Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
CTRL+ egér görgő! Minden böngészőben betűméret gyors állító!
FF3-ban engedi kitenni a válasz ablakot teljes képernyőre, legalábbis nekem, így mindenképpen előjön a gomb.. Sztem ez a legegyszerűbb megoldás.
És azt látjátok, hogy mi a titok a képen?
Megsúgom: a FF3 béta verziója fut köbzolinál, ahogy a kép tetején is látszik... számomra nagyon érdekes, hogy hogyhogy nem frissítette magát már a teljes verziósra önmagától, ahogy Win alatt szokta
Jaaa, az más
Már csak az a kérdés, hogy direkt vagy véletlen :buck:
Gomb eltűnés mizéria:
Azt hiszem megtaláltam a gondot, ami elsősorban IE alatt jelentkezett nagyrészben. Hogy segítsetek ezt a mumust kiölni. Kérnék egy gyorsítótár törlést (IE alatt Eszközök / Ideiglenes internet fájlok törlése. FF, Epiphany, Iceweasel alatt eszközök, személyes adatok törlése) Majd utánna új hozzászólás. Elég csak megnyitni. Ha valakinek nem jelenik meg a gomb, akkor pontos Oprendszer specifikációt és böngésző típus + verziót kérnék. Lehet hogy most sem jelenik meg sok embernél, de legalább már tudom mi okozta, és helyi gépen is tudom tesztelni.
Szerintetek, ha 2 SMD LED-et párhuzamosan kötök, és rakok rá egy ragasztópisztolyból egy csepp műanyagot, ami ha megszárad, akkor olyan opálos lesz, (nem átlátszó) akkor a 2 LED-nek a színe összeadódik vajon? Vagy kilehetne még venni, hogy melyik LED hol világítana?
Biztos, hogy nem keveredne teljesen a két szín, mindenképpen látszana egy "határvonal, ha amellett még keverednének is a színek, legalábbis részben. A két oldalon viszont minden bizonnyal megmaradnának az eredeti színek. Sajnos.
De tégy egy próbát, és rögvest kiderül.
Hali!
Miként lehet egy ilyen MSN-es vírust leirtani a rendszerről? Neked mivel sikerült és hogyan? Egy ismerősömnek van ilyenje most...
Kaspersky-vel állítólag lelehet. Csak kikel pipálni azt a potenciálisan veszélyes szoftvert.
Kedvenc, nem túl régi tagunk utolsó mondatai a következők voltak a fórumon:
Idézet: „Jólvan Norbert engem nem birsz meghatni szülinapomon ezzel. szövegszerkesztöt leszedtem mert problémájim vvoltak és igenis hogy jól szol a sal hangszóró. kb ugy mint egy sony füles vagy még jobbab és rengeteg hülyeember van. és ne velem jácál hanem apád ceruzájáva.:@” És mindezt azért írta, mert szépen, kulturált formában és hangnemben figyelmeztettem, hogy nem túl célszerű hanyagul és összecsapott módon megírni egy hozzászólást ide az oldalra. Még ha az adott delikvens diszgráfiás is. Én hiszek neki, ez nem is kétséges. És pont ezért ajánlottam neki egy szövegszerkesztőt, aminek a beépített helyesírás-ellenőrzőjével sikeresen kijavíthatja a csúnya és nagyon szemetszúró hibákat. És ez volt rá a válasza... természetesen azonnali hatállyal repült az oldalról Itt ilyenekre nincs szükség.
Nekem álltalában nincs bajom senkivel, de ennek a gyereknek a hozzászólásaitól-kérdéseitől nekem is ökölbe szorult a talpam!
DJ WE volt, csak ezt elfelejtettem odaírni az előbb.
Nem szeretném kirúgatni magamat (bár sosem lehet tudni, hol állok a "halállistán"), csak úgy mellékesen volnék kíváncsi arra, hogy ehhez több modinál is ki kell húzni a gyufát, vagy elég egynél is?
Bőven elég egy is.
És annak az egynek sem telik semmibe a dolog, mert egyetlen kattintásból el van intézve az egész dolog cakkumpakk
Ahhoz, hogy egyetlen moderátor, önhatalmúlag "kirúgjon", nagyon csúnyán ki kell húzni a gyufát...
Általában megbeszéljük, ha valakivel gond van, és közösen döntünk. Idézet: „sosem lehet tudni, hol állok a "halállistán"” Dehogynem. Szinte senki nem "repült" előzetes figyelmeztetés nélkül. Rendszerint egy (két, több) warn-ja mindegyik ilyen (ex) tagnak volt...
Hát én az ilyen MSN-es virust elég brutál módun szüntettem meg
Uj jelszót csináltam+ujraraktam a gépet
Nem mondom, hogy megnyugodtam, de kevésbé húzom a hátsómat Volt már, amikor azt hittem, együtt repülök azzal, akit épp (ok nélkül) ledorgáltam...
Az azért szomorú (és ezzel nem a Ti munkátokat akarom megkérdőjelezni), hogy az utóbbi időben mintha megszaporodott volna a warn, a kitiltás, és a lezárt téma. Mintha tavaly írta volna valaki, hogy a nyári szünet az egyik ok; igaza lehetett...
Igen, ez az egyik ok. A másik, hogy nagyon nagy lett a fórum (az oldal) látogatottsága (ami egyáltalán nem baj, sőt!), és ennek hozadéka - sajnos - a társaság ilyen értelmű "felhígulása is. Legalábbis az én véleményem szerint. :gumicsirke:
Egy kicsit más: http://www.youtube.com/watch?v=MWJHcI7UcuE
Ha ez az eredeti szöveg, akkor még semmi csúnyát nem mondott. No, a helyesírása csapnivaló, az igaz. Én még nem igazán láttam senkit se káronkodni a fórumon. Egy-két félmondat megesik, de az semmi Ahhoz képest, hogy nálunk a "jónapot" helyett is eldarálnak egy igen cifra szöveget. Nyelvtől függetlenül.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |