Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Elnézést kérek, ha nem lett volna egyértelmű: a "kupac" egyben, átvétel Bp. XIV.
Szia! Jelentkeznék rá, elhozom, aztán a maradékot tovább osztom.
Bocsánat, csak a második sorozat képen már sárga X ek mutatták a kivett dolgokat.
Hittem én...Ezek szerint nem jól.Akkor ezt benéztem... Most akkor elmorzsolok egy Mucsi féle A cica rugja meg - et,picit még pityergek, de holnapra kialszom...
Elvihető egy nagy doboz okosóra alkatrész. Mind Samsung márka, de abból igen sok féle. Van egy nagy doboz samsung Galaxy buds (vezeték nélküli headset) is. az is több féle típus. van egy pár komplett is. Vagy egy jó pár óra szíj is, ezek nagy része új. Az alkatészek egy jó része is új.
Figyelem: A pakkban van hibás, használt, és új alkatrészek is, mivel egy szervizből jöttek. Személyesen Újpesten lehet átvenni. Egy doboz kekszes Milkát szíívesen elfogadok, de természetesen nem feltétel
Szia!
Csak személyes átvétel jó? Esetleg foxpost is jó?
Hi, lehet elugornék érte.
Igen, ne haragudj, pont a postázástól akartam magam megkímélni...
A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2023
okok, tiéd, privátban a részletek.
Találtam két NEC D8085AHC-t, úgy néz ki hogy ESD védetten voltak tárolva, de nem nálam (azaz nem garantált hogy 100%-osak). Ha valaki retro mikrogéphez elvinné, keressen privátban.
Szia!
Van még belőle valami v. lemaradtam róla? Helyileg merre fele? Üdv.
Kispestről vihető működő usb-s, Hp scanjet 2400. A fedél zsanérja törött,(szerintem ragasztható) w81 x64 alatt teszteltem, működött (hp-tól win7 driver letölthető, automatikusan nem tette fel a win8)
12V táp kell hozzá, 5.5-ös dugó A "használók" előnyt élveznek a "szétszedőkkel" szemben
Sziasztok!
Szarvasról elvihető egy Terta zeneszekrényke. Lemezjátszó, szalagos magnó, rádió. A hangszórót megette egy vagy több egér, a hálózati trafó meg van égve. Van hozzá egy második magnó alkatrésznek. Posta a súlya miatt nincs. Csak személyesen. Milkát, Bocit szeretik a lányaim, de nem feltétel. István
Kár, hogy olyan messze vagy. Mindig vágytam egy ilyen készülékre. Sajnos egyenlőre nem tudom mikor tudnék érte menni. Hónapokba is beletelhet. Ezért meghagyom másnak.
Akkor gazdára is talált a Terta. Jelzem, ha fenn lesz a cégnél.
Hello!
Akkor most Zolika60 fórumtárs lemondott róla, vagy sem? Mert nekem van egy orosházi barátom, aki megmentené az utókornak..
Az én olvasatomban BarnaPili el tudja juttatni Zolika60-nak, így ugyan lemondott róla szállítási nehezmények miatt, de mégis ő kapja meg. De én csak belevau, majd az érintettek egyértelműbben fogalmaznak.
Így van. BarnaPili privátban felajánlotta, hogy felhozza Budapestre. Oda megyek érte, majd lelevelezzük mikor.
Hello!
Rácuppantam volna, de sajnos semmi jót nem olvastam róla linuxra. Érdekes, hogy nyomtatókat nagyon széles körben jól támogatják linuxon, de a scannereket nem. Volt korábban talan 4800 asom, azt sem kezelte.... Üdv
Sziasztok !
Még mielőtt kidobnám ! ( alkatrész bányának sem rossz ! ) Hátha érdekel valakit , csak egyben ! , természetesen ingyen vihető ! Esetleg posta megoldható ha fizeted !
Donorizalashoz nagyon jo lenne elfogadnam!
Sajna messze vagy ... En BPn . Posta vagy csomag kuldo postfox/glspont ...stb ?
Ok PÜ!
Csak mekkora a doboz ... XXL ? A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2023
Napelem projektből megmaradt speciális alumínium lábak, 40 darab.
Ha valaki lát benne fantáziát, Pécelről ingyen vihető. Arra kérlek, tényleg használd fel valamire, a méhbe én is el tudnám vinni. Az összes kb. egy személyautó csamagtartó terjedelmű, posta kizárva. Magassága 30cm, a többi méret a képeken, fehér porszórt (szinter). Máshova is feltettem. A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2023
Igen.Zolika 60 lett az új gazdája a gépnek. Láttam,hogy átvenné,de a szállítást nem tudja megoldani,így privát üzenetben megbeszéltük,hogy felviszem a munkahelyemre.
10 darab 1-5% kondicíóju IDE merevlemez elvihető.Csak egyben!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |