Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sziasztok!
Idén első alkalommal én is tiszteletemet teszem a Békéscsabai találkozón június 10-én, madzagos barátommal. Viszek kiállítási darabokat, és vásár fiát. (különböző típusú relék-bistabil, 5V, 12V, pár darab TIL kijelzőt, PIC-eket, TXCO kvarc modulokat - 4,8,10Mhz, 74141, K155 Nixie meghatókat) Köszönöm.
Szia Zoli!
Örülök, hogy végre személyesen is tudunk majd találkozni! Üdv!
Abszolút.
![]()
Magam elé képzelem a szituációt a csabai művház recepciójánál:
Bácsi, maga nem Mohácsi? ![]() Mi már találkoztunk Lőrinciben, nem vagy egy nagyon szószátyár alkat, és patás ördög sem. ![]()
Idézet: „Bácsi, maga nem Mohácsi?” Nagyon jó! ![]() Való igaz, találkoztunk már több alkalommal. Talán veled Gafly, és Granpa-val találkoztam a legsűrűbben a távolabbi csoport társak közül.
Köszi. Valamiért az volt a fejemben, hogy most hétvégén lesz.
Anno kínáltam neked egy Mikróból bontott magnetront. Kell e?
Ha ingyen van, szétfűrészelem bemutató darabnak.
![]() Vagy Gery78 szétfűrészelteti a tanulókkal a suliban, hasonló célból...
Ha kell még, akkor majd én is viszek neked magnetront, rosszat .
![]() Meg 2 nagyfesz mikró trafót is, ha kell valakinek. Igaz ezek nehezek. Az egyiknek a lemeze egy kicsit rozsdásabb, a másik nem rozsdás. Mind a kettő működik, elmétetileg. De csak annak, aki nem a fém felvásárlóhoz viszi majd. ![]()
Nekem kellene mindkét trafó, csinálunk belőle ponthegesztőt a suliban. Néhány srácnak kellett volna már aki akkukkal bajlódik.
Gafly: Szétfűrészeljük. A gyerekek kíváncsiak mindenre. A másikat visszahozzuk neked, hogy legyen bemutató darabod. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2023
Elvileg még az is ott van, amit granpa cipelt el a multkorában.
Ha már fűrészelni akartok, de szerintem esztergálva szebb. ![]()
Lehet esztergálni is, nem hiszem, hogy probléma lenne. A Berilliumot nem tudom hogy szereljük ki belőle, hogy ne haljunk bele.
Sany: Előre is köszi szépen. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2023
Nem sok lehet benne.
Idézet: „A berilliumtartalmú porok (különösen belélegezve) mérgezőek. A berillium a szövetekre maró hatású; egyes emberekben krónikus, életveszélyes allergiás betegséget, úgynevezett berilliózist (CBD) válthat ki.”
Mivel keresztben kell elvágni, nem hosszában, ezért a fűrészelés szigetelőt nem érint, így mérgező por sem keletkezik.
De ez itt már eléggé off kezd lenni...
Kedves Fórumtársak!
Elkészült a VI. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó plakátja. A cikket szerda délelőtt feltöltöttem az oldalra, remélem, mihamarabb jóváhagyják a modik, ezúton kérem, hogy itt a fejlécben is az időpontok között jelenjen meg a találkozó. Köszönöm.
Kérdőív is lészen (mármint tájékozódás végett a HE jönni szándékozókról), ha már ilyen szépen meg lett csinálva az elvi lehetőség?
Szia Gafly!
Igen, természetesen lehet jelentkezni a találkozóra az utolsó pillanatig. Aki szeretne kiállítani, asztal igénye van, azt kérem itt, a fórumban jelezze. Az előző évekhez hasonlóan lefoglalom az asztalt neki. Ha meghallgatni való erősítőt, hangfalat hoznátok, azt is kérem, itt jelezzétek majd. Immáron a főoldalon is megjelent a cikk, köszönöm szépen a moderátoroknak, hogy jóvá hagyták.
Igaz már jeleztem telefonon, de azért itt is megteszem, illetve jelzem: Kiállító asztal igényem, és börze asztal igényem lenne. Hogy milyen témában viszek börzézni valót, még pontosítok itt később.
Köszönöm.
Örülés van.
![]() Kérdőív visszavonva, egy egész számmal nem sokra megyünk. Egy kis asztalt én is kérnék, valahol ott a színpaddal szemben (hátam mögött a függönnyel) mint tavaly is volt, tökéletesen megfelel.
Akkor ez elmúlt évekhez hasonlóan, aki várhatóan jön írjuk ki ide a fórumra, listázzunk.
![]()
Jövök én is, hozom a teljes pakkot, a csöves erősítőt, amit tavaly is, a Sony CD játszót, és a szinuszos tápegységet, és némi hanganyagot CD-n. Hangdobozom sajnos nincs, remélem azt hoz majd valaki.
Szia Geri!
OK, szuper! Laci barátom hangfalai ismét ott lesznek, meg a földelt kimenetű és az ő VT-60 erősítője is ott lesz. Ti ketten lesztek a zene-bona terem felelősei ![]() szerk.: hamarosan felteszem a teremberendezés rajzát, a lefoglalt asztalokkal, meg a névsorral, amit időnként frissítek. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2023
Jelen állás szerint a nagyterem így néz ki. Van még bőven szabad hely, aki szeretne börzézni, bemutatni, jelezze, egy asztalon többen is elférnek.
Akik a fórumon eddig jelezték a részvételt: Zoli_bácsi madzagos kaqkk (KMB Team) 3+1fő Gafly Granpa mnyugger ha4023+1 fő Gery78 Szikorapéter mohinger+1 fő A lista inkább csak tájékoztató jellegű, a HE fórum tagjai szerepelnek rajta, több kiállító és résztvevő nem tagja a fórumnak. Jelentkezni az utolsó pillanatig lehet itt is és privát üzenetben is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |