Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Uj témát nyitottam mivel sehol nem találtam még hasonlót se.Szóval szeretnék az erősítőmbe egy kivezérlés jelzőt lcd kijelzővel.Nem tudom meg lehet-e valósítani mindezt.Valami hasonlót kellene tudnia mint pl a winamp.Előre is köszönöm a válaszokat.
Igen, megvalósítható. A Winampban tudtommal spektrum analizátor van, nem kivezérlés jelző. Ha érdekel, épp most fejlesztek egyet.
Első teszt: Bővebben: Link
Nagyon jó ez az ami kell nekem kapcsolási rajzot esetleg kérhetnék ?Vagy ahogy olvastam lesz kit ha igen mikor?? köszi
Szia!
Ha én adnék neked egy kapcsolási rajzot, azzal semmire nem mész. Nem a kapcsolási rajzokból áll a világ. Itt kb. 4 környező alkatrész van és egy Atmega processzor. Az abban lévő program a lényeg. Ha kész az egész, lesz cikk, lesz kit, lesz minden, mi szem szájnak ingere.
Rendben, nagyon hálás vagyok, régóta keresek hasonlót, de sehol semi lehet csak rosszul kerestem de mind1.Ebben igazad van hogy hiába kapnék kapcsolást lehet h hozzá se tudnék szólni bár remélem azért nem túl bonyolult köszi.
U.i.:Ha nem vagyok pofátlan mikor lesz kész??
Aug 4-5 körül már lesz időm, akkor jobban ráfekszem a dologra.
Augusztus közepéig biztos meglesz!
Szia
Most olvastam miket írtál az LCD-s equalizerről, hogy a te fejlesztésed és majd ha kész lesz teszel fel róla leírást. Még ügyködsz a dolgon vagy már esetleg kész van, mert egy nagyon tuti kis műszer ez és én is szívessen beruháznék egyre. köszi. szia
Szia
Most olvastam miket írtál az LCD-s equalizerről, hogy a te fejlesztésed és majd ha kész lesz teszel fel róla leírást. Még ügyködsz a dolgon vagy már esetleg kész van, mert egy nagyon tuti kis műszer ez és én is szívessen beruháznék egyre. köszi. szia
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy olvastam az LM3916 adatlapján hogy LCD kijelzőt is meg tud hajtani, milyen LCD kijelzőt tud hajtani(karakteres/grafikus)? Esetleg a he-store-ban lehet kapni hozzá való LCD kijelzőt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |