Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van egy E5-1620 procivan szerelt gépem a cégnél, de fogalmam sincs milyen socket-es, sose nyúltam hozzá. Family 6 model 45, ha ez mond valamit.
E5-1620 még magában nem lenne elég, de ha v3 vagy v4, akkor igen. Möndjuk h aa family 6 az a generáció, akkor az az eredeti E5-1620 v1 lesz, ami sokkal régebbi Utálom a Xeon neveket, nehéz dekódolni és sokat nem mond a proxi tudásáról sem.
A /proc/cpuinfo nem mondd verziót, szerintem is v1.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Azért köszi, hogy ránéztél.
Kaptam én már hideget-meleget a felvágósságomért.
De ekkora fizetések után meg is értem a "szegény nyugdíjasok"-at. Hiszen én jól keresek. (Nem, nem kivételes eset. A kivételes a 190 pénz volt. Meg a 124540Ft) (Szerintem , bárhogyan útálom az egyhangú munkát, el kell mennem buszt vezetni) A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Miről is beszélsz? Nem politika ez véletlenül?
Izé...
Magánmunkáltatónál keresett (csak rohadtul meg nem talált) pénzt politikának nevezel? Ja, igaz... a "szegény nyugdíjasok" izét is megneveztem. Bocs, hogy szóltam A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Amikor oda mentél tudtad, hogy ez lesz. Akkor meg ne sírj.
Apád fülét.
2 (2002-től tűröm ezt. Talán kifejezhetem az ellenérzésem. Nem csak nektek, nem vagyok oly gyáva. Csak azt hittem, van együttérzés, meg azt gondoltam, más is úgy érzi) A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Ne viccelj már. Ennyire ostoba nem lehetsz.
Összevetve az árakkal, vidéken majdnem akár 48 pacalt is ehetsz belőle, köret, savanyú és innivaló nélkül.
Sajnos semmi másra nem jut akkor.
Az voltam 19 évig.
Mai nap délután felhívott kedves munkáltatóm: kész az olajcsere, holnap, azat vasárap mehetek az autóért. De nem is tudja, esett az eső, biztosan sár van nálunk. Hát a fülemet, 19 éve itt lakom, mindent megteszek, amikor most két hétig gázolajmizéria volt, akkor is én teljesítettem. A fülem megeheti. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Ezen utólag ki segíthet? Ne a nyugdíj intézettől várd.
Havonta csak 31 kell maximum. Persze lehet otthon is főzni.
Gondolod, onnan várom? Nem értetted a lényeget? Hányszor nyögtem még nyugdíjért? Vagy jobban ki tudom számolni (az ezelőtt közzétettek szerint is) a nyugdíjt?
Csak megemlítettem a "szegény nyugdíjasok" és a dolgozók közt lévő difit F*****got (ennyiért vállaltad) lehet válaszolni -csak illetlenség. Mi adjuk a házatokba azt, amit vártok. Keveesebbért kell tennünk, mint a nyugdíjatok? Mod: Nálunk ez nem szokás, kérjük a trágár megnyilvánulásokat a fórumon kívül hagyni. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Moderátor által szerkesztve
Ha dolgozol, keress másik munkahelyet. Én is dolgozom még. Remélem már nem sokáig.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Erről (is) beszéltem. Képzett vagyok, holnap elvezetem a buszt. (Persze, azt sokfelé nem tudják, hogy ahhoz képzettnek jell lenni. Azt hiszik: a sofőrök bunkók) Minden képzettségem megvan hozzá, nemcsak dumálok.
De hadd tegyem már közzé: sokkal többet megtettem, mint egy buszvezető. Csak nem díjazta a majom. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Így járt. Már ha valóban otthagyod. Nehogy már sajnáljuk.
Köszönöm, hogy átérzed.
MÁR én sem sajnálom. Pedig annyira együttdolgozásnak véltem sokáig. De ma elegem lett.
Hasonló helyzetben dolgoztam majd 12 évig. Egy rokon cégében. Aztán elegem lett otthagytam azóta sem bánom.
Dolgoztam én is ilyen helyen régebben. A munka nem volt rossz, de a pénz kevés. Mindig csak úgy kaptam béremelést, amikor már azt mondtam, hogy különben kilépek. Aztán jött szembe egy jobb álláslehetőség, és váltottam, és egy kicsit sem bántam meg. Sőt így utólag azt mondom, hamarabb kellett volna lépnem. Ha úgy érzed rossz helyen vagy, akkor változtass...
Akkor úgy látom, vágod a helyzetet.
Csak magát a munkát (úzletekbe járni, kereskedőkkel jóban lenni, együttdolgozni) sajnálom.
Oké! Úgy kell lennie, hacsak nem hajlik Pityunk a (szerinte túlzó) igényemre
Mi volt a trágár?
(Nem tetszünk beszélni magyar? Nem minden szó azt jelenti, amire a műveletlen gondol. Kb 20 éve nevetünk azon, hogy a MicrosoftWold figyelmeztet arra: a "szarvas" illetlenség, nem írjuk papírra/képernyőre) A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Idézet: „(Szerintem , bárhogyan útálom az egyhangú munkát, el kell mennem buszt vezetni)” Pont tegnap esett le az állam, amikor egy BKK busz hátuljára festve láttam a hirdetést, hogy nyugdíj előtt álló alkalmas embereket várnak busz vezetőnek NETTO 430.000.-Ft ( a pontos összegre nem emlékszem, de e körül van ) fizetésért. Úgy hogy ha érzel affinitást ez irányú munkára, és a pálya alkalmassági is menne, akkor szerintem nyugodtan belevághatsz.
Azt gondolom elfelejtették odaírni, hogy havi 300 órával és éjszakai műszakpótlékkal együtt.
Van buszvezető rokonod, ismerősöd a BKK-nál?
VanIll. csak volt, mert elhúzott
A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2022
Nemhogy menne, évek óta megvan. Olyan szinten, hogy a résztvevők közül engem engedtek el először, gratulálva.
Tényleg csak az tart vissza, hogy azt nagyon megunhatja az ember, mikor ugyanazt a járatot járja napról napra, hétről hétre stb... A 430 pénz az valamelyik alvállalkozó hirdetése (most nem jut eszembe a nevük, de a busz hátulján az is ott volt), de a BKV bejelentett 2.046 Ft/órás alapbér -t ígér, ami azért csak alapból 340 bruttó, azaz kb 226ezer, ha nincs túlóra, nincs pótlék (és én a cafetériával is úgy vagyok: nem azt kell számolni). Egyébként a megemlített hatalmas fizetésem (ez a 170 környéki) napidíjjal volt annyi A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |