Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Köszi. Írnál átmérőt és hosszt is? Zuglóba nagyon szívesen elszaladok érte, nem kell Gafly segítőkészségére hagyatkoznunk (de azért kösz, Gafly!)
Majd egyeztessünk időpontot!
Holnap megmérem a készletet.
Amúgy -ha már Zuglóban lesz- bármikor érte jöhetsz, Éva néni otthon van.
Amúgy -ha már pénteken délelőtt és szombat délután úgyis Rákoshegyen leszel, akár személyesen el is viheted.
Szombat délután szerintem jobb, mert pénteken időre kellene érkeznünk Békéscsabára...
Sziasztok ,
keresnék ilyen Bosch akkut vagy inkább csak házat rossz akkuval v. üresen. Tartalék akksit keresek a csavarozómhoz a mostani mellé . Szeretnék bele cellákat és BMS-t tenni . Köszönöm Sanya
Sziasztok!
Keresek kölcsön olyan lejátszót, amivel VHS-C és/vagy Video8 mágnesszalagot le tudnék játszani, esetleg digitalizálni. Előre is köszi!
Sziasztok,
Anyukámnak keresnék egy olyan vezetékes telefont, aminek van kijelzője, és bejövő hívás esetén nagyon-nagyon hangosan csörög. Budapesten, vagy Egerben tudnám átvenni. Köszi!
Sziasztok.
Valakinek nincs véletlenül egy hp pavilion g6 hoz való hdd kábele? Az egyén úgy döntött megadja magát Köszönöm előre is!
Üzenetet akartam írni.
A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2024
Köszönöm,de mint kiderült a táp adta meg magát
Azért még egyszer köszönöm!
Tesztelésre keresek asztali gépbe video kártyát. Nem gond ha grafikai hibás. A gép elindul de az alaplapi kártya nem ad képet. Az alaplap 2009-es. 20-án megyek Pestre ha valaki onnan jelezne.
Kicsit konkrétabban is írhatnál ám Pl. milyen alaplap, milyen proci, milyen ház, milyen csatolófelület. Mert mondjuk lehet, hogy olyan procit raktál az alaplapba, amibe nincs integrálva grafikus kártya, s anélkül valóban nem ad képet magából az alaplap se.
Asus M2N68AM SE2. A gép évekig használva volt. Aztán egy csattanás a monitornál aztán gatya.
Ebben Nvidia GeForce 7025 van integrálva az alaplapon, nem a prociban. Sajnos ez már PCIe csatolós, így amit megtaláltam FX5200 (AGP-s), az nem jó neked. A PCI-os S3 Trio 64V+ és V2 kártyákat meg nem adom
Még jobban körülnézek a holmijaim között, lehet, hogy akad belevaló kártya, de nem ígérek semmit...
Ha bbb kolléga nem talál neked van egy 2gb-os passzív hűtésesem talán 128 bites? Alapnak elég, azt felajánlom.
A lényeg, hogy kiderüljön hogy csak ennyi baja van e.
Sajnos még egy AGP-s kártyát találtam csak, így nem tudok adni megfelelőt.
Ahogy azt a proci hűtőt nézem, a hűtőborda lamelláit eltömő kosz miatt az már nem hűti a procit rendesen. Meg az egész alaplapot belepi az évszázados kosz.
Porszívózd ki, egy ecsettel rásegítve, vagy ha van sűrített levegőd, fújd ki rendesen. Ha a ventilátor miatt a hűtőt nem tudod rendesen kitisztítani, szedd le a ventilátort és úgy tisztítsd ki a hűtőt. De egy ventilátor csere sem ártana, mert úgy látom sérült a lapátja.
Úgy nézem, hogy nem külön dedikált csip van a grafikához, hanem az alaplapi chipsetbe van integrálva. Akkor meg ha az pukkant el, egy külső VGA sem fog segíteni.
Keresnék egy körülbelül 15-20cm hosszú, kb. 2-3cm széles piros vagy vörös áttetsző PVC csíkot.
Pl. Piros PVC iratmappa anyaga, de sajnos papírboltban nem találtam. Díszcsíknak keresem műszerdobozra, a hétszegmenses LCD kijelző és a műszerdoboz előlapja közé. Budapesten, vagy Egerben tudnám átvenni.
Évente többször takarítottam de az eset óta csak ott áll. Volt paszta csere is. Többször is.
Írok majd privátban. Szerintem tudok neked küldeni PCIe kártyát. Ha nem válik be, mert az alaplap kuka, akkor a következő alaplaphoz majd használhatod.
Alaplapot meg nézhetsz például a Prohardver oldalon a hardverapro rovatban. Ilyen öreg lapokat már fillérekért szoktak adni.
Hali! én a wincsi/alaplap füstszínű zacskójából szoktam vágni. Ha kell tudok adni Kispesten
Szia
Itt kaphato panton.hu
Szia! Átjössz adok egy komplett gépet HDD nélkül.
Most laptopról írok linux alatt. Az asztali amolyan első gép volt.
Tudok adni piros átlátszó öntapadós PVC fóliából egy csíkot. Víztiszta PVC iratmappára ragasztva kb. ugyanott vagy. Ha megfelel így.
Illetve van még talán valamennyi füstszínű is, én azt szoktam használtam piros LED-es kijelző elé:
Most volt időm fiókot túrni: találtam neked egy Gainward GF8400GS 512M / 64Bit VGA + DVI kimenetes, PCIE kártyát ami elvileg még működik is, legalábbis úgy lett gépből kivéve.
Helló!
Tudok adni direkt az ilyen LED-es számkijelzők elé már alapból gyárilag gyártott piros plexi előlapot, a mérete 70x21 mm, amelyet a műszer előlapjába vágott nyílásba hátulról lehet beragasztani. (avagy csak bepattintani) A hozzá szükséges kivágott nyílás mérete 66x18 mm. Nekem is pontosan olyan van a variálható hálózati tápegységemen, ahol a mögötte levő LED-ek jelzik ki az éppen előre /egy Yaxley-vel/ beállított kimenő feszültséget. |
Bejelentkezés
Hirdetés |