Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Itt érdeklődj hogy valóban van-e készleten. Bővebben: Link
Van itthon BD911/912 esek. Próbából bele rakhatom?
Szia! Ilyenkor érdemes használni egy gyors keresztreferencia keresőt. Bővebben: Link
Sziasztok.
Kétcsatis autós erősítőben az egyik csatorna tranzisztorai tönkre mentek.. Nevesítve 2SD1047 illetve 2SB817 .Kutakodás után találtam helyettesítőt ami közel áll ezek paramétereihez.2SA1265 és 2SC3182 HQ-nál. Tehetem be helyettük ezeket illetve a másik csatorna tranzisztorait is cseréljem,mert feltételezhetően hídban fogják használni a készüléket...
Szia! A Replace part-nál láthatod: Bővebben: Link
"Search (manufacturer PN): tip127a
Results 0" Sajnos nem "látom". Ezért kérdeztem, hátha volt már valakinek dolga ezzel a tranyóval. Találtam D45H2-t, csak itt a telítettség nem stimmel.
Pláne, hogy A végződésű nincs is hivatalosan. Egy fényképet tudsz mutatni róla?
A típusszám utáni betű több dolgot jelenthet, A, B, C csoport, vagy feszültségtűrést, (40, 60, 100 V) vagy béta tűrést (50 - 100, 100 - 200, 200 300) vagy zajszám tűrést jelent
Mindhárom csoport a fő típusszám alatt található különböző rubrikákban, táblázatban. Úgyhogy célszerű a fő típusszám szerit keresni. Bár TIP125 126, 127 a 60, 80, 100 V A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2023
Persze.
A felette lévő tranyó, hasonló paraméterekkel rendelkezik a mérések szerint, de ahhoz sajna nem találok adatlapot.
Hasonlóan kis VCEsat feszültségű ez a típus. A kulcs a 0,5V körüli C-E maradékfeszültség követelménye, ami érthető is egy PC alaplapi pozíciójában.
Üdv!
Van egy régi készülékem amiben van kettő oc1070 tranzisztor, az egyik emittere kollektora között is mérek sajnos... Mást nem találtam itthon mint ac128-at? Betehetem helyette? Köszönöm
Sokat nem veszíthetsz vele, különösen hogy ha más nincsen otthon.
Ezeknél a germánium diffúziós tranisztoroknál elég tipikus, hogy előbb-utóbb összeér a kollektor meg az emitter...
Szuper, a zsír új ac128 is ezt produkálja csak az egyik irányban 2.4v nyitófeszültséget mérek
Hello! A germánium tranyónál ez van, van viszárama. Attól még működőképes.
Úgy van.. ez elmondható a régi 80as évek elején tirisztoros akku töltőbe épített 160A,1200V, nagyméretű tirisztorokról .
Lásd M41 dizel gép.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a csatolt kapcsolásban az NTE24 helyettesítésében? Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen!
Mi működik ebben 230 V-ról (300V DC)? MJE13007G?
Semmi, 6-12V-ig táplálható az áramkör "hivatalosan".
Sziasztok.Frekivàltóba szeretnék cserélni N-fetet.ST KOR 3N150 döglött.To -3PF tokozàsú.Van itthon jó pàr darab Japàn 2sk1413..Szerintetek be merjem tenni helyette?
Szia!
A tápot illetően semmi, de az induktív visszalökés miatt kell a 400V-os tranzisztor. Üdv: Gábor
Sziasztok. Segítsetek nekem légyszives abban, hogy van nekem egy e-novation motoros pedelek elektromos kerékpárom és elszállt a vezérlőelektrónikájában egy Mosfet a 6ból.
Tipusa a képen de le is írom P75NS75&. Tudnátok abban segíteni, hogy mivel lehetne helyettesíteni? Köszönöm
STP74NF75 az FDH.hu -n kapható.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2024
Én az összeset cserélném...egyformára. Úgy csak 460+áfa a darabár: Itt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |