Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   136 / 3592
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Júl 25, 2008 /

Ez a nyári szünet átka (mármint az oldalra nézve ezek szerint) sok ember nem tudja mit kezdjen a sok szabadidejével és beregel ide.

Idézet:
„Talán a nyár megülyíti azokat, akik hajlamosak rá.

Legyenek egymagukba hülyék de ne itt.
(#) Norberto válasza levii hozzászólására (») Júl 25, 2008 /

Idézet:
„sok ember nem tudja mit kezdjen a sok szabadidejével és beregel ide.”

Ez pontosan így van.
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Júl 25, 2008 /

Idézet:
„Én sem szoktam másolgatni, mert mikor már én figyelmeztetek valakit, akkor annak a viselkedése már átcsúszott a vicc kategóriában. Akkor meg már levezetem a mérgem”

Hát ez egy elég érdekes módszer a méreg levezetésére.

(#) sound.man válasza levii hozzászólására (») Júl 25, 2008 /

Jobb mint a monitor összetörése.
(#) levii válasza sound.man hozzászólására (») Júl 25, 2008 /

Hát lehet...
Bár én ha mérges vagyok bevonulok ide a szobámba, bekapcsolok valami zenét és feljövök ide a HEre vagy nekiállok simogatni a macskát az olyan nyugtató.
(Most lehet hogy azt gondoljátok hogy nem vagyok teljesen normális)

(#) Norberto válasza levii hozzászólására (») Júl 25, 2008 /

Idézet:
„Bár én ha mérges vagyok......feljövök ide a HEre”

Pedig nem szokott látszani (a szavaidból), hogy mérges vagy, amikor feljössz ide
(#) Norberto hozzászólása Júl 25, 2008 /

Bicikliszerelő műhely, érdekes "személyzettel"...

LINK
(#) szilva válasza levii hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Macska rulez

Bővebben: Link
(#) vtsoftware válasza szilva hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Ezek a cicák aztán el vannak macskásodva aranyosak.
Az én cicám is ilyen barnás, csak egy picit vastagabb és nem olyan hosszú a pofázmánya... Jó képek, szép cicák...
(#) feki00 válasza levii hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Valaki macskákat említett? :vigyor3:
Nincs neve, nővérem csirkének hívja

noneed.JPG

(#) sound.man válasza feki00 hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Szép név.
(#) idlob válasza Norberto hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Ha a hölgyemény átadná az egyik szempilláját a doktorbácsinak, akkor újraforgathatnák vele a Mechanikus narancsot. hihi :vigyor1:
(#) vtsoftware hozzászólása Júl 26, 2008 /

Szeretnék egy kis - bár lehet nagy - segítséget kérni.

Nyákot szeretnék a közeljövőben készíttetni a C0nTech céggel.

Van néhány követelmény, amiknek a Sprint Layout eleget tud tenni, csak nem tudom hogyan.

Ha lenne valaki aki egy kicsit felvilágosítana akár e-mailben azt hogy hogy s mint kell (aztán msn-en) azt nagyon megköszönném, ez lesz az első céges nyákrendelésem.

Pontosabban a Sprint Layout beállításával lenne pár kérdésem...

Nagyon köszönöm előre is
(#) levii válasza feki00 hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

A cica neve Dormi és öregebb mint én
(#) levii válasza szilva hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Látom van egy pár darab
Nekm csak egy macskámn van, ja meg egy nyulam
(#) levii válasza Norberto hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Alapvetően elég nyugis ember vagyok, de a z a sok hülyeségamit néhány családtagom na za kiszokott akaszatni. Ja meg nem azért jövök ide fel hogy káromkodjak egyet.
(#) levii válasza Norberto hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Hát ezek tényleg elég érdekesek

Most látom hogy az előző hozzászólásom milyen rosszul sikeredett gondolok itt arra hoy tele van hibával
(#) KeserűCukor hozzászólása Júl 26, 2008 /

Hali!
Nem tudtok valami forumot vagy levlistát, ahol fel tudom venni a kapcsolatot a leendő bme-s gólyákkal?
Előre is kössz!
(#) MaSTeRFoXX válasza KeserűCukor hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Szia!
Ezen a fórumon vannak néhányan, talán itt nagyobb a forgalom mint felvi.hu-n. Levlistára majd felkerülsz később, légy türelmes
(#) maTaKee hozzászólása Júl 26, 2008 /

