Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Bocsánat a késői válaszért; igen a fejek benne vannak. Tulajdonképp belülről szerintem semmi nem hiányzik, csak a külseje olyan, hogy nem akarok vele foglalkozni, mert úgyis eladhatatlan ebben a formában.
Pestlőrincről (Budapest, 18. kerület) ingyen elvihető jó állípotú Danielle Steel könyvcsomag:
Danielle Steel: A gyűrű Danielle Steel: A sztár Danielle Steel: Az adott szó Danielle Steel: Erősebb a szeretetnél Danielle Steel: Kaleidoszkóp Danielle Steel: Meghallgatott imádságok Danielle Steel: Szívdobbanás Danielle Steel: Utazás Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Igény szerint mindegyik mellé jár 1 db 18W-os fojtótekercs. Szép napot mindenkinek! A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2023
Moderátor által szerkesztve
Szia!
10 nap múlva mennék érte. A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2023
Köszönöm! Amit feljöttem Pestre, jelentkezem.
Bp. 17.-ből elvihető 4 doboznyi ezmegaz. Az egyik dobozban (Skoda Felicia) hibás ablakemelő motorok vannak, a többi nagyon vegyes. Minden doboz 2 nézetben, hogy láthatóbb legyen a tartalom. Úgy látom, feltöltéskor összekutyulódtak... Érdeklődésre pü.-ben részletezem. Dobozt nem bontok meg és nem postázok.
Szia,
Szívesen elfogadnám a dobozokat (a tartalmukkal) Köszi.
Ha már erre jársz értük, akkor elhoznád esetleg a kis trafókat bitmixer fórumtársig?
Hátha hamarabb el tudok érte sétálni helyben, mint várni hogy elsétáljon érte Pöttyös utcától valaki...
Üdv,
van egy régi Wayteq xTAB-50 GPS navigáció kijelzőm + a navigáció tokja, utoljára amikor használtam még hibátlanul működött. Gondoltam megkérdezem hátha kell valakinek még mielőtt kihajítanám a hulladékba. Személyes átvétel: Gyál vagy 18. kerület Csomagküldés kizárólag Foxposttal a vevő terhére! Wayteq xTAB-50 A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2023
Én köszönettel elfogadnám. A többit privátban írom.
A privát üzeneted alapján, ezt kissé benéztem, tehát nem kell, nem tudok vele mit kezdeni.
Pestlőrincről (Budapest, 18. kerület) ingyen elvihető az alábbi krimi könyvcsomag:
Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes emlékiratai David Osborn: Leszámolás Dorothy Unak: Hamis tanú Ed McBain: A szélhámos Edgar Wallace: A kalandor Edgar Wallace: A titokzatos ház Georges Simenon: Maigret és a becsületes emberek Georges Simenon: Maigret Vichyben Ian Flaming: James Bond - A gyémánt örök Loriano Macchiavelli: A merénylet nyomai Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Szép estét mindenkinek! A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2023
Ingyen elvihetők az alábbi kütyük. Az mnc hangszóró 30 cm szerintem jó nem repedt, nem szakadt. A kicsi 13 cm peremezni kell, a számítógéphez való hang keltő egység alig használt a negyedik képen levő holmi fogalmam sincs micsoda. Lehetőleg egyben kéne elvinni nem akarok a csomagolással küzdeni tehát személyes átvételt javaslok.
Helyileg Heves megye, Detk. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2023
Szia! Amiről fogalmad sincs, hogy micsoda: Bővebben: Link
Hurrá! Valamikor a Kedvesemnek voltak ilyen készülék gyüjtési hajlamai de Ő már 2021. jun 20. a óta nem tart rájuk igényt.
Mex nic nevű fórumtársunk rámírt közben privátban hogy neki kéne a "fogalmam sincs micsoda".
Hello! Postázva bizonyára többünket (engem is) érdekelhet az a 30 kHz-es "féregűző" készülék... De bizonyára lesz érdeklő, aki érte is tud menni.
Szia, az MNC mély érdekelne. Egerben átvehető esetleg?
Persze, ha valaki elviszi.
Mex falum béli volt, csak aztán Gyöngyösre költözött (ez csak most derült ki). Nem postán kapja hanem érte jön.
Jövő hétig esetleg el tudod tenni? Ha igen akkor el tudok érte ugrani.
Ok. A jövő héten . Azért előtte szólj. Nehogy elkerüljük egymást.
Rendben, akkor a jövő héten elugrok érte.
Esetleg akinek kell valami más ami a posztban szerepelt felajánlom hogy elhozom és belátható időn belül (3-4 munkanap) postára adom az illetőnek.
Ismét átnéztem egy dobozt, így Pestlőrincről (Budapest, 18. kerület) ingyen elvihető az alábbi könyvcsomag:
Agatha Christie: Hétvégi gyilkosság Antonia Fraser: A vad sziget Erle Stanley Gardner: A szerencsés lányok esete Georges Simenon: A londoni férfi / Maigret és a borkereskedő Georges Simenon: Maigret pipája Georges Simenon: Maigret szórakozik Gregory McDonald: Zárt körű gyilkosságok Ludwika Woznicka: Fantasztikus bűntények krónikája Moldován Tamás, Rapcsányi László (szerk.): Az arizonai farkas és más vadnyugati történetek P. D. James: A hulla csónakon érkezett Patricia Highsmith: Kétarcú Január Sidney Sheldon: Vérvonal Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Kellemes hétvégét! |
Bejelentkezés
Hirdetés |