Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv a csapatnak! Szét szedtem a fenti kapcsolót. Ezt találtam benne.(lásd képek) Az egyik érintkezőn nincs ipari ezüst pogácsa. Van ötletetek mivel tudom pótolni?
Hello! A keményforrasztást ezzel az ezüsttel végzik. Aki tud ezzel forrasztani, esetleg tud rá egy pöttyöt tenni. De legfeljebb utólag megmunkálod. Bár a két fém olvadáspontja közel van egymáshoz. Vélhetően eredetileg ponthegesztve volt a pogácsa.
Most néztem, az enyémet áram alá helyezve folyamatosan virit a piros led, arra nem emlékszem hogy takarékossági okból elalszik-e, vagy merülőfélben mit csinál, rég volt...
Teszt gombra az ablak sötétül... Az is lehet hogy nálad normál a sötét led, ha meg merül esetleg villog... Próbálj youtube-os videót keresni hátha.. az enyém ilyesmi kinézetű: https://www.youtube.com/watch?v=vZsX4waT82c Azt nézted, hogy működik-e a tiéd? Amúgy lehet megy csak a napeleméről is... van is ilyen elem nélküli verzió is, de én inkább az elemest választottam, jobban bízom benne
Helló! Nekem van ilyen pálcám, gondoltam is rá, de nincs ilyen kis szúrólángom ami nem a környezetét hevíti. Már gondoltam egy kapcsoló pogácsáját lefejteni, de ponthegesztőm sincs. Lehet Sany tanácsát kell megfogadnom, 1800HFt nem olyan vészes, igaz a posta drágább.
Köszönöm. Ez nem az enyém egy kolégámé, az enyémben nincs elem. Itt a fórumon olvastam, hogy valaki az ilynből is kibányászta és kicserélte az élemet(?). Nekem 2012-től üzemel gond nélkül.
Hellóka.
Egy digitális, kerekes távolságmérőben a kerékre rögzített mágnesek adta erővonalakat két tranzisztor kinézetű alkatrész érzékeli és adná a jeleket a chip-nek. 2 db AAA elemmel működik, tehát 3V. Mi lehet ez az alkatrész, 3 sor van ráírva: "CS", "20", "004". A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2024
Én is erre gondoltam első körben, de akkor rosszak, mert a kimenetén kéne mérnem fesz változást..
Valaki esetleg tud javasolni helyettesítőt, vagy hogy erről hogy találnék adatlapot?
Ha már lúd...
Nem megy tönkre könnyedén a hall szenzor - úgy tudom. Tehát oka volt, akkor viszont mindkettő. Fordított polaritás kinyírhatja?
https://www.hestore.hu/search.php?q=hall vagy a Lomexben is van , sok adatlap is van...
De hogy a tiéd milyen nem látjuk... Lehet analóg, lehet digitális ez lehet uni vagy bipoláris...
Akkor egyszerűen csak megveszem az első találatot, aztán reménykedünk
Ide felesleges bipoláris, a mágneses tér nem fordul meg.
érzékenységben is van különbség, érdemes figyelni, vagy többfélét venni
Sziasztok! Kőszépen előre is a segítséget! Ez mi is pontosan ? Vagy körülbelül?
Eladó lesz, ha megtudom mi is ez pontosan .
Váltakozó feszültség, és szint mérő. Voltban és deciBelben mutatja a mért szintet.
Millivolt mérőhöz hasonlóan, jellemzően a hangfrekis tartományban használják feszültség szintek mérésére.
Sziasztok a segítséget kérnék, hogy körülbelül használtan mennyit érnek a következő eszközök. Az 5350 MVM peaktech-et nem is tudom mire jó pontosan.Köszönöm szépen a segítséget előre is!
1. -5350 mvm (peaktech) 2. -manson ep-925 3. -iwatsu Bringo II Oscilloscop Egyben nagy kedvezménnyel, de külön-külön is kedvező áron eladók.
Köszönöm szépen ! Az értékèt nem tudod véletlenül ?
Üdvözlettel: András.
Ár az annyi, amennyit adnak érte.
- A kétcsatornás DSO (oszcilloszkóp) az "elég sokat". - A milivoltmérő sem kidobandó, mondjuk "valamennyit", bár az a használati értékén nem sokat dob, hogy két független csatornája van, de csak egy mutatós műszere. Nem jut az eszembe olyan, amikor pont erre lett volna szükségem. - A tápegység meg gyakorlatilag "semmit". Mivel számokat akarsz hallani, szerintem a három az egyben is csak "ötszámjegyes". De tedd fel árverési oldalra, vannak még csodák.
Köszönöm szépen a segítségedet ! Az egyik ep-925 tápegységet viszont , szerencsémre, már el is vitték 40.000-èrt, igaz , egy hónap garanciàt adtam rá.
Sziasztok!
Kicsi, 500mAh li-akkumulátorhoz beépített védő áramkörben található a sot23-6 tokozású, G34S... feliratú IC, sajnos semmit nem találok róla. (Sorban mennek tönkre az aksik) Ha valaki ráismer és tud adatlapot, nagyon megköszönöm!
Ha csak a kis elektronika ment tönkre, akkor nagyon valószínű, hogy a cellák még jók. Ha levagdosod a "tönkrement" akkukról úgy, hogy az akku kapcsain maradjon a kivezető lemezke, akkor a cellákat még használhatod más feladatokra, akár úgy is hogy párhuzamosan kötöd őket egy nagyobb kapacitású blokként. Lehet kapni mindenféle BMS modult, meg töltő modult is. A kivezető lemez jól forrasztható, és nem károsítja az akkut forrasztáskor.
Az a fő gondunk, hogy termékbe kellene, vezetéknélküli töltővel megy, aztán egyszer csak meghal az egész. 5 LED-et táplál szerencsétlen. Olyan fura jelenség is előfordul, hogy feltöltött állapotban nem jön ki fesz, amint egy pillanatra a töltőre kerül, feléled. Ezért keresem az IC adatlapját, hogy ugyan mit-hol mérjek. Az gyanús, hogy rövidzárvédelem nincs benne, mert nem találok kisértékű söntellenállást...bár lehet tévedek. Köszönöm a segítséged, most teljesen új pakkal tesztelődünk, de ugyebár ez napok
Köszönöm, nagyon úgy látszik, sikerült pont ezt megtalálni. A csere nem jöhet szóba (sok munka). Igazából a rövidzárvédelmet nem tudom, hogyan csinálja..de biztos Mégegyszer köszönöm!
a sot23-6 lehet esetleg ilyen FET:
IRLMS2002PBF A feliratból G a fix rész, utánna gyártási idő és lot code.
Sziasztok, segítsen valaki beazonosítani a képen látható diódákat, amelyek egy Baxi Eco 240i kéményes gázkazán vezérlőpaneljáról vannak. Mindkettő zárlatos. Köszönöm.
Nem valószínű. Általában a 6 lábú a védő IC, a 8 lábú szokott a FET lenni.
Persze kivételek léteznek nagy ritkán.
Csak a felirat alapján kerestem, de igazad van.
A 8 lábú a 8205A dual FET, a 6 lábú pedig DW01 vagy hasonló vezérlő IC lehet.
Sziasztok!
Egy újabb kütyü értéke után érdeklődők. És hogy mikor hol és mire használjàk ! Millinewton mérő? Mikor is van rá szükség ? Köszönöm szépen előre is a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |