Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   126 / 126
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Szo, 19:57 /

Idézet:
„A multinak annyi és kell egy B műszer.”

Erre nem tudtam görcsöt kötni.
(#) proli007 válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 20:53 /

Gondolom, kinyírta a multiméterét és inkább azt szeretné, hogy egy tekercs füstöljön. Gondolom,
(#) tufatofu válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szo, 21:02 /

Az egy szép nagyvonalú felajánlás lesz, ha ingyen találsz, mert a boltban 15-40000ft márkától függően egy ilyen teljesítményű...
(#) Udvari Zsombor válasza tufatofu hozzászólására (») Szo, 21:06 /

Sajnos nem elég a "fejlesztésként" használtan vett 600W-os táp, úgy tűnik, hogy "megfojtja" a gépemet, amitől szinte csak a fejlesztés előtti teljesítményt tudom tapasztalni.
(#) bala7s válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szo, 21:31 /

Szerintem a molex nyugodtan elengedhető, mert sata - molex átalakítót fillérekért lehet szerezni, de van nekem is elfekvőben valahol. Tápot viszont sanszos, hogy venned kell. Vagy ha mégis akad valakinél ingyen, szóljál már nekem is.
(#) exabit válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szo, 22:32 /

Nézted az áramfelvételt? Ez a konfig amit leírtál kb 400W, szóval egy 600W-os táp elég kellene hogy legyen.
(#) Udvari Zsombor válasza bala7s hozzászólására (») Vas, 3:02 /

Molex azért kell, mert ventilátorok + a gépház kijelzője is így kap tápot, SATA pedig 3× HDD + DVD író számára kell.
(#) Udvari Zsombor válasza exabit hozzászólására (») Vas, 3:03 /

Áramfelvételt azt hol tudnám látni?
(#) tufatofu válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 3:48 /

Ampermérővel szokták. Mondjuk én réges-régen jártam úgy új "Vargáné" féle táppal, hogy a leadott teljesítmény még csak bele sem kapkodott abba ami rá volt írva
A hozzászólás módosítva: Vas, 3:51
(#) xxxyyy válasza tufatofu hozzászólására (») Vas, 7:14 /

Érezzed magad szerencsésnek: sokaknak a komplett gépét kinyírta az a táp (a mi cégünknél pedig egy Acorp típus volt a "tömeggyilkos")
Még manapság is kiráz a hideg, ha meglátok egyet az eladó retro hardware-ek között.
A hozzászólás módosítva: Vas, 7:15
(#) bala7s válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 18:54 /

Értem, hogy miért kell, de a mai tápokon már nem feltétlen van molex, ellenben sata annyi van, mint a szemét, szóval adott esetben az is egy opció, ha épp olyat tudsz szerezni.
(#) szs válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 19:30 /

Emlékszem rá, fölöslegesen induló programok miatt lassan indul, stb...
Attól, hogