Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ha akranák, meg tudnák csinálni, de nem akarják, mert nem érdekük. Visszatekeréssel növekszik az autó értéke, így jobban eladható.
A nejem vett a minap egy méregdrága speciális varrogépet. Adtak hozzá 4 fém spulnit is a tü alá. S mit ad isten, mind 4 spulniban 8-s van . Ráadásul a spulni ugy látszik nem szabványos, amik vannak vagy kisebbek vagy nagyobbak ( pedig van vagy 5 mindenféle varrogép a házban, de már azokban is 2 féle spulni van). Most lett a harmadik, ami ráadásul használhatatlan a computer egyböl leállitja a gépet ha ez van benne.
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2023
Ó csak kódfeltörőt hoztam, a pajszert otthon hagytam! - Gondolja az autótolvaj és tovább áll a kocsitól.
Hogy lenne az átfordulás 9999999-ről 0000000-ra?
Ilyenkor jó, hogyha lehet az eladót piszkálni és rákérdezni hogy is van ez...
Én a zsugorcsövek (méteres darabok) tárolására kerestem spulnit, s akkor láttam az irgalmatlan választékot méretben, fajtában, anyagban, árban. Sok sikert a géphez, s ha sikerül megfelelőt belerakni, akkor aliexpressről rendelj hozzá jót annak a méretei alapján
Igazad van egymilliónál, de példádban a megoldás. Egy híján tízmillió, amit autó sosem ér el. Tehát 9999999 a vége, nincs tovább, nincs átfordulás.
Ezt én rendbe teszem, már a nejem reklamált a gyártonál, biztos kap egy marék ujat.
De az nem jelent semmit. Na jó, de. Azonban vannak (voltak, nem az újak) olyan autók, amikbe csak 99999 a számláló. Persze, aztán átfordul 00000-ra. De a komputer számolja, hogy hányszor fordult át.
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2023
Idézet: Mert nem foglalkoztak ilyen megoldással, de csinálhatták volna akkor is tízmilliós maximummal. Régóta lcd kijelzős a Km, ott ingyen elfér több számjegy is. „olyan autók, amikbe csak 99999 a számláló”
Igen, ezek nem digitális számlálók, lehet spóroltak. 23 éves kocsi 30000 km-rel.
( Na jó egy kicsi esély van rá. ) A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2023
Én itt a digitálisokra gondolok. A mechanikust kis villanymotorral tekerték akárhová, csak ki kellett várni, sokáig tartott. Az védhetetlenül tekerhető volt.
Most hivatalosan is meglepődtem! Emberünk készített egy zajkeltőt, és a videó szerint legalábbis meglepően jó minőségű lett. Szerintetek tényleg lehetséges, hogy házilag a videón látott módon normális cuccot lehessen csinálni?
Bővebben: Link
Miért ne lehetne megcsinálni???
A kis szériás "gyárit" is emberek rakják össze!! Azért a kosár és membrán "minőségét" nem kell firtatni!! De ha annyira akarsz építeni, alkatrészenként is meg lehet venni egy mélynyomót!
Nem-nem! Pont a firtatás volt a lényeg, nem akarok "annyira" építeni! Csak megdöbbentő hogy gumibelsőből készül a perem, meg az egész olyan .. hm.. házi. És azért elég szépen tolja neki
Ezért kérdeztem hogy ez az eredmény valós lehet-e, mert így eléggé meggyőzőnek tűnik. Ha egy ilyennek odadörrentenék, instant ki is tiltanának a faluból!
A kivitelezés buktatója a cséve-mágnes geometria pontossága!
Azonkívül már lehet gányolni! Idézet: „normális cuccot” Idézet: „elég szépen tolja” Idézet: „eredmény valós” Idézet: „eléggé meggyőző” Ez mind szubjektív dolog! Van egy olyan sejtésem, hogy nem igazán találkoztál még komoly mélynyomóval! Idézet: „Ha egy ilyennek odadörrentenék, instant ki is tiltanának a faluból!” Ez egy vicc! Látványpékség! A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2023
Idézet: „Van egy olyan sejtésem, hogy nem igazán találkoztál még komoly mélynyomóval!” Jól érzed, azért kértem ki a véleményeteket! Idézet: „Látványpékség” Pontosan erre voltam kíváncsi! Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2023
Bingó, anyám szállt ki a kocsiból (táskájában a kulccsal), miközben én vezettem.
Az autógyárat mondjuk szerintem nem nagyon érdekli a másodlagos piac, pláne nem hiszem, hogy a csalók kegyeit keresnék ezzel a "titkos" szolgáltatással. Egyszerűen csak nem fűződik különösebb anyagi érdekük hozzá, tulajdonképpen nem zavarja őket, ha a használtpiac zavaros. Annyival többen vesznek inkább új autót, mert azt tuti nem két félmilliót futott darabból hegesztették össze százezret futott bácsiautóvá.
Vagy éppen fordítva. Ha értéktartó (vagy sokkal kevésbé veszít az értékéből) a használt autó, akkor többen mernek venni újat.
Ha már háziállat. Majd a békéscsabai találkozó alkalmával megnézhetjük.
Sanyi a kakas. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2023
A "Méteres" étteremmel szemben lévő téren lakik.
Még szerencse, hogy ő még megvan. Itt a várusonkban nem lenne. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2023
Mit érhetett akkor?
1970-ben, nyolc forintos órabérért ásták nálunk a ház alapját...
Ne mutogasd! Még visszahozzák. (azt a kort)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |