Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Nem akarom kétszer leírni, az offtopikba már odaraktam az nslookup eredményét. Az egyik névszerver rendben van, a másik nincs.
Idézet: „A DNS (Domain Name System) szerver egy olyan informatikai rendszer, amely a világhálón való navigáció során a webhelyek neveit (domain nevek) fordítja IP címekké, amelyek az internetes eszközök azonosítására szolgálnak.” DNS magyarázva. Idézet: „Akkor DNS tényleg megmondja hogy kié a gyerek?” Szúrjatok tökön hangulatlel nincsen (még).
Nincs Firefoxom, likvidáltam, mert ergya volt.
Néhány hete tiszta hülye volt az edge, amiatt kellett feltennem. Egyébként néhány dolog jobban működik rajta. Sokáig csak azt használtam, főképp Linuxon, csak mióta ezt a gépet megkaptam, még nem raktam fel.
Itt valami keveredés lesz, www nélkül jön be a helyes oldal (vagyis a tényleges "szétszedtem"), azzal együtt pedig az, ami a te képeden is van!
Írtam Gézának egy emailt, várjuk a fejleményeket.
Azért ez mekkora elismerés már!
A fél fórum azzal foglalkozik hogy vajon mi van az oldalával!
Nem szorul Ő reklámra... Ha jól olvastam, akkor már 2017-ben megvolt a tízmiliomodik látogató is a honlapján.
Meg szerintem nem a reklámért csinálja. Sőt az oldalán nincs is reklám egyáltalán. Ez manapság, már ritka.
Én mindig várom az új cikkét. Függőséget okoz. Köszi Béka! A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2024
A másik oldalra gondoltam, ami "véletlenül" rákerült.
Új állatkával bővültünk. Ő egy Trilobita, háromkaréjú ősrák.
Devon korból maradt ránk, 360 millió éves. A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2024
Bocsi, de tri Lobita. Három lebenyes.
Einstein óta tudjuk hogy a teret és időt kéretik egyben kezelni, ebből az idő már megvan!
Arra lettem volna kíváncsi hogy milyen mélyre ássak a kertben hogy nekem is legyen egy ilyenem Magyarán hol találta?
Innen van. Leírásában Marokkóból származik.
Azta! Nem gondoltam volna hogy ezeket csak úgy meg lehet az interneten vásárolni! Mondjuk nem is tudom mit gondoltam.. Szóval gratulálok hozzá!
Köszi. És nem is drága. Más hirdető oldalakon is találni ilyeneket.
Egy kis telefon gyártás.
A németek ujra feltalálták a kereket. Mentöikbe meg a tüzoltoautoikba egy jeladot szerelnek, amik az autok közeledése esetén a utcai villanyrendöröket. ( szemaforokat) vörösre kapcsolját. A nagyszáju média ezt egyenesen a mesterséges intelligencia termékének nevezte. Arrol biztos nem hallottak ( pedig csak egy köpésre van a német határtol), hogy Svájcban már vagy 40 éve a tömegközlekedesi eszközök maguknak kapcsolták a zöld hullámot, és soha nem álltak egy utcakeresztezödesben zöldre várva. ( ilxesmit Prágában is csináltak, de ott nem sikerült véglegesen bevezetni - biztos voltak sietös politikusok).
Érdekes akkor még computer sem volt nagyon, az AI-rol meg csak a SciFi regényekben lehetett olvasni.
Ha magadnak csinálhatsz ZÖLDET, akkor csak idő kérdése, hogy élelmes emberek elkezdjék ezt árulni. Ha viszont MINDENKINEK PIROSAT, akkor max. a pranksterek akarják használni majd, hiszen azon csak a megkülönböztető jelzésű járművek mehetnek át, azok is csak óvatosan.
Talán ennek a felismeréséhez kellett az AI
Na ne hidd, hogy az egy primitiv garázsajto ado. Az inkább egy kulcs azaz csak egy van és lehet, hogy még a kodja is folyamatosan változik.
Sok mentő és sok tűzoltóautó van. Elvileg NEM a mentősök és a tűzoltók készítik, a cég/szakember, ami beüzemeli - akár a főnök tudta nélkül, akár tartaléknak elnevezve, de többet készít, biztonsági okokra hivatkozva. Azért írtam az élelmest, idézőjelben.
VAN az a pénz, amitől hirtelen Mr. Richnek LESZ ilyenje...ha mindenkinek lehetne, nem lenne poén.
Ezt én kizárnám, mert manapság sok lehetöség van kizárni egy ilyen visszaélést. Nem kell mindent ilyen hamis „magyar“ szemüvegen nézni.
Ezek a jármüvek manapság már mind GPS berendezéssel vannak ellátva, azaz az üzemeltetö a központban látja melyik mikor és hol van igy pl nyilvánvalo, hogy csak az utvonal mentén müködtetheti az utcai villanyrendöröket.
Trigger nyugdíjba ment, lehet a végén már ő is belefáradt...
Hova jutottunk.
A fürdöszobánkban 10 év után kiégett egy 12V/35W halogen izzo. Na gondolom, amugy is kell valamit vennen a barkácsboltban majd onnan hozok. ( 3 van 10km-s körzetben) . Na nézem a zsufolásig telt regálokat, nincs ilyen izzo. Na jo hazafelé beugrok a másikba. Ott sincs. A fene egye meg, utoljára amikor kellett 3-sával voltak csomagolva kis konténerekben. Kérdem az eladot, nincs és talán már nem is lesz, de talán van LEDes, darabonként annyiért mint a halogénbol 3 darab. Na mondom az nem jo, mert nem ugy világitanak, igy mind a 6-t cserélni kellene, és nem tudom milyen a LEDes verzio fénye. Még egy elektrobolt volt utközben nekik sem volt. Elöveszem a telefont nézem mi van az e-shopokban. Tele vannak ilyen izzokkal és az áruk is kb 1/6-a LEDeseknek. Hát nem tudom, ha ez igy megy tovább akkor tényleg becsukhatnak a focipálya méretü boltok, ha még ilyen aproságokat sem képesek a készletben tartani. Ja meg fünyirot sem ( mert az sem volt hatalmas boltban, csak akkus - azt meg tegyék a vitrinbe…. |
Bejelentkezés
Hirdetés |