Fórum témák
» Több friss téma |
OK, köszönöm, a videót én is megtaláltam
Akkor kell egy szaki aki esztergál nekem belőle..
Sziasztok! Van egy whirpool Wio 3T321P mosogatógép!
Egyszer csak gonsolt egyett,és csipogással egybevéve egy H betűt ír ki a gép. Sokat kerestem a neten, de nem találtam a hiba okát. Esetleg van ötletetek, merre induljak el?
Szia! Keringető szivattyú perselyeit kellene megnézni nem e kopottak, vagy a fűtőszál ment ki vagy túlfűt.
Köszönöm szépen az ötletet. Közben úgy hagytam hagyj csipogjon...
Egy idő után tovább megy a program, de program végén, nyilvánvaló lett,hogy nem meleg vizet használ. Illetve van mikor indítom pl a 4 es programot, akkor 13 as számot ír ki, és nem megy tovább a program.
Szia!
Esetleg segít... https://whirlpoolservice.co.uk/dishwasher-repair/error-codes https://www.espares.co.uk/advice/careandmaintenance/whirlpool-dishw...-codes A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2024
Sziasztok
Megakadtam egy Bosch mosogatógéppel. Hiba: Csak akkor csinál valamit ha nyomva tartom az on/off gombot, de akkor egyből vizet vesz. Nem kell megnyomni a start gombot sem. Ha elengedem az on/off gombot abbahagyja. A kis kijelzőn villog a vizcsap és az ürités hiba jelzése. A vezérlő panelt kivettem, azon nem látszik semmi Ilyen hibával még nem találkoztam. Segítene valaki hogy merre induljak el?
Szia! Hát ha írnál egy pontos tipust akkor könnyebb lenne.
Sms25AI04e48 a típusa
Köszönöm szépen ha bármilyen ötleted van és segítesz. Attila
Sajna itt komoly bajok lesznek. Valami zárlat van az elektronikában. Hogy mitől azt ki kell deríteni,
Elég jól javítható az elektronikája. Erre a hibára nincs konkrét válasz. Ki kell deríteni.
A labirintust nézted? Nem vizköves? Az is szokott ilyen hibajelzést adni.
Hasonló gondolataim voltak nekem is.
A panelen nem látni semmit, lehet valamelyik relé lesz. Kiszedem, megmérem úgy. Köszönöm hogy időt szántál rám.
Sziasztok!
Kérlek benneteket segítsetek az alábbi jelenség megszüntetésében. Whirlpool WBO 3T 133 PF X típusú mosogatóg 1 óra 7 percnél megáll,mindta pillanat álljt nyomnánk, és újra kell indítani örökké. Lehetséges,hogy áramszünet volt,és a memóriát resetelni kellene? Kérlek segítsetek,hogy mit tegyek. Így nem lehet magára hagyni sem. Tisztítani szoktam kb 3 havonta Somat géptisztítóval. A szűrőt is takarítom fél évente kb. Esetleg máshogy csináljam azokat is?
Szia! Indítás után mennyivel áll meg? 90% ban keringető szivattyú kopása szokta okozni a gondot ezeknél. Azt kellene ellenőrizni. Aztán a víz váltó szelep kapcsolója.
Sza.18-19 perc után.Azt,ha újra van indítva akkor megy szépen. 2 éves múlt a gép,és nincs agyonhajtva.Nem lehet,hogy áramszünet okozott benne kisebb gondot,és reset helyretenné?
Hát Te kérdezted. Én elmondtam a hibákat. Lehet még ürítési gond is. Nézd meg a lefolyó csövet és a szifont ahova kifolyik a víz. Persze tehetett kárt benne a feszültség ingadozás is. De az nem fog megoldódni resettel. Esetleg áramtalanítsad az egész gépet egy órára hátha segít.
Sziasztok!
Van egy Bosch mosogatógépem. SPS53-as. Előjött egy hiba, E-15, és villog egy led a vízcsap ikonnál a kijelzőn. Volt kint egy szerelő, azt mondta szivárog a szivattyúnál, mert volt víz az aljában. Letömítette, de ma egy tisztító mosás indításakor ment egy darabig, majd ugyanaz a hiba előjött. Beszéltem vele, csak hétfőn tud ismét jönni, de addig is megnéznék pár dolgot a gépben. Gyanús, hogy az Aquastop szelep nem működik jól. Hány voltos lehet az a mágnesszelep? Az aquastop működtető kis hungarocell tárcsa alatt nincs víz, vagyis lehet hogy más a gond? Hogy működik ez az aquastop rendszer? Az aquastop szelep akkor van nyitva, ha feszültséget kap a vezérléstől, és ezt szakítja meg az a kapcsoló, ami a hungarocell tárcsa felett van? Szokott lenni arrafelé kontakthiba? A víz beáramlásnál van áramlásmérő? Azzal is lehet gond? Köszi előre is.
Szia! Igen. Ellenőrizni kellene azt a kapcsolót amit mozgat az az úszó.
https://youtu.be/PIDQsQsgu7c?si=yAog5qOw3YKLDOxR
Sziasztok!
Van egy Gorenje mosogatógép táp panelem, amiben a táp rész nem működik. Méricskélés után rá jöttem, hogy a TNY 285 utáni trafó egyik tekercse szakadt. Lehet ilyet valahol kapni, vagy javítani, vagy mit lehet vele kezdeni? Előre is köszönöm.
Leggyakrabban a láb és a tekercs kezdet/vég forrasztása szokott megmenni, legalábbis tapasztalatom szerint. Próbálj rámelegíteni, hátha.
Sziasztok! Adott egy whirlpool wcio 3032 pe mosogatógép melynek elárasztás érzékelője megállította a gépet. Szétszedtem és a keringető szivattyúból menő csövön találtam egy 1 cm- es lyukat, melyet megvizsgálva a turbina motorja is okozhatott, mert a tengelye komoly kilengést csinál oldalirányban és a belső műanyagból is hiányzott egy darab. Rendeltem új csövet és turbinát összerakom és teljesen jó. Mit ad isten elkezd az üst alján lévő fekete kátrány szerű anyagból a motor csatijára csöpögni a víz. Keresem a csöpögés okát miértjét, de nem találom. Valaki találkozott már hasonló problémával? Köszönöm a segítségeteket, tanácsaitokat.
Sziasztok!
Tanácsot kérnék egy Miele G582 SC típusú, régi géppel kapcsolatban. Évekig használaton kívül állt a masina és most megkapta egy közeli ismerős család, akiknek nagyon nagy segítség ez a gép. Beüzemelés után két teljes mosó program gond nélkül lefutott rajta. Majd a harmadik alkalommal a legvégén, szárítás közben füst áramlott ki az ajtó bal felső részén lévő szellőző rácson, amit erős égett szag kísért, ezért azonnal áramtalanították a gépet. Én megnéztem, szétszedtem, és a fotókon látható alkatrészt találtam bűnösnek. Az alkatrész környékén korom lerakódás volt a műanyag részeken. Sehol máshol nem láttam égés, túlmelegedés látható nyomát. Ez az alkatrész az ajtó szellőzőrácsának a belső oldalán volt, ahonnan a füst jött ki. Kiszerelve megmértem és 62 kohm ellenállást mértem a kapcsain. Összeszereltem a gépet az alkatrész visszaszerelése nélkül és folyamatosan figyelve rá elindítottam egy próba programot, ami gond nélkül lefutott. Azóta már három rendes mosogató program is rendben lefutott. Az lenne a kérdésem, hogy mi ez az alkatrész? Ránézésre egy mágnestekercsnek néz ki, ami egy kis légterelő lapot mozgat, de a neten rákeresve a típusszámra (Lltek 211878) azt írják, hogy ez egy kapcsoló, a szárító ventilátor kapcsolója. Meg tudnátok mondani, hogy valójában milyen célt szolgál ez alkatrész, és milyen hátrányt jelent a program végén a szárításra, hogy kiszedtem a gépből és enélkül van üzemeltetve? Ha így is simán végigfut a program, akkor használhatják bátran továbbra is így a gépet, jól gondolom?
Sziasztok! Gorenje GS520 mosogatógép hiba keskeny változat! Még a mai nap folyamán reggel szépen elmosta az edényeket. D.u -án viszont már ezt a hibát produkálta. Program inditva majd szivattyúzna elméletileg,de a hangja furcsa sokáig gondolkodik utánna átvált egy másik programra és sipol közben,ha jól számoltam 30-at. Vizet sem veszi fel pedig a csap nyitva. Linkeltem videót egy röpke 6 percest esetleg ha valaki igy a videó alapján tudna segíteni,hogy hol kezdjem a hiba feltárást azt megköszönném.
Mosogatógép hiba
Ilyen csatlakozót lehet kapni?
Hogy tudnék rákeresni, mi a neve?? Esetleg egy márkaszerviz tud nekem adni? Eltört az érintkezője… Whirlpool mosogatógép váltószelep egyik csatlakozója. Minden segítséget köszönök!
A "pin" külön cserélhető.(csatlakozó pin)
Egy jobb minőségű kép nem ártana, de ez olyasmi lehet: https://www.soselectronic.com/hu/products/te-connectivity-amp/92783...PD_BwE
Sziasztok!
A Gorenje GV64160-as mosogatógép alul a víz beáramlásakor engedi az aljába a vizet. Próbáltam fényképezni kívülről és belül ahol jön ki a víz. Ha jól látom mintha lenne ott egy tömítés. A kérdésem az lenne, hogy férhetnék hozzá? A labirintus vízbevezetőt kellene valahogy felülről lehúzni? Köszönöm.
Szia! Igen ott szokott folyni az O gyűrűknél.Jó játék. Szét kell kapni az egész gépet hozzá. Labirintust kisavazni O gyűrűket cserélni. Azért folyik mert a kosztól megnő a nyomás azon részen és azt már nem bírja. Óvatosan szedd szét mert törik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |