Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Használható. Visa kártyaként jelenik meg.
Mint feljebb mar valaszoltak, igen. En magam is tobbszor hasznaltam.
Hogy egeszen pontos legyek ezt hasznalom ugy altalaban a neten, illetve mindenhol ahol paywave fizetesre van lehetoseg.
Semmi trükk. Wise, Revolut, midkettőt használom évek óta problémamentesen.
Nekem akkor még régi áron van ezek szerint:
Szia! A fizikai kártyával az alin ugyanúgy lehet fizetni mint a Cib e-kártyával (társkártya a főszámlához)?
A Wise 'fizikai' kartya az egy sima VISA debit card. Pont ugy is nez ki, csak szep neonzold
En mondjuk a virtualis kartyat hasznalom ugy altalaban net-es fizetesre, mert azt konnyu eldobni es ujat letrehozni ha valami nagyon felremegy. A fizikai kartyat nem is emlekszem mikor vettem elo utoljara, mert az is benne van az apple wallet-ben.
Nekem Mastecard logó van a Wise kártyán, nem Visa. Kártyás fizetésak után meg "mixedcard"-ként említik.
Mert valoban az van rajta, igazad van, osszekevertem a Digital kartyaval, nekem az van felul az Apple Wallet-ben es azon Visa Debit felirat van.
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2023
Rendeltem 4db egyforma terméket és nem azt kaptam, indítottam egy refundot.
Az ali igazat adott és felajánlott 3 lehetőséget: - Visszaadja az egyik árát. - Visszaadja mind a 4 árát, de vissza kell küldenem. - Nem fogadom el. Ezt mindig így csinálja? Lehet, hogy az volt a gond, hogy csak az egyik tételt fényképeztem le?
Mind a négyet fotózd le és írd le pontosan mi a bajod, aztán lehet velük vitázni.
"Lehet, hogy az volt a gond, hogy csak az egyik tételt fényképeztem le?"
Lehet. Tőlem pl. videós bizonyítást kértek arról, hogy egy nagyító csak 2,5x-ös, nem pedig 5x-ös, mint amit rendeltem.
Csak arra vigyázz, hogy a kérdésre mit válaszolsz, pl. ha nem fogadod el, akkor lezárják a panaszod, és nem kapsz semmit, második panaszra pedig nincs lehetőséged, vagyis én így jártam legutóbb, és buktam minden pénzem (kb. 40Euro), és terméket sem kaptam meg.
Jó, csak most, kéne valamit választanom, vagy nyissak új vitát a 4db fényképével?
Nem hiszem, hogy tudsz új vitát nyitni. Vagyis egyszerre kettőt, főleg ugyanarra termékre, de próbáld meg, hátha. Veszélyes vizeken evezel, segíteni nem tudok, csak figyelmeztetni.
Hozzá tudsz szólni és feltölteni még fényképeket. Ezen kívül a chatroboton tovább lehet jutni emberhez és annak elmondani, hogy segítsen.
Nem fogadtam el és feltöltöttem 4 db képet egybe, most reakciózott.
1. visszafizeti a felét 3.177ft 2. nem fogadom el Az előzőhöz képes, amikor csak a negyedét akarta visszafizetni, ez előre lépés, csak még miondig nem értem és valaki magyarázza már el lécci, miért nem logikus, ha egyszer a piactér nekem igazat ad, akkor nem kéne kifizetni az egészet? csak nekem logikus?
Aliexpressen nem találok navigációs rendszerhez TMC vevőt (TMC receiver). Rosszul keresem?
Idézet: „Rosszul keresem?” Igen is meg nem is. Elkéstél úgy jó 10 évet. A mostani GPS-ekben benne van. A régi cuccokat keresd az ebayon, és EU tagországból vedd meg, akkor nincs plusz költség. Bővebben: Link
Érdekes, ugyan régebben láttam az alin ilyen vevőket, de nem volt rá szükség. Most csak eszembe jutott. 2017-es kia riomba rendeltem akkor egy multimédiát, és úgy rémlik, hogy ebben nincs TCM vevő (bár lehet tévedek). Mindenesetre az igo primo nem találja (vagy lehet csak be kellene állítani). De amúgy külön antenna nem kellene hozzá? Vagy a beépített az alapból a rádióantennáról táplálkozik? Vajon milyen IC-t kellene keresni az alaplapon, hogy biztosan meg tudjak győződni róla, hogy tartalmazza e a hardver a TMC vevőt?
Egy ilyen (kép) készülék van benne, de mint írtam azt 2017 -ben rendeltem. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2023
Üdv, újra itt, lenne egy olyan kérdésem, létezik olyan betét, ami 18650 cellák cikcakk elrendezésénél az oldalsó üres helyekre lehet betenni, hogy az akkucsomag oldala egyenes legyen? Mint látható, ez a csomag tartó nélkül van összeragasztva. Azt ismerem ami tartós, de nem olyat keresek.
Készítettem egy 3D képet, ilyet nyomtatnék, de ha van készen, lehet az jobb lenne.
Ezt tudom, hogy van, de nem ezt keresem. Ez már egy összeragasztott csomag, és vezetékezés után már csak a zsugorfólia megy majd rá. De ha azt rámelegítem, az üres részeknél kissé be fog horpadni.
Na én meg azt akarom, hogy egyenes legyen ott is, ahol nincsenek cellák. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2023
Fogsz két vékony műanyag lapot aztán azt ráteszed az aksi oldalára.
Tiszteletem!
Érdekes dologra lettem figyelmes az Ali-n az utóbbi időben: ha egy eladótól egyszerre többféle dolgot kérek, akkor mindegyikhez külön-külön felszámítják a postaköltséget. Persze egy csomagban jön meg. Nem értem, ez miért van. (Az más dolog, hogy különböző eladóktól, még Kínában összecsomagolják a cuccot, és együtt küldik. Az jó, és érthető.)
A jelzett szállítási díj nem minden esetben a szállítást fedezi. Sokszor része a termék árának, ami így kevesebbnek látszik, a listában előrébb kerül.
Ennyiből jobb a Banggood. Ott eleve tudod egy szállítással kérni. Csak ezeknél a csomagoknál meg az az idő, ha épp nincs raktáron valamelyik tétel és össze kell várni. De ilyenkor rá szoktak kérdezni, hogy ennek ellenére küldjék-e, ha sok lenne a várakozás?
Igen, szeretjük amikor 3041.- a termék és 284999.- a szállítás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |