Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ugyanez a nyomtatóm van nekem is. Veszel bele port, az oldalán a sárga garancia szalag alatt lévő kupakot kihúzod, és egy tölcsérrel betöltöd. A toneren annak ellenére, hogy 500 oldalas, 2500 oldalas csip van. Szóval még 4-szer megtöltheted.
Ami sokkal aggasztóbb, az a festék minősége. Azóta kínszenvedés vele nyákot csinálni. Csak vékony lapokra nyomtat, ha egy kicsit vsatagab a papír, nem tudja rásütni a festéket. Egyszerűen lepattog róla. Ki kellene próbálni egyszer többféle tonerport, mert amit ehhez adnak az egyenesen csapnivaló.
Sziasztok!
Van egy problémám: Youtube.com-on néha olyat tapasztalok, hogy mikor megnézek egy videót, elindul, s max. 2mp-et tudok lejátszani a filmből. mikor teljesen betölti a videót, akkor is 2mpenként megáll... codec hiba, vagy youtube.com hiba? néha csinálja, néha nem... valakinek ugyanez a problémája esetleg? Köszi!
Nekem. Mióta letöltöttem a Firefox 3-at. Egyébként nálam ilyenkor még hangjuk sincs a videóknak. Explorerben meg tökéletes.
Én a jóöreg firefox 2-t használom... eléggé zavaró a helyzet... jó lenne tudni, hogy codec hiba-e , mert akkor frissíteném a codec-et... egyébként már próbáltam, de csak "ace mega codec pack"-ot cseréltem ki valami "codec all in 1"-ra...
Szerintem nem codec... Én speciel nem telepítettem semmilyen codecet és megy szépen. (XP,SP3 vagy Vista és IE7)
Nem lehet kodek probléma, mert nem a te lejátszód kezeli a videót, hanem a YouTube saját flash alapú cucca. Ráadásul ilyenkor nem is az eredeti videó töltődik be, az feltöltéskor egy egységes .flv-re konvertálódik.
hmmm...ez a firefox kár érte...
Jah, igen, már tudom, miért nem használok IE-t. megpróbáltam egy videót megnézni youtube-on. erre kiírja, hogy töltsem le a legújabb flashplayert. ha le akarom tölteni, kiírja, hogy nem telepíthető, telepítsem kézzel. ha kézzel telepítem, kiírja, hogy minden rendben, viszont IE következő indításánál megint jön az üzi, hogy töltsek le flashplayert.... Ezek után át fogok térni valamelyik zura linuxra, csak vegyem már meg azt a fránya laptopot... hmmm....
Hasonló gondom volt nemrég. Nekem az iwiw sem töltődött be. Sajna csak az oprendszer újra telepítése oldotta meg. Használ virusírtót és spyware keresőt... legközelebb.
Szerintem a Flash lejátszó lehet a bűnös, néha én is tapasztalom(youtube, indavideo...), de csak az elmúlt 1 hétben tűnt fel. De nem codec hiba szerintem mert annak csak a médialejátszókhoz van köze. Firefox3-mam van.
Szerintem valami bekavar az Adobe Flash Player -nek (amgy 9 -est használ a youtube ha jól sejtem)
Nyitsd meg ezt a linket, s kiírja, hogy hányas Flash -od van instalálva,.. Amgy ha ajánlhatok egy codec -et, ha már arról is szó került akkor a K-Lite Codec Pack. Soha nem találkoztam olyan filmel, videóval, ami ne ment volna ezzel a csomaggal. S nálam fontos szempont az, hogy ne rakjon fel egy tucatnyi fölösleges dolgot, amelyet nem használok vagy bekavar valaminek,..
vírusírtó van, spyware kereső nincs... engem azért felháborít egy picit ez a dolog (pedig igazából okom nincs rá, hogy felháborodjak, csak durci vagyok )
Valve: 9,0,124,0-es verziót ír ki az ajánlott weblap. viszont ez olyan, mintha csak a firefox látná a flash playert, és az IE elől el lenne dugva véleményem szerint elég baj, ha ennyit kell vacakolni egy filmért...
Miután telepítettem a FF3-mat nekem is csinálta. Aztán egyszer csak abbahagyta. Pedig nem tettem semmit, csak arra gondoltam, hogy visszateszem a FF2-t. Úgylátszik megijedt.
u.i: van amivel a vírusírtók nem foglalkoznak, de egy spyware kereső kiszúr
Micsoda 3. típusú események vannak itt... eltűnnek a hozzászólások. Ennyit a szólásszabadságról, ha az ember rátapint a tényekre már törlik is...
Mellesleg ezzel a lendülettel ki lehetne takarítani az egész eszement, oda nem illő trécspartit
Valaki nem szeretné nekem leírni hogy kell GTA-hoz servert csinálni? Olyan jó szákbarágósan ha lehet. Persze privátba.
Helló
ma voltam megérdeklődni, hogy mennyiért is töltik a tonert. Ez már rablás, amit csinálnak. 5000 lenne a töltés plusz mégy 3000 a chip hozzá. Mondom magamba ennyiért veszek két adag port, meg egy chip-et. Meg azért ki tudja mit töltenek bele, meg mennyit. Úgyhogy inkább rendelek bele port meg chip-et és feltöltöm én.
Van nektek Windows-os LPT vezérlő? Amolyan általános?
(Csináltam egyet csak nem szeretnék h*lyét csinálni magamból, hogy felteszem és 1000x jobb van itt valahol).
Sziasztok!
Adott egy Pioneer P12-es gép, Walbro karbis, kompresszió van, de nem az igazi . A benzinkeveréket beszívja, de ki is köpi a kipufogón, szikra van, szép kék. Ja és egy öregszakitól láttam, a gyertyát a gyertya lyukhoz teszi, berántja és így állítja be a benzin/levegő arányát.. nos nálam ez nincs így, semmi lángcsóva , kompresszió hiányra utal.. ? Holnap szerzek bele új gyűrűt, valószínű a tömítést már nem tudom visszarakni, ha nem egyben jön le főleg, ehhez szerintem nem is lehet már venni , ezért össze kellene ragasztani? ötlet, tömítésre, papíron kívül ? Üdv
Nem egy embernek kartonpapír van tömítésnek a hengerfej, és a blokk között a traktoron. A célnak megfelel.
szia.
neked Hermetic vagy hermosal kell. ez ugy néz ki mint a folyékony fenyögyanta de nem az. hö hatására kikeményedik.régebben a motorjaimat ezzel raktam össze tömités helyett
hamár motor
valakinek nem volt szerencséje egy Aprilia classic 50 hez? az érekelne hogy az olaj pumpábol kijövö csövet hová kell kötni.már csak ez volna hátra de nem tudom eldönteni hogy hová kössem. igy kénytelen vagyok magam bekeverni a benzint.nem mintha gond lenne de hamár a gép is megtudja oldani akkor nem kellene babrálni vele. :yes:
Igen, nekem is azt mondták, hogy 7000-ért töltik, de most ilyenből 6000 az új, mert akciós. Nem sokat gondolkodtam. Nameg ennyiért még tintapatront sem veszek lassan, pedig abba már több a műanyag mint a tinta
Azért traktor és egy 3x ccm között óriási a különbség
Már írtam, hogy egy jódarabig nem kell bele chip. Bár 500 oldalas demo tonernek adják, 2500-as csip van rajta. Nekem kifutott 2500-ig, utána meg vettem 7ezerért utángyártott komplett 2500 oldalas kazettát, csippel, porral, vonóval.
Fogarasi úton van, a Stadionoktól egy trolimegálló a Vezér út fele. Leszállsz, átmész a zebrán, ha átértél dobsz egy balost és ott lesz egy pincében. Asszem Beag volt vele szemben régen. Mindenesetre ezt se olvasd el!
A hőálló szilikon tökéletesen megfelel. Én a bordó színűvel tömitettem, mikor az 50ccm-es gépből kivettem a pakolást.
Autó kipufogót is tömítetem vele 2 éve, azóta sem pöfög mellé. A fekete színű mégjobb.
Elolvastam az előző hozzászólásodat is, de nekem már most 500 oldal után üresnek jelzi a tonert. :yes: Viszont nekem nem ilyen egyszerű pestre menni, mivel kb 300 km. Szóval marad a netről rendelés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |