Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok, ez a videó alapján elkészítettem egy wireless controller receivert: . Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy ne kelljen elötte a box-al szinkronizálni a controllert?
Én is építettem, de sajnos csak ilyen külön hozzáépített résszel láttam, hogy megoldják. Mindenesetre én betettem a működő saját boxomba, párosítottam, és kész. De mindenesetre engem is érdekel egy kompakt megoldás.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni xbox 360-monitor összekötéséhez. Az xbox-on van a sima xbox-os csatlakozó és HDMI, a monitoron van VGA és DVI-D, valamint mivel beépített hangszórós, jack aljzat is a hanghoz. Egy HDMI-DVI kábel lenne a jó, amin van hangkimenet is, esetleg valamit tudtok ajánlani valami megoldást?
Hát erre nincs megoldás hivatalosan. A monitor csak analóg hangot tud fogadni, DVI-on nem megy hang. Én annyit tudtam csinálni, hogy vettem olcsóért egy HDMI-DVI-t ezzel összekötöttem a boxot a monitorral, majd fogtam a régi sima XBOX-AV kábelt, lefűrészeltem azt a fület ami megakadájozza, hogy a HDMI-vel egyszerre dugjam be a boxba, és óvatosan betoltam a box mellé. Erről meg levettem a hangot. Egy gond van vele, hogy ha teljesen betolod, nem fog menni mert nem adja ki a képet sehova, én azt csináltam, hogy elinditottam hdmi-ről, és menet közbe óvatosan mellé toltam addig amig megjött a hang, ha tovább tolod akkor ujraindul. Nem ajánlom, de nekem igy működött. Azóta LCD tv-n megy
Vagy beruházol egy ilyenre : Bővebben: Link
Kb ennyibe kerül a hangkimenetes hdmi-dvi kábel. Még próbálkozok valami alternatív megoldást találni. Eddig felmerült, hogy veszek sima hdmi-dvi kábelt, és a másik csatlakozó hangkimenetét használom, remélem nem tiltja le ha, a hdmi kimenet is használatban van.
Ha félig bedugod, akkor nem tiltja le, nekem igy ment sokáig, fentebb irtam.
Köszi
Valahogy elkerülte a figyelmemet a kommented Majd kísérletezgetek, már vettem kábelt, meg szerelhető csatikat, majd ha sikerült valami megosztom veletek.
Sikerült megoldani a problémát!
bedugtam a hdmi-dvi átalakítót a képnek, a hangnak meg teljesen a burkolat nélküli xbox kábel-rca-jack átalakítót, nem kellett sakkozni, hogy csak félig dugom be Köszi a tanácsot
Szuper. Nekem slimem van. lehet azért nem szereti, ha minkettő be van dugva teljesen. Lényeg hogy megoldódott.
Hali. Az Xboxról annyit tudok hogy egy játék konzol. Hoztak nekem egy Xbox 360ast, bekapcsoláskor a gomb zöldet világít, majd pirosra vált. Fogalmam sincs milyen hiba ez. Van aki ért hozzá, és tudja mi ez?
Sziasztok! Segítségeteket kérném (Xbox360 jasper) 150W-os tápja javításában. Készenléti állapot az meg van ,de indításnál pirosran villágít a tápegység ( tílt) . Ha kedve van működik tökéletesen órákig is. Szétszedtem de nem leltem durva elöregedett alkatrészt. Szekunder oldali kodik jók , a nagyfesz részen lehet valami hiba terhelésre. Köszönöm a tanácsokat előre.
Sziasztok!
Nekem is került egy xbox classic a kezeim közé. Az a baja hogy megdöglött a dvd olvasója. Tud valaki valami beszerzési forrást? Ha nem lesz akkor lehet kiárulom az egészet.. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2015
Attól mert nem pupos a primer köri kondi még lehet rossz. Zokszó nélkül cserélni kell mindet, utána érdemes szóba állni a táp többi részével. Addig felesleges. Szemrevételezéssel kizárt, hogy meg lehessen állapitani egy kondi állapotát.
Hátha hasznos lesz más táppal kinlódó kollégáknak. Egy alternativ megoldás.
Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy most raktam bele a gépbe az RGH-t működik is rendesen, de az Aurora 0,5b nél nem tudok egyszerűen rájönni, hogy hogy leget egyszerűen játékot törölni. Felhozza a játékokat, y gombbal behozza a felületet, de ott csak kedvencbe, átnevezésbe tudok menni törlésbe nem! Segítsetek kérlek, mert fél napja ezzel szenvedek. Köszönöm
Szia! Tudnál segíteni?
Szereztem egy fat xbox tápot, szeretném a 12voltot kinyerni belőle, teljesen más célra. Méretileg pont ideális lenne ez! Hogy tudnám átkötni,hogy ne tiltson le? Zoli
Azt hiszem a pwr_e-t testre kell kotni.
Sziasztok!
Az xbox 360-omon minden rendesen működik, csak a lemezt nem indítja el. Segítsetek légyszi! Köszönöm! Bernát
Sziasztok! Valaki jártas a flashalésbe? Ki szeretném flashalni az xboxot. Ha alaki tud segíteni az jó lenne.
Benq VAD6038 meghajtó van a konzolba.
Szia
youtube-on találsz magyar nyelvű leírást : Xbox 360 Fat Lite-On flashelés (LT 3.0-ra is) MAGYARUL! Benq How to Flash Any (Phat) BenQ Xbox 360 DVD Drive with LT+ 3.0 üdv. jano36 A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2017
Sziasztok!
Xbox 360 s, nem bootol mert hiányzik a gyári nand. A gugli azt mondja, hogy donor nanddal újra lehet építeni a gyárit, de ahhoz kell egy flashdump.bin amit backup folytán lehet kinyerni a konzolból... Na most, nem bootol és nincs meg a fájl sem Valaki tud másolni egy flashdump.bin-t a sajátjáról? (Már ha ez így működik) Előre is köszi!
Sziasztok! Van egy Microsoft kormányom,pedállal. Legutoljára még a Pc-Windows 7 en használtam. A kérdés az lenne hogy lehetne benne valamit bütykölni,hogy az Xbox one-m felismerje? Vagy ez felejtős? Nem szeretném kidobni mert elég drága volt. Válaszokat előre is köszönöm.
Ui: valami olyasmire gondoltam hogy pl: egy kontroller részét átépiteni a kormányba vagy ilyesmi.
Arra gondoltam hogy a gombok megkapnák azokat a funkciókat a kormányon - pedálon mint a kontrolleren ahogy van. Lehetséges lenne?
Sziasztok. 360as kontroller ez keresek valamiféle nayák/bekötési rajzot. Kifolyt elemmel vettem meg, ki is lett takarít a, de valami tuti nem okés (szakadás?) mert nem kapcsol be. Esetleg valakinek feleslegbe van egy kontroller alaplapja eladó?
Üdv mindenkinek!
Nem tudom mennyire az oldal témája, de azért felteszem itt is a kérdést, hátha találkozott már valaki ilyennel. Adott egy xbox 360, megnyomom a bekapcsológombot és az látszik, hogy bekapcsol, hibakód nincs rajta, viszont a TV nem ismeri fel, egyik fajta port-on keresztül sem. Állítólag chip-elve volt még valamikor, az nyírhatott ki valamit? Ismerősömé, annyira nem ismerem az pontos előtörténetet és ő sem tudja pontosan elmondani. Előre is köszönöm a segítséget!
Nem tudom belinkeni, de youtubon keress rá, xbox 360 no picture. Le lehet resetelni a képbeállításokat
Egy próbát megér.
Szeretnék segítséget kérni.
Került hozzám egy 360-as tápegysék leszakadt kivezetéssel. A sárga folyamatosan világít, más kimenő fesz nincs. Kérdések-hogy lehet viszonylag roncsolás mentesen kinyitni a dobozt? Át lehet e húzni 12,6 voltra, ha sikerül életet lehelni bele? Nyilván nem xboxhoz, hanem akku töltéshez kéne. Kb 5 cm maradt a kábelből, a fekete párt a kékhez érintve sincs változás, sárgát világít.Esetleg terhelés is kéne a próbához? Köszi a szakértést. Boy
Át lehet alakítani, beindítani elvileg az 5V-os ág megterhelésével tudod. Hozzám pont tegnap került egy 360-as, ha minden igaz, van is egy tápom, ami elvileg nem jó, így majd nekem is aktuális lesz a javítás
|
Bejelentkezés
Hirdetés |