Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sziasztok!
Idén első alkalommal én is tiszteletemet teszem a Békéscsabai találkozón június 10-én, madzagos barátommal. Viszek kiállítási darabokat, és vásár fiát. (különböző típusú relék-bistabil, 5V, 12V, pár darab TIL kijelzőt, PIC-eket, TXCO kvarc modulokat - 4,8,10Mhz, 74141, K155 Nixie meghatókat) Köszönöm.
Szia Zoli!
Örülök, hogy végre személyesen is tudunk majd találkozni! Üdv!
Abszolút. Várom a személyes találkozó keretében megvalósuló baráti kézfogást!
Magam elé képzelem a szituációt a csabai művház recepciójánál:
Bácsi, maga nem Mohácsi? Mi már találkoztunk Lőrinciben, nem vagy egy nagyon szószátyár alkat, és patás ördög sem.
Idézet: „Bácsi, maga nem Mohácsi?” Nagyon jó! Való igaz, találkoztunk már több alkalommal. Talán veled Gafly, és Granpa-val találkoztam a legsűrűbben a távolabbi csoport társak közül.
Köszi. Valamiért az volt a fejemben, hogy most hétvégén lesz.
Anno kínáltam neked egy Mikróból bontott magnetront. Kell e?
Ha ingyen van, szétfűrészelem bemutató darabnak.
Vagy Gery78 szétfűrészelteti a tanulókkal a suliban, hasonló célból...
Ha kell még, akkor majd én is viszek neked magnetront, rosszat .
Meg 2 nagyfesz mikró trafót is, ha kell valakinek. Igaz ezek nehezek. Az egyiknek a lemeze egy kicsit rozsdásabb, a másik nem rozsdás. Mind a kettő működik, elmétetileg. De csak annak, aki nem a fém felvásárlóhoz viszi majd.
Nekem kellene mindkét trafó, csinálunk belőle ponthegesztőt a suliban. Néhány srácnak kellett volna már aki akkukkal bajlódik.
Gafly: Szétfűrészeljük. A gyerekek kíváncsiak mindenre. A másikat visszahozzuk neked, hogy legyen bemutató darabod. A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2023
Elvileg még az is ott van, amit granpa cipelt el a multkorában.
Ha már fűrészelni akartok, de szerintem esztergálva szebb.
Lehet esztergálni is, nem hiszem, hogy probléma lenne. A Berilliumot nem tudom hogy szereljük ki belőle, hogy ne haljunk bele.
Sany: Előre is köszi szépen. A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2023
Nem sok lehet benne.
Idézet: „A berilliumtartalmú porok (különösen belélegezve) mérgezőek. A berillium a szövetekre maró hatású; egyes emberekben krónikus, életveszélyes allergiás betegséget, úgynevezett berilliózist (CBD) válthat ki.”
Mivel keresztben kell elvágni, nem hosszában, ezért a fűrészelés szigetelőt nem érint, így mérgező por sem keletkezik.
De ez itt már eléggé off kezd lenni...
Kedves Fórumtársak!
Elkészült a VI. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó plakátja. A cikket szerda délelőtt feltöltöttem az oldalra, remélem, mihamarabb jóváhagyják a modik, ezúton kérem, hogy itt a fejlécben is az időpontok között jelenjen meg a találkozó. Köszönöm.
Kérdőív is lészen (mármint tájékozódás végett a HE jönni szándékozókról), ha már ilyen szépen meg lett csinálva az elvi lehetőség?
Szia Gafly!
Igen, természetesen lehet jelentkezni a találkozóra az utolsó pillanatig. Aki szeretne kiállítani, asztal igénye van, azt kérem itt, a fórumban jelezze. Az előző évekhez hasonlóan lefoglalom az asztalt neki. Ha meghallgatni való erősítőt, hangfalat hoznátok, azt is kérem, itt jelezzétek majd. Immáron a főoldalon is megjelent a cikk, köszönöm szépen a moderátoroknak, hogy jóvá hagyták.
Igaz már jeleztem telefonon, de azért itt is megteszem, illetve jelzem: Kiállító asztal igényem, és börze asztal igényem lenne. Hogy milyen témában viszek börzézni valót, még pontosítok itt később.
Köszönöm.
Örülés van.
Kérdőív visszavonva, egy egész számmal nem sokra megyünk. Egy kis asztalt én is kérnék, valahol ott a színpaddal szemben (hátam mögött a függönnyel) mint tavaly is volt, tökéletesen megfelel.
Akkor ez elmúlt évekhez hasonlóan, aki várhatóan jön írjuk ki ide a fórumra, listázzunk.
Jövök én is, hozom a teljes pakkot, a csöves erősítőt, amit tavaly is, a Sony CD játszót, és a szinuszos tápegységet, és némi hanganyagot CD-n. Hangdobozom sajnos nincs, remélem azt hoz majd valaki.
Szia Geri!
OK, szuper! Laci barátom hangfalai ismét ott lesznek, meg a földelt kimenetű és az ő VT-60 erősítője is ott lesz. Ti ketten lesztek a zene-bona terem felelősei szerk.: hamarosan felteszem a teremberendezés rajzát, a lefoglalt asztalokkal, meg a névsorral, amit időnként frissítek. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2023
Jelen állás szerint a nagyterem így néz ki. Van még bőven szabad hely, aki szeretne börzézni, bemutatni, jelezze, egy asztalon többen is elférnek.
Akik a fórumon eddig jelezték a részvételt: Zoli_bácsi madzagos kaqkk (KMB Team) 3+1fő Gafly Granpa mnyugger ha4023+1 fő Gery78 Szikorapéter mohinger+1 fő A lista inkább csak tájékoztató jellegű, a HE fórum tagjai szerepelnek rajta, több kiállító és résztvevő nem tagja a fórumnak. Jelentkezni az utolsó pillanatig lehet itt is és privát üzenetben is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |