A gép egyébként egy vendéglátóhelyen lett lecserélve kisebb fogyasztásúra, mert 5x-ösre növő áramár mellett hamar kitermeli az árát. Ott működésből lett kivéve, szerintem szállításnál csesztünk el valamit. Továbbá a tápkábel borítása sérült, azt cserélni terveztem, csak ugye nem működött.
(#) compozit válasza tbarath hozzászólására (») Nov 12, 2022 /

Nekem nem kell, hogy működjön, kiteszem a teraszra és a nem fagyasztandó dolgokra pont jó lesz télen. A baj csak a méretével van, ez már túl nagy, tehát lemondok róla, de másnak lehet, hogy jó lesz, ha ki akarja használni, hogy télen nem kell áram a hűtéshez.
(#) micimacko válasza bitmixer hozzászólására (») Nov 12, 2022 /

Szia!
A panelek érdekelnének, ha még megvannak.
Köszönöm!
(#) bitmixer válasza micimacko hozzászólására (») Nov 13, 2022 /

Félretettem, kvázi jegeltem, PÜ. ment...
(#) robis01 válasza tbarath hozzászólására (») Nov 13, 2022 /

Milyen gyártmányú a hűtő? Ha Samsung, akkor az ajtópolcok érdekelnének.
(#) tbarath válasza robis01 hozzászólására (») Nov 13, 2022 /

Nem, ez sajnos beko.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Nov 18, 2022 / 1

Gafly! Köszönöm szépen, hogy lehoztad részemre a telefont Paksra. És külön köszönöm az ajándékot is.
(#) em hozzászólása Nov 20, 2022 /

A képen látható német nyelvű könyveket a XII. kerületből lehet elvinni, vagy posta + sör.
(#) gépromboló válasza tbarath hozzászólására (») Nov 20, 2022 /

Előfordulhat, hogy nagyon megdöntöttétek szállításkor és azért nem hűt(ött) rendesen elsőre. Próbáld újra, lehet, hogy most már jó.
(#) tbarath válasza gépromboló hozzászólására (») Nov 20, 2022 /

Pár hetet állt a mostani helyén kipróbálás előtt, és van is tippem, hogy mikor sérülhetett meg.
(#) afp hozzászólása Nov 20, 2022 /

Pestlőrincről elvihető 35mm-es filmes fényképezőgép.

kamera.jpg

(#) tbarath hozzászólása Nov 20, 2022 / 1

Hamarosan lomtalanítás, a hónap végéig ingyen elvihetők. Bp. IX. kerület, érte kell jönni, nem postázom, nem hurcolom.

Korábban feltettek, volt már amire volt jelentkező, ha az én trehányságom/stb. miatt nem sikerült átvenni, akkor természetesen az eredeti jelentkezőé a cucc a fenti feltételekkel.

1. üvegpolcok hűtőbe: Bővebben: Link
2. monitorok, a 24-es már nincs meg: Bővebben: Link
3. ágyrácsok: Bővebben: Link
4. Ubiquity hálózati eszköz: Bővebben: Link

Továbbá:
5. Ikea optikai füstérzékelő, legalábbis asszem, már nincs a magyar kínálatban, 30168998 a kódja. Sose volt használva, nem teszteltem.
6. Hama márkájú univerzális távirányító a kiskönyvével. Egy noname (na jó, egzotikus nevű) CRT TV-hez nem volt teljesen jó, azóta nem teszteltem.
7. Dell Inspiron N5040, BIOS-ba beléptem, ez írja: i3 M380, 2x2 GB, 320 HDD, DVDRW. 9 csavar hiányzik az aljából, töltő nem jár hozzá, de 2 db akku igen, vélhetően nem kell tőlük csodát várni. A disk ugyan titkosított, de még felül fogom írni.
8. Linksys AS1SMA 1,5m hosszabbítós wifi antennatalp, Bővebben: Link
9. Popcorn Hour A-110 médalejátszó, NAS-ként is használható, és ha jól tudom USB külső házként is. Mivel 10+ éves, ezért a NAS funkcióját korabeli OS-ekhez kell nézni, szinte biztos, hogy ki van már kapcsolva a windows 10-ben az a Samba verzió, amit ez tud. Van hozzá távirányító (aminek a műanyag része elnyálkásodott, ha nem kell lomtalanításnál kidobom), és egy 12V/3A FSP tápegység (hogy csábítóbb legyen az ajánlat). A maga korában jó volt a tudása de a mai rommá tömörített filmekhez nem javaslom, műhelybe zenelejátszónak inkább el tudom képzelni. Van analóg (!) video (kompozit, s-video, komponens) és audio kimenete (stereo analóg, optikai), és hdmi is természetesen. Nem teszteltem. Teszt képekkel: Bővebben: Link
10. Aldis robotporszívó, kb. 2016-2018 között vehettem. Dokkolós, távirányítós, amikor bedobozoltam, akkor mindene ment, csak a épp port nem szívta fel. Azóta dobozában van, szóval az akku lehet megkotlott már benne. Nem teszteltem.

Ha valakinek kell valami, és pár perc alatt tesztelhető, akkor annyit rászánok szívesen, de nem garantálom hibátlan működést.
(#) afp válasza tbarath hozzászólására (») Nov 20, 2022 1 /

Szia!

Ezek érdekelnének:
Dell Inspiron N5040,
Popcorn Hour A-110 médalejátszó,
Aldis robotporszívó;

Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2022
Következő: »»   556 / 689
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem