Fórum témák
» Több friss téma |
Hát akkor nem tudom hogy miért pörgött fel a ventilátor random. maximumra. 40 fokos melegben stressz progival kínoztam órákon át és nem sikerült túlhevülésig melegíteni. De alapjáraton meg elszállt.
Nem visszatermelős hibrid rendszer. Azaz amíg van aksi vagy napelem nekem 220 vagy 230v van a konnektorban attól függően hogy állítom be. A faluban rajtam kívül még 2 embernek van napelem.
Sajnos ebben már megint igazad van.
Infrastruktúrába nem fejlesztünk, mert semmi hozadéka nincsen. Csak a pénz megy bele... Bezzeg a szines térkő a főtéren, azzal lehet büszkülni...
Én sem tudom mert tényleg rengeteg oka lehet, de hogy nem a hálózati feszültség alakja okozta, az biztos.
Valami külső zavar lehet a dologban mert azóta egyszer sem csinálta mióta kész a napelemes rendszer. . Addig heti szinten legalább 2-3 ilyen felpörgés volt. A 12cm venti felment maxra majd hirtelen le is állt a gép. De kínzás alatt meg nem sikerült elérni azt sem hogy maxon pörögjön a venti.
Mit kéne fejleszteni azon, amin nem kéne fejleszteni? Én ide, ahonnan most írok, 81-ben költöztem, azóta egyszer, ezelőtt 3 évvel volt trafócsere. Nincs akkora változás. Az utolsó pánikhelyzet a nyolcvanasok elején volt, mikor a szenes-kokszos-olajos kazános központi fűtésről tömegesen álltak át a hőtárolós kályhákra annyira, hogy este kezdtek kimenni a patronok. Ezt meg a gáz bevezetése nullázta. A 70-es évekbeli utolsó előrelátó villamosítás 95 mm2-es sodronyát ma 50-es szigeteltre cserélik...
A lakótelepeken meg a korszerűsítés az volt, hogy majdnem a fele transzformátort kikapcsolták.
Sziasztok. Egy kérdés a hozzáértőkhöz. Már szombat óta nem kapunk kapcsolt feszültséget így nincs meleg víz a boylerben. Ez szolgáltató hiba vagy ezt is személyre szabják? Köszi.
Lehet szolgáltatói hiba (a rádiófrekvenciás jellel vezérelt kapcsoló), de lehet bojler vagy vezeték hiba is. Ellenőrizni kell a hibalehetőségeket, anélkül csak tippelni lehet.
Hello! Be kellett volna jelenteni, vannak ellátási kötelességek. Ha nem jelented, "nincs hiba". Lehet hogy a kapcsoló ment tönkre.. Szomszédot is meg lehet kérdezni!
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2024
Kösz de azokat már átnéztem és nincs gond. Viszont maga a kapcsoló órán sem látni, hogy bekapcsolna.
Igazad van. Holnap betelefonálok. Szomszéd egyik sincs itthon már 2 hete.
Nálunk pont ugyan ez volt januárban. Szolgáltatóhoz bejelentés követöen következő munkanapon már megérkeztek a szakemberek, ahogy Bakman irta a rádióvezérelt kapcsoló csere mogoldotta a problémát.
Köszönöm. Délelőtt telefonáltam. Azt mondták ma jönnek. Várom őket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |