Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez a nyári szünet átka (mármint az oldalra nézve ezek szerint) sok ember nem tudja mit kezdjen a sok szabadidejével és beregel ide.
Idézet: „Talán a nyár megülyíti azokat, akik hajlamosak rá. ” Legyenek egymagukba hülyék de ne itt. Idézet: „sok ember nem tudja mit kezdjen a sok szabadidejével és beregel ide.” Ez pontosan így van. Idézet: „Én sem szoktam másolgatni, mert mikor már én figyelmeztetek valakit, akkor annak a viselkedése már átcsúszott a vicc kategóriában. Akkor meg már levezetem a mérgem” Hát ez egy elég érdekes módszer a méreg levezetésére.
Hát lehet...
Bár én ha mérges vagyok bevonulok ide a szobámba, bekapcsolok valami zenét és feljövök ide a HEre vagy nekiállok simogatni a macskát az olyan nyugtató. (Most lehet hogy azt gondoljátok hogy nem vagyok teljesen normális) Idézet: „Bár én ha mérges vagyok......feljövök ide a HEre” Pedig nem szokott látszani (a szavaidból), hogy mérges vagy, amikor feljössz ide
Ezek a cicák aztán el vannak macskásodva aranyosak.
Az én cicám is ilyen barnás, csak egy picit vastagabb és nem olyan hosszú a pofázmánya... Jó képek, szép cicák...
Valaki macskákat említett? :vigyor3:
Nincs neve, nővérem csirkének hívja
Ha a hölgyemény átadná az egyik szempilláját a doktorbácsinak, akkor újraforgathatnák vele a Mechanikus narancsot. hihi :vigyor1:
Szeretnék egy kis - bár lehet nagy - segítséget kérni.
Nyákot szeretnék a közeljövőben készíttetni a C0nTech céggel. Van néhány követelmény, amiknek a Sprint Layout eleget tud tenni, csak nem tudom hogyan. Ha lenne valaki aki egy kicsit felvilágosítana akár e-mailben azt hogy hogy s mint kell (aztán msn-en) azt nagyon megköszönném, ez lesz az első céges nyákrendelésem. Pontosabban a Sprint Layout beállításával lenne pár kérdésem... Nagyon köszönöm előre is
Látom van egy pár darab
Nekm csak egy macskámn van, ja meg egy nyulam
Alapvetően elég nyugis ember vagyok, de a z a sok hülyeségamit néhány családtagom na za kiszokott akaszatni. Ja meg nem azért jövök ide fel hogy káromkodjak egyet.
Hát ezek tényleg elég érdekesek
Most látom hogy az előző hozzászólásom milyen rosszul sikeredett gondolok itt arra hoy tele van hibával
Hali!
Nem tudtok valami forumot vagy levlistát, ahol fel tudom venni a kapcsolatot a leendő bme-s gólyákkal? Előre is kössz!
Szia!
Ezen a fórumon vannak néhányan, talán itt nagyobb a forgalom mint felvi.hu-n. Levlistára majd felkerülsz később, légy türelmes
A kútnál elhagytam a tanksapkát
Tud esetleg valaki eladó tanksapkát Fiat Tipo-hoz?
Üdv! Én is BME-VIKre megyek! Éppenhogy felvettek a 462 pontommal.. Amúgy éppen Olaszországból írok lopott wifiről, nagyon jó a nyaralás.. Jó lenne felvenni a kapcsolatot majd az egyetemen, ha már fórumbáli társak vagyunk.. Én is pályáznék a kolira, de asszem sajnos csak protekcióra támaszkodhatok majd, mert gödöllői vagyok, és szociálisan sem igazán rászorult. A gólyatábort tényleg nem kéne kihagyni, mennék én is. A ponthatárokról meg, igencsak meglepődtem hogy ilyen alacsony mindenhova, bár ez ugye nekünk csak jó..
Fórumtársak ! Hogy is van ez ?
Többedszer járok így : hosszabb üzemszünet után a leállításkor kifogástalan műszaki eszköz "megdöglött" tüneteket mutat... Pl .:- hordozható rádiósmagnó költözés előtt kifogástalan volt, új lakásban nem lett beüzemelve, pár év pihenés után R.I.P. - Szines tévé - újat vettünk, régit félretettük. Most szükség lenne rá +++ CD író - DVD iró mellett háttérbe szorult --- harakirit követett el "Konzerválni" kéne a készülékeket ?
én is jártam már így. megcsináltam a dvd lejátszómat ment egyfolytában, állandóan azt néztem. két hónapot állt, majd többet nem olvasott be semmit. Még van egy pár ilyen dolgom, ami állt egy ideig és utána vége.
sajnos lassan kifogy a nyomtatómból a toner, így már nyákot sem tudok csinálni. Szerintetek, ha veszek bele port fel tudom tölteni. A nyomtatóm egy Lexmark E120-as. Itt van hozzá por két adag 5300ft, vagy vegyek olyat ami kicsit drágább, egy adag, de adnak hozzá chip-et is. A chip annyira nem fontos dolog, mert most is üresnek jelzi mégis lehet vele nyomtatni. Pont ideje volt a kifogyásnak, 500 oldalas gyári toner, 511 oldalt nyomtattam. Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg. A dupla adag por jól hangzik. Az az egy chip nekem nem ér meg 1 adag port plusz még pénzt. lehet. Lehet hozzá külön kapni chip-et is 2500 Ft-ért. lehet hogy venni kéne a 2 adag port és egy chip-et, a régi chip-et meg megpróbálni nullázni.
Kicsit hosszú lett a hozzászólásom.
Hát, személyes tapasztalat: újratöltettük a tonert a nyomtatóban és az a gond vele hogy sokkal rosszabb minőségű ez a por mint eredetileg volt benne, ha kinyomtatom fóliára akkor eléggé átlátszó ha a fény felé fordítom. Fotózásra teljesen alkalmatlan, papírra jó. Nem tudom, más tapasztalt-e már ilyet?
Mondjuk én vasaláshoz használom. Azt észrevettem, hogy fólián amúgy a gyári toner is eléggé átlátszó. de egy új toner meg többe kerül, mint a nyomtató maga.
Akkor utánajárok, hogy itt a környéken tudok-e szerezni után töltöttet, meg mennyiért. Vagy csinálnak-e töltést. Remélem valahol csinálják.
Ja, Lexmark, majdnem vettünk ilyet de mondta az eladó hogy ha kifogy a toner, akkor olcsóbb egy új nyomtatót venni mint egy tonert, HP lett belőle
|
Bejelentkezés
Hirdetés |