Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Theremin
Témaindító: Nils_Europa, idő: Okt 4, 2007
Témakörök:
És a terhelhetősége ugyanaz, mint nagyobb társának?
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2024
Szia, a VR13 trimmerpotinak, veszel egy bármilyen fekvő 10 kΩ-os trimmerpotit. Nem kell, hogy négy lába legyen, csak a nyákot kétféle poti mérethez készítették el, a nagyobb körvonal rajzú (a patkó) a régebbi fajta, a kisebb (lekerekített négyzet körvonalú) amit szerintem mostanság kapsz.
MC1496-nak használhatod az SMD kivitelt a DIP helyett, átalakítóval. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2024
Hát ez csodálatos!!!!! Köszönöm, így már biztos megleszek...... MC1496-ot csak Ebay-ról és Aliexpressz-ről lehet venni? Tudja valaki mekkora vámot tesznek rá?
Nem tudom mennyi a dip átalakító.... A közelben nem találtam olyat, ami jó........ Olyan, ami nem PCB, olyan nincs is? Csak a sima DIP-hez használható talpból átalakítós nincs?
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2024
Kapható itthon is, DIP tokos is.
Bővebben: Link
Ha megtalálom, -lista szerint van-, beteszem borítékba. 230 Ft a Posta.
Itt Motorola van: Bővebben: Link
Üdv! Ha valaki tudna klasszikus theremint készíteni, és nem horrorba (mint a Moog-nál), akkor az érdekelne (még ha MIDI dolgot is keverne bele, az fantasztik lenne).
Köszönöm!
A moognak egész baráti ára van oszt az azert a csúcs ebben.
Nagyon szuper, ha nem írod meg, nem találtam volna meg sose.... Mégegyszer köszönöm!
Ha már ilyen sokat segítettetek, valaki tudna nekem találni egy ilyen adatokkal rendelkező fazékmag-tekercset is? Jaycar katalógus, Teremin fazékmag-tekercse
Nekem csak a mag kellene, szeretném megtekercselni én..... De igazából, ha tudnék egy lényegét tekintve ugyanilyen értékű és nagyságú tekercselt magot olcsóbban szerezni mint 10.000Ft, akkor az is jó lehetne..... (de ha már tekercselve is 10.000, akkor legalább hadd legyen meg az örömöm, hogy én csinálom......)
Ha tudod az induktivítás értékét , a mag adataiból könnyen kiszámítható a tekercs menetszáma .
Ha közelebb lennél, válogathatnál 1-2 kilóból. Horror ára van. Ha nem sürgős, becsomagolok néhányat és elküldöm postaköltségen.
Hol kellene legyek, hogy válogathassak? Melyik városban?
Ja, nahááát, ilyet még nem csináltam, szupi..... balatongyörök...... A világ végéről mehetek is
Azt még nem Tudom, hogy mit jelent a fazékmagon látható "Ai 4800" (Vagy lehet, hogy Ia? régen láttam már azt a fazékmagot, azóta nem találom )
Ehhez visszakapcsolódva, nem tudom, hogy egy fazékmag-tekercsnek az adatait hogyan találom meg? Vagyis inkább az a kérdés, hogy ehhez a fazékmag-leíráshoz hol találok hasonlót???
|
Bejelentkezés
Hirdetés |