Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezután újra adja a hasadási energiát az urán.
Ezt kipróbálom otthon, csak nincs a boltban urán akciósan. Sőt akció nélkül sem láttam.
Kérdezd Dr. Brown-t, mert ő valószínűleg be tudja szerezni, legalábbis Plutóniumot már sikerült neki.
Egyébként milyen gyorsan futsz egy 40 kg körüli súlyú ládával a kezedben? Arra az esetre, ha hirtelen felbukkanva, iVagyLövök géppityuval nyomatékosítva kérnék vissza a terroistkák, akiktől származik. A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2024
Szerintem ott már csak a Pityu beszélne, más komment nem hangzana el
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2024
Idézet: Kissé gyanúsan túl specifikus. Vajon mi lehetett ott eredetileg feltüntetve? „Az indulási ország/régió válogatóközpontjától balra”
balra = left = elhagyta
Gondolhattam volna.
Tudod mi a különbség a magyar és a külföldi nyelv között. Ír és írt angolul: write-wrote. Nálunk nem változik csak kiegészül.
Kicsike is elég, kiszedegetem uránércből Hestore mikroszkópommal.
Viszont neutronom rengeteg, csúzlizom vele az atomokat. Ha már nincs kritikus tömeg.
Esetleg idősebb Gép István osztana meg még néhány, magvas gondolatot.
Tömeg azért nincs, mert nincs mit kritizálni. Ja, de: a vicceket.
Nem mindig...
iszik - ivott, eszik - evett (meg úgy általában az ikes igék...) megy - ment (ami nem ikes ige) Idézet: „megy - ment (ami nem ikes ige)” Még ma is vannak vidékek, ahol megyik.
Pár éve megyünk nyaralni, Galamboknál már kopogott szemünk (Budapest ugyan világ közepe, de azért marha messzire van oda), szóval megálltunk egy "retró kinézetű" étteremnél.
Nem bántuk meg, árban, kajában, kiszolgálásban teljesen korrekt volt, bármikor visszamennék. Egyből jött is a pincér, hogy: "Ebédeznek?" Mire én: "Lányok, megérkeztünk Zalába."
Tőlünk a pincér azt kérdezte : Holnap is gyüsztök ? Mire a kollégám : Gyüszünk ! És értette a csávó ...
"Akkor hozom a tányérat!" - tette hozzá.
Majd mikor visszament a konyhába betette maga után az ajtót.
Keszthelyen lakok (Zala), szoktak "becsukni" helyett "betenni"-t írni.
Szeretem az ilyen tájszólást, van egy hangulata!
Nem keverendő azzal ahogy az egyszeri nép betér (na tessék itt egy újabb gyöngyszem) a pékségbe, és kéri ott a miafaxom mellett a honnyá'kból kettőt, meg azt a lekváros mocskot. Szokták érteni, de ez már inkább csak tirpákság szerintem. A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2024
Idézet: Meggyüttünk, tikpörkőttet enni. „Ebédeznek?”
Nagyanyám ment a fűlszínre , de feldőlt vele a látó.
A nyári nyihogó felrúgta a töffencset. A bátor felküdte a virnyákot a bizsergefára. Ezek még a katonakoromból maradtak az agyamba.
Nagyanyám felment a padlásra, de eldőlt vele a létra.
Az idei csikó felrúgta a malacot. A házörző kutya felkergette a macskát a villanyoszlopra.
A bizsergefát lopom.
Bekerül a villanyszerelő szlengszótáramba.
Az a "látó", az lábtó mindenhol. Amúgy tényleg lajtorja.
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2024
Granpa: Lajtorja.
Aki jön az ELBAFTA rendezvényre, fontos tudni, hogy ott semmit sem szabad megérinteni, hacsak nincsen nincsen vastagon leszigetelve, és nem integet barátságosan a farkával/csápjaival.
Pont ez nem hiányzott nekem a két örökmozgó után akik egész nap pörögtek. Csak azt nem tudom megérteni hogy a fenébe bírták hajnali 5 tól este 9 ig. Én kb ennyit tudnék aludni egyhuzamban nem hogy fent lenni
Hali. Én tavaly lettem nyugger , de fel tudok pörögni az unokához.Van már trambulin az kissé visszaveti a nyüzsgést, de ha én fáradok ki hamarabb akkor haza jövök. Persze így könnyű.
Holnap kezdjük a játszóházat -csúzdával- hintával összerakni (és persze homokozó ). Három napig aktív nagyapa leszek, utána megyek horgászni. Én is felneveltem két fiút, tudom mit jelent. Inkább legyenek örökmozgók, minthogy........ Na de ez a legszebb az életben.
Nekem még arrébb van a nyugdíj. 39 lettem nemrég. Nem is a pörgés a gond. Csak az hogy én éjszakai ember vagyok. Annak ellenére hogy hajnali 5 kor keltem még mindig itt vagyok. Kb még másfél óra mire kidöglöm. Most csak filmet nézek kijáratni az agyamat. Aztán reménykedem nem valami pacsirtát játszanak mert ha igen a tojásukból lesz a reggeli. Igen jobb ha pörögnek mert ha nem akkor betegek. Nagyszülő üzemmód a legjobb. Ha baj van a gyerekkel mehet vissza a szülőkhöz
Sajnos holnap véget ér a jó világ. Mert kezdődik hamarosan a dolgos hétköznapok. Munka mellett 200 négyzetméter fal csiszolás javítás, alapozás glettelés majd újra csiszolás és festés lesz. Nem ez a szakmám. Majd ha végeztem irány a külső rész. Tető javítás(télen elment pár cserép azt kell visszarakni rendesen, bádogozás, majd ha az kész vakolás majd a festés kívülről. Egyedül.
Az szép világ! Kitartást hozzá de bőségesen! Tudom milyen!
Kellene egy új topik mondjuk-szomorú igazság stb.
Régen aki tisztességesen dolgozott jobban kijött a buliból. Manapság egy fiatal pár belerokkan például a lakhatás megoldásába (is).Mi megoldottuk nagyon sok munkával , hitel nélkül . Na de ez nem vicces. |
Bejelentkezés
Hirdetés |