Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Én még nem igazán láttam senkit se káronkodni a fórumon.” szerinted? vajon, miért nincs?
Jól van, na Igen, dolgoztok Ti moderátorok. Dicséret érte. Azért láttok én sok hozzászólást moderálás előtt is, úgy hogy tudom miről beszélek.
Mióta is vagyunk mi beszélő viszonyban? Idézet: „még semmi csúnyát nem mondott” Nem elég az a kedves tanács, amivel zárta a hozzászólást?
Sziasztok!
Hogy lehet elromlottá tenni egy SIM-kártyát? Ha ráteszek bizonyos pólusaira vagy 30-40V-ot úgy már elszáll?
törd inkább ketté! Az biztosna megárt neki!
lopott telefon? Sajna akkor külsérelmi nyom is keletkezik. Szerintem :gumicsirke:
Nem
Elhagytam a telómat már nem először és mostmár nem akarok megint új számot.
Biztos túl fáradt vagyok, de nem látom az összefüggést az között, hogy tönkre akarsz tenni egy simkártyát, és hogy elhagytad a telód, és nem akarsz új számot... na mindegy! Jóéjt!
hümm
elhagytad a telódat, de van egy hőn szeretett telszámod... nem értem és a sim-t szeretnéd elrontani biztos
JE nem vagyok egyedül
elveszik a teló akkor az "új" sim hogy-hogy megvan
Hát ez nagyon tuti! Csúcs, ahogy igyekszik függőlegesen tartani a pálcát!
Sziasztok,
Valaki nem tudja, hogy mivel lehetne lejátszani a .IVA kiterjesztésű fileokat. (utcai kamera felvétele)
SmartDVR Formula-ra keress rá. Van a SmartDVR kártyához konvertáló program. Lehet, letölthető külön is!
Amint elkezdtem építeni a napkövető kütyüm 3 napos nonstop eső, napsütés nélküli idő lett felénk. (ez már nem lehet véletlen....)
Ma végre megjött a telefonom. Már lassan egy hónapja vártam rá. Végre itt van.
Amúgy nektek az MSN jó??? Én nem tudok belépni hibaüzenetet ír ki.
Nekem meg nem. :no: De megoldottam. Letöltöttem az aMSN-t és azzal meg megy rendesen. Már újraindítottam a gépet is, a modemet is, de semmi változás.
Már én is megnyugodtam. Volt egy kis kavarodás az eljuttatással, de már minden rendben.
Uraim, megkaptam álmaim munkahelyét, és remélem hosszú ideig meg is tarthatom. Tegnaptól a falu új Teleházának vagyok az alkalmazottja.
Gratula! Sok sikert az új mukahelyedhez!
Köszönöm, igyekszem.
Grat.
Az nagyon jó! Gratulálok!
(Most olvastam utánna, mi az a teleház. :pirul: )
Mi az a teleház? olyan mint a teltház? .
Remélhetőleg az lesz majd belőle, ha István jól végzi a dolgát.
Úgymond, a"falu technikai közponja"= Telekomunikációs ház.
Sziaszok
Most jött elő hogy kell néhányat számolgatnom - jön a naaagy rendelés - és nettó árakat tudok. Hogy is lehet a 20%-al növelt bruttó árat kiszámolni? Nettó ár / 0,2 = Bruttó ár vagy Nettó ár * 0,2 = Bruttó ár Bocs a láma kérdésért, mindkettőt hallottam de elfelejtettem melyik is az igazi |
Bejelentkezés
Hirdetés |