Üdv!
Valaki nem akar menni Sziget fesztre?
(#) Attila86 hozzászólása Júl 26, 2008 /

A kútnál elhagytam a tanksapkát
Tud esetleg valaki eladó tanksapkát Fiat Tipo-hoz?
(#) Tom025 hozzászólása Júl 27, 2008 /

Üdv! Én is BME-VIKre megyek! Éppenhogy felvettek a 462 pontommal.. Amúgy éppen Olaszországból írok lopott wifiről, nagyon jó a nyaralás.. Jó lenne felvenni a kapcsolatot majd az egyetemen, ha már fórumbáli társak vagyunk.. Én is pályáznék a kolira, de asszem sajnos csak protekcióra támaszkodhatok majd, mert gödöllői vagyok, és szociálisan sem igazán rászorult. A gólyatábort tényleg nem kéne kihagyni, mennék én is. A ponthatárokról meg, igencsak meglepődtem hogy ilyen alacsony mindenhova, bár ez ugye nekünk csak jó..
(#) Macsek71 hozzászólása Júl 27, 2008 /

Fórumtársak ! Hogy is van ez ?

Többedszer járok így : hosszabb üzemszünet után a leállításkor kifogástalan műszaki eszköz "megdöglött" tüneteket mutat...
Pl .:- hordozható rádiósmagnó költözés előtt kifogástalan volt, új lakásban nem lett beüzemelve, pár év pihenés után R.I.P.
- Szines tévé - újat vettünk, régit félretettük. Most szükség lenne rá +++
CD író - DVD iró mellett háttérbe szorult --- harakirit követett el

"Konzerválni" kéne a készülékeket ?
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

én is jártam már így. megcsináltam a dvd lejátszómat ment egyfolytában, állandóan azt néztem. két hónapot állt, majd többet nem olvasott be semmit. Még van egy pár ilyen dolgom, ami állt egy ideig és utána vége.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 27, 2008 /

sajnos lassan kifogy a nyomtatómból a toner, így már nyákot sem tudok csinálni. Szerintetek, ha veszek bele port fel tudom tölteni. A nyomtatóm egy Lexmark E120-as. Itt van hozzá por két adag 5300ft, vagy vegyek olyat ami kicsit drágább, egy adag, de adnak hozzá chip-et is. A chip annyira nem fontos dolog, mert most is üresnek jelzi mégis lehet vele nyomtatni. Pont ideje volt a kifogyásnak, 500 oldalas gyári toner, 511 oldalt nyomtattam. Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg. A dupla adag por jól hangzik. Az az egy chip nekem nem ér meg 1 adag port plusz még pénzt. lehet. Lehet hozzá külön kapni chip-et is 2500 Ft-ért. lehet hogy venni kéne a 2 adag port és egy chip-et, a régi chip-et meg megpróbálni nullázni.
Kicsit hosszú lett a hozzászólásom.
(#) MaSTeRFoXX válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Hát, személyes tapasztalat: újratöltettük a tonert a nyomtatóban és az a gond vele hogy sokkal rosszabb minőségű ez a por mint eredetileg volt benne, ha kinyomtatom fóliára akkor eléggé átlátszó ha a fény felé fordítom. Fotózásra teljesen alkalmatlan, papírra jó. Nem tudom, más tapasztalt-e már ilyet?
(#) Ricsi89 válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Mondjuk én vasaláshoz használom. Azt észrevettem, hogy fólián amúgy a gyári toner is eléggé átlátszó. de egy új toner meg többe kerül, mint a nyomtató maga.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Akkor utánajárok, hogy itt a környéken tudok-e szerezni után töltöttet, meg mennyiért. Vagy csinálnak-e töltést. Remélem valahol csinálják.
(#) MaSTeRFoXX válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Ja, Lexmark, majdnem vettünk ilyet de mondta az eladó hogy ha kifogy a toner, akkor olcsóbb egy új nyomtatót venni mint egy tonert, HP lett belőle
(#) vicsys hozzászólása Júl 27, 2008 /

Urak!
Tudna nekem valaki fordítani egy fél oldal magyar szöveget németre? Egy német srác utánépítette a propeller clock-ot és szeretnék neki segíteni...
Következő: »»   136 / 3592
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem