Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD-s kivezérlésjelző

Témaindító: Sploc, idő: Júl 22, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Sploc hozzászólása Júl 22, 2008 /

Hello!
Uj témát nyitottam mivel sehol nem találtam még hasonlót se.Szóval szeretnék az erősítőmbe egy kivezérlés jelzőt lcd kijelzővel.Nem tudom meg lehet-e valósítani mindezt.Valami hasonlót kellene tudnia mint pl a winamp.Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) Topi válasza Sploc hozzászólására (») Júl 22, 2008 /

Igen, megvalósítható. A Winampban tudtommal spektrum analizátor van, nem kivezérlés jelző. Ha érdekel, épp most fejlesztek egyet.

Első teszt: Bővebben: Link

Nagyon jó ez az ami kell nekem kapcsolási rajzot esetleg kérhetnék ?Vagy ahogy olvastam lesz kit ha igen mikor?? köszi
(#) Topi válasza Sploc hozzászólására (») Júl 22, 2008 / 4

Szia!

Ha én adnék neked egy kapcsolási rajzot, azzal semmire nem mész. Nem a kapcsolási rajzokból áll a világ.
Itt kb. 4 környező alkatrész van és egy Atmega processzor. Az abban lévő program a lényeg.
Ha kész az egész, lesz cikk, lesz kit, lesz minden, mi szem szájnak ingere.

Rendben, nagyon hálás vagyok, régóta keresek hasonlót, de sehol semi lehet csak rosszul kerestem de mind1.Ebben igazad van hogy hiába kapnék kapcsolást lehet h hozzá se tudnék szólni bár remélem azért nem túl bonyolult köszi.

U.i.:Ha nem vagyok pofátlan mikor lesz kész??
(#) Topi válasza Sploc hozzászólására (») Júl 22, 2008 /

Aug 4-5 körül már lesz időm, akkor jobban ráfekszem a dologra.
Augusztus közepéig biztos meglesz!
(#) bazzeg hozzászólása Okt 1, 2008 /

Szia
Most olvastam miket írtál az LCD-s equalizerről, hogy a te fejlesztésed és majd ha kész lesz teszel fel róla leírást. Még ügyködsz a dolgon vagy már esetleg kész van, mert egy nagyon tuti kis műszer ez és én is szívessen beruháznék egyre.

köszi. szia
(#) bazzeg válasza Topi hozzászólására (») Okt 1, 2008 /

Szia
Most olvastam miket írtál az LCD-s equalizerről, hogy a te fejlesztésed és majd ha kész lesz teszel fel róla leírást. Még ügyködsz a dolgon vagy már esetleg kész van, mert egy nagyon tuti kis műszer ez és én is szívessen beruháznék egyre.

köszi. szia
(#) doomkiller hozzászólása Márc 5, 2010 /

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy olvastam az LM3916 adatlapján hogy LCD kijelzőt is meg tud hajtani, milyen LCD kijelzőt tud hajtani(karakteres/grafikus)? Esetleg a he-store-ban lehet kapni hozzá való LCD kijelzőt?
(#) Ge Lee válasza doomkiller hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Ez engem is érdekelne, egyébként a 3915 is tud LCD-t vagy VFD-t hajtani. Jó lenne valami egyszerű LCD-s kivezérlésjelzőt csinálni, valami hasonlót mint itt a 4-es vagy a 9-es, de nem kell ekkora felbontás, és jó lenne PIC nélkül, mondjuk csak a 3915-el. Ez a PIC-es is már túl van bonyolítva.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem