Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szokj rá a Ctrl+S-re... Nekem már reflexből ott az ujjam, bármikor. Bármilyen módosításnál meg is nyomom... beleégett az ujjamba a Ctrl+S, bár nálunk nem olyan gyakori az áramkimaradás csak viharban szokott néha megszűnni paks a hálózatról
Hát szerintem hogy igért az túlzás (bár lehet hogy tévedek), inkább csak felvetette a lehetőséget.
Hali!
Erdélyben eltöltött 9 nap után újra itt! Aki még nem látta, az ne hagyja ki!
Medve tó megvolt?
vtsoftware köszi a tippet :yes:
Meg bizony!
Meg még sokminden...fel se tudnám sorolni. Kb. 2000 Km-t tettünk meg 9 nap alatt. "Körbeutaztuk" Erdély-t. (Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy tavaly is ott voltunk 8 napot.)
Gyerekek, valaki tudja, hogy mi-ez-a "+Google" Link baloldalt, az óra fölött?
Azonkívűl, hogy "Hivatalos bigyó HE portálhoz"
Ha van iGoogle akkor berakhatod oda is a Hobbielektronikát.
Nem látom túl nagy hasznát de aki használja az iGooglet annak jó lehet
Gúgül gedzsit.
Kis apró okosság. Használjátok sokat, és akkor bekerül a Google Dictionary-be. És akkor ott lesz a HE feedje a többi nagy site mellett.
Akkor kollegák, +Google használatra fel!
Aki használja napi 25 percet ezt a szolgáltatást, az kap a HEStore jóvoltából 1db 25 Mohm -os ellenállást. (Gondolom úgysem tudja majd senki felhasználni, de a részvétel a fontos) Topi, bennevagy? )
Aki meg ennél is többet használja, még nagyobb ellenállást kap. A TOP10-be bekerülők egyenként, 1-1 darab szakadást vehetnák át...
Kép: Hivatkozás
"1-1 darab szakadást" Na igen, aki meg bennavan a Top-5 -ben az egy darab porcelánt kap,..
Erre reagálok (mint bagós), de inkább itt van helye.
Év elején bejelentette a cég vezetése, hogy jövő januártól már (épületen kívül) kijelölt dohányzóhelyek sem lesznek, a gyár teljes területén tilos lesz a bagó. Erre a dohányosok fele úgy reagált, hogy inkább leszámol... Most meg EU-törvény is lesz? Szép baleset... Azt hittük, csak a (nemdohányzó) vezetőség akarta lekorlátozni a szabad elhatározásból választott, és immáron "lakatlan területen" végzett füstölgést
Hello!
Szeretnék segítséget kérni, nagyon szeretem az nfs underground 2-t. Sajnos, a legutóbbi rendszer újratelepítésem előtt nem mentettem el a játékmentést. Így egy régebbit kellett felmásolnom a játékhoz. És most sajnos csak kb. 60-70 %-os a mentésem. Végigjátszanám a játékot, megint, csak sajnos kellene egy jó autót összehoznom, havernak mutatóba, de nincs időm végigjátszani. Gondolom van olyan az oldalon, aki tudna nekem adni egy 100 %-os mentést. Kerestem a neten, de egyet találtam, ami nem működik. Köszönöm előre is. Üdv. Balázs
Helló
Ezen az oldalon alul a mentéseknél kiválasztod a két nfsu2 mentés közül az egyiket és letöltöd. vagy van még itt is mentés. Ha nem megy akkor nézek másikat. Idézet: „Kerestem a neten, de egyet találtam, ami nem működik.” Lehet ott találni, csak jól kell keresni. Én csak annyit írtam be, hogy nfsu2 mentés.
Hello!
Köszönöm szépen, sokat segítettél. Most már tudok autót tuningolgatni. A keresés nem az erősségem, ezek szerint. Kösz! Üdv. Balázs
Szívesen!
Amúgy a képen csatolt warn szövegét ilyen hosszan látja a felhasználó is? Én is csak úgy tudtam megnézni a tetejét, hogy kitettem teljes képernyőre a böngészőt. Durva lehet egy ilyen hosszú szöveg a lap tetején állandóan.
Kezd meghalni az Xp-m
Csak a háttérig, jut el az indítás, de a tálca ikonjai, asztal, startmenü már nem jelenik meg. ctrl+delre indul a feladatkezelőm, ott indítom a progikat. Ha valaki tud segíteni megköszönöm
Próbáltad csökkentett üzemmódban indítani?
Az explorer.exe ott van a feladatok között?
Sztem meg tedd be az XP lemezt, és adj neki egy Repair -t, vagy rátelepítést! Lássuk javul a helyzet?!
"Az explorer.exe ott van a feladatok között?"
Nincs ott Nem is indul kézzel sem. Persze Firefoxot használok, eddig észre sem vettem... Csökkentett módot próbáltam, chkdsk-sem talált hibát, restore, meg telepítés nem jöhet szóba mert a telepítőcédém nincs most nálam, azzal egyszerű lenne... Eddig is köszönöm a segítséget!
Én is köszönöm!
Nem rég raktam föl én is, mert kedvem volt játszani, de valahogy 20%-nál nem akarnak "előjönni" a többi versenyek, úgy hogy letöröltem. Most rakhatom újra Pedig anno ugyanezt telepítettem föl és működött, na mindegy az a pár perc telepítés..
Az explorer.exe nem azonos az iexporer.exe-vel.
Utóbbi a böngésződ. Szóval start > futtatás és explorer.exe
Ennek ellenére sem megy! Én is az explorer exe-vel próbálkoztam
Éééés elérte Békés megyét is a vihar (Kint szakad az eső meg villámlik meg minden )
Ha be volt kapcsolva a biztonsági mentésed, akkor mehet egy rendszerhelyreállító.
Ha nem volt, akkor egy hibátlan explorer.exe-vel felül kell írni a régit. Elvileg indulni fog. A hibának számos oka lehet, pl egy vírus (ami észrevétlenül bejutott), egy kodek eltávolítása, memória hiba, rendszerindítási gondok. Utóbbi ellenőrzésére: start > futtatás msconfig itt klikk a BOOT.INI-re majd az Idézet: „Az összes rendszerletöltő elérési út ellenőrzése” szerk.: A kódekhez annyit, hogy az többnyire leállást és kilépést okoz, de automatikusan újraindítja. Még egy új felhasználói fiók létrehozást is megpróbálnék... jártam már úgy hogy teljesen megsérült a fiókom, nem töltött be a shell. Egy másik fiókból meg tökéletesen ment.
Viszont tényleg itt a hiba oka, úgy néz ki az explorer.exe-t kell elvileg kijavítanom...
Köszönöm!
Köszi jó ötletek, a felhasználót már próbáltam, ott sem jött be csak a zöld mező, aztán csend, még csak nem is darál...
Filmeket nem nagyon nézek, memória hibám lehet, mert néha lefagy, de olyan ritkán, hogy nem foglalkozom vele, de az is lehet, hogy a p2-es proci túl régi már pár alkalmazásnak. A boot ini rendben, megnéztem ahogy írtad. Rákerestem, s több fórumon is írták, hogy az explorer.exe-t, tegyem rendbe valamivel, úgyhogy ezzel próbálkozam. Állítólag az Avast kijavítja, most ezt próbálom. Ha nem megy használom így, a Total commanderem indul, onnantól meg már nem hiányzik semmi |
Bejelentkezés
Hirdetés |