Fórum témák
» Több friss téma |
Mobilhoz használt headsetben van mikrofon kezelés, oda vissza irány, de úgy tudom, az csak mono, és elég korlátozott a sávszélessége is. De jobban utána kéne nézni a modul adataiban, vagy megvenni, oszt kiderül.
Mivel már nagyon felspanoltam magam rajta, megveszem, aztán leírom a tapasztalatokat ^^
Köszönöm
Sziasztok!
Itt is szóba került már a készenlétbe kapcsolás problémája, de nem találtam a megoldásra választ. Én PC-hez és nem TV nézésre (folyamatos jelszint) használom a fejhallgatót (típusa: Panasonic RP-WF830E-K) és nem akarom minden x percben a dokkolóba visszarakni vagy kapcsolgatni. Mindenképpen külső eszköz lenne ideális, így nem kell a különböző (akár garanciális) dokkolókba belenyúlkálni, bárkinek jó lenne ez a megoldás típusfüggetlenül. (off: egyébként nem is értem az egész készenléti dolog értelmét, hiszen a dokkoló, ami konnektorról üzemel elvonul pihenni, bezzeg a fejhallgató, ami elemmel megy súg tovább kitartóan. Pff) Olyan, az aktív állapotot fenntartó jelre gondoltam, ami lehetőleg nem hallatszik (kellően magas frekvencia? -> ezt esetleg nem vinné át a füles hangszórója) vagy hallható ugyan, de max nagyon rövid impulzust ad a szükséges időközönként. (Arduino nagyon jó lenne, nem szeretnék panelt gyártani. A gondom, hogy nem értek hozzá, hogy az Arduino 5V-os impulzusaihoz pl mit szólna a PC kimenete vagy a dokkoló, ha bajt okozhat akkor pedig hogyan lehet a sorba úgy közbeiktatni, hogy a PC-be ne jusson vissza a jel és a dokkoló se károsodjon.) A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2018
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani működőképes Sztereo infravövös adó - vevő páros kapcsolást? Neten csak monokat találtam, esetleg valami stereo coder/decoder kapcsolással kiegészíthetők? Köszi.
Szevasztok. Javaslatokat kérnék Tőletek, olyan vezeték nélkűli fejhallgató vásárlásához, ami jó egy Grundik képcsöves tv hez. A tv-n elől van egy fülhallgató-egy video-egy audio kimenet. Van egy AKG K71 tip. berendezésem, de nem túl jó, mert erős a háttérzaj és kicsi feltőltési idő a fejhallgatónak. Köszi a javaslatokat.
Egy kérdés : Minek új téma ha már van 2 ??
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2023
Kaqkk mesternek igaza van, Philips SHC5100.
Sziasztok.
Valkinek van Philips TAT2206 vagy hasonló bluetooth fülhallgatója? Érdekelne, hogy a tövén található 2 töltő lyuk közül melyik a pozitív és melyik a negatív. Tölteni akarom, de nincs meg a töltő talp hozzá. Egy mérést lenne szíves valaki csinálni a 2 kis aranyozott rugós lábon a töltőjén? Köszönöm.
Szia.
Audio kimenetről hajtod a blokkoló egységet? Nincs lehalkítva a beltéri egységen a hangerő? Mit jelent a kicsi feltöltési idő? Nem inkább hamar lemerül az akkuja? Ha utóbbi cserélj akkukat. Akku cserénél figyelj arra, hogy az akku negatív kivezetésénél a ház oldaláról le kell szedni kb 1 cm szigetelést körben, különben nem töltődik az akku mert az akkutartó oldalán is van egy csatlakozó lemez a töltés miatt. Azért találták így ki hogyha sima elemet rak be a tulaj ne tudja tölteni a sima elemet.(felrobbanna).
nem tudom jöhet-e ide, vezetékes fülhallgatómat (mikrofonos) alig lehet már hallani egyre halkabb pedig ez az első fülhallgatóm ami kibírt egy évet elvesztés,széthullás és kontakthiba nélkül.
(egyedül a mikrofon sz*rt be rajta.) másik készülékekben is halk, lehet ezzel csinálni valamit mitől van ez? lehet a mikrofonnal összefüggésben? bár ha hagyományos 3-as jack-be dugom akkor is halk. Fülhallgató lemerülSziasztok!Van egy Hama Freedom Light bluetooth-os fülhallgatóm. Kb. egy éves, eddig nagyon jól működött. Most érdekeset csinál. A baloldali fülhallgató jól működik, kb. 1 óra alatt merül 10%-t. De a jobboldali egy szám alatt (kb. 3 perc) 80%-ról teljesen lemerül. Mi okozhatja a különbséget? Mindkettő nyilván azonosan volt használva. Lehet, hogy a jobboldali aksi már kész van? Készítettem róla fotót is, ki tudnám cserélni. De nem gondolom, hogy ez lehet az oka. Ti mire gondolnátok? Köszönöm!
Elfáradt az akku. Nekem is hasonlo gondjaim vannak a fülhallgatoval.
Nálam is csak az egyik ment tönkre ( azt hiszem a bal - de már eldobtam).
Sajnos pont ilyen feszültségű és teljesítményű aksit nem találok, ami méretben is passzolna. Lesz abból probléma, ha a 45 mAh aksi helyett 40 mAh-t rakok bele? Az már lenne ilyen méretben.
Nem lesz baj, hogy a töltődobozban különböző teljesítményű aksik vannak? |
Bejelentkezés
Hirdetés |