Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Csak előlap van? Nekem pl. a hátsó oldaláról hiányzik az elemtartó fedele.
Ha pakolásnál előkerül akkor gondolok rád. 33 éve még megvolt a hátulja is...
Papír érzékelés hibával leáll, valószínűleg az érzékelő poros.
Kb. 9 m hosszú, 2 eres, RCA dugós (hangfal?) kábel vihető (Pest v. B.Györök)
Üdv.
Pár elvihető holmi a 18. kerületből vagy időnként munkaidőben a 11. kerületből. Időhiány miatt csak személyesen. Google Drive
Üdv! 9-es paneleknek milyen a színhőmérséklete, illetve hány tápegység van? (11. kerületet preferálnám, de 18-ba is megoldom)
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2023
Jól látom, hogy a 9-esen LED panelek vannak?
A 12-esen a bal alsó sarokban lévő Delonghi működik? Ha a válasz mindkettőre igen, akkor ezeket köszönettel elfogadnám.
Ha addig nem lesz rá jelentkező és a kábele minőséginek tűnik, akkor szívesen elfogadom. (Ráadásul a szállítást is megnyerném )
Igen korrekt felajánlás, minden elismerésem.
A csocsó stipi stopi az enyém ha meg van.
üdv,
2400 és 4000 közt vannak, nem tudom, hogy ezek épp milyenek. Ezek lecserélt dolgok, vagy a panel a hibás, vagy az tápja, cserekor nem nézzük melyik a hibás, együtt cseréljük mindkettőt. 2 vagy 3 táp van most.
Így most nem tudom, ha nincs vezetéke, akkor ismeretlen állapotú. Ha van vezetéke, akkor általában működik, csak ha a masina vizes takarítógép akkor a szivattyúja szokott elhalálozni.
Megvan még, és a tied lehet, ha nem hónapokig jössz érte.
Évtizedek alatt összegyűlt sokminden, de hely- és időhiány miatt kegyetlen írtást kell tartanom köztük.
A kért dolgokat elteszem neked, ha elviszed időben.
Szia!
A 12-es képen levő Philips gépek érdekelnének. Esetleg a tartozékai megvannak-e? Illetve mennyire működőképesek? Üdv: Gábor A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2023
Akkor felviszem Pestre hétvégén. Jó minőségnek látszik.
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2023
Üdv.
Idézet: „Így most nem tudom, ha nincs vezetéke, akkor ismeretlen állapotú. Ha van vezetéke, akkor általában működik, csak ha a masina vizes takarítógép akkor a szivattyúja szokott elhalálozni.” Tartozékok nélkül vannak, van kb 150 cső, de nincs rá kapacitás kikeresni a hozzávalókat, A többi részt (kefék stb) kidobtam tavaly kb 600 darabot.
Szia!
Köszönöm! Magánba kérnék egy címet, ha jó szombaton délelőtt el tudok menni a 18.-ba. Üdv: Gábor
Egyszer nekem is szerencsém lehet: ingyen elhozható termék ingyenes szállítással.
A szkópzsinór mellé esetleg nem szeretnél egy aktatáska méretű írógépet?
Van pár panelem, csak meglehetősen hidegfehérek és nincs tápjuk, azért kérdezem Úgyhogy 4000K és alatta az jó, illetve a tápokból hibásak is jöhetnek, mert jobb, mint a semmi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |