Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
ezt el is fogadom, de akkor legyen választási lehetőség
Választási lehetőség, az mindig van. Jó apám mondta anno..
"Ha vesszük, nem drága! - Ha drága, nem vesszük!.."
Ez igy tényleg működőképes lenne?
Bővebben: Link
Nem zavar 1 akku már van rajta, ami kommunikál? Meg mondjuk van olyan akku, ami feszt sem adja ki, ha nem beszélsz vele, de az meg akku függő. 40 évvel le vagy maradva, lehet boltban kapni, ami kell és ugyanannyi, mint a komplikált helyettesítő opciód.
De akár aggregátorra akasztott labortápról is bekötheted a motort, forogni fog.
Sziasztok!
A két likelt adatlapon megtalálható az RK27112MC motor nominális feszültségértéke. Melyik az igaz, a 4,5V vagy a 3V? Illetve a 2-6V-ig vagy a 4-6V-ig működési tartomány? Bővebben: Link Bővebben: Link
Sziasztok!
Hátha valaki jobban ért hozzá, mint én (vagyis szinte mindenki. ). JVC NV-SV120 S-VHS video A szerelő ismerősöm szerint capstan motor problémája van: frissen áram alá helyezve akár órákig is működik, de ha hálózaton van, akkor később már nem kapcsol be. Hol lehet hozzá alkatrészt szerezni? Előre is köszönöm a választ!
Ez már a harmadik hely, ahová felteszed ugyanezt a kérdést.
Szerintem sincs semmi értelme inkább készítenének üzembiztos és tartós akkukat mint mindenféle hülyeséggel telerakni csak, hogy drágábban tudják adni. Szerintem a következő generációs akkukat már oledes lcd 1Mx1M- kép átlójú TV-vel lehet majd meg vásárolni csak hogy még kaka, rosszabb minőséget jó pénzért vetessék meg az emberekkel. Remélem ez csak álom marad vagy ha még sem akkor kérem az eladott akkuk után járó százalékos jutalmat. Én komoly pénz büntetést szabnék ki a gyártókra. Félre téve a hülyeséget a probléma az akkuval meg oldódott. Szerencsére a 10KΩ-os ellen állással az akkus fürkész működő képes lett. Ez úton is köszönöm a youtube-ra feltöltött videó készítőjének hasznos segítő munkáját.https://www.youtube.com/shorts/AQGxo0FYXyw. Köszönöm a segítséget.
Mért lenne ez baj? Három a magyar igazság, vagy már az sem ér?
Meghalt Mátyás király, meghalt az igazság.
Az új király lop, csal, hazudik.
ATX tápról, ha +-12V-ra kötök egy erősítőt, az hány Ampert kap? A -12V-ra 0,8A van írva, a +12 nem tudom, legyen 10A.
De a -12 a 0. Az a kérdés, hogy így együtt a kettőből mi lesz. Szóval nem szimmetrikus tápra gondoltam.
A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2023
Semmi.
-12 V felejtős. Hidald a végfokot.
De konkrétan mi a semmi a számok alapján? 24V 0,8A? Vagy 10, vagy 10,8, vagy 9,2?
A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2023
Ha visszautalod a felét, akkor annyi, amennyit csak akarsz.
Te mindig tudod, mi az amit nem kéne kérdezni
Számítógép táp csak a testhez képest terhelhető, mert úgy szabályoz. Nem köthető rá így semmi.
De ráköthető. Szól.
Akkor okoskodj, nekem aztán mindegy. Lipo akku is ráköthető autó generátorra, egy ideig tölteni is fog... meg UTP kábelen is vihető 3 fázis 400V.
Okoskodjak? Kérdeztem valamit, amire azok a válaszok, hogy ne kérdezzem. Én tényeket írtam. Rá lehet, mint a példáidban is. Azt nem írtad, hogy miért nem lehet rákötni, mi történik akkor, mit kap akkor. Azt írtad, nem terhelhető, ebből nekem az jött le, hogy nem csinál semmit, nem kap áramot, és erre nem okoskodás, hogy de, hanem tény.
Idézet: „meg UTP kábelen is vihető 3 fázis 400V.” Ha csak egy pár miliamper van simán jó
Undok vagy.
Pedig tök jól kitalálta.
Ebből látszik troll vagy, baromira nem a válasz érdekel, csak hogy valamit írjanak neked...
"Azt nem írtad, hogy miért nem lehet rákötni, mi történik akkor, mit kap akkor." Ez meg nem igaz, leírtam az okát, hogy miért nem lehet, de a mondat elemzésében nem segítek.
Soros az ellenség. Mi Kínából veszünk karácsonyfa (bocsánat, az is ellenség), izzókat (az is ellenség).
Ellenpárhuzamos világítótesteket szerzünk be stratégiai (barát/nem ellenség) parnereinktől...
De lehet... Én se tudok segíteni a mondatelemzésben, továbbra sem írtad le, hogy mit kap amit rákötök...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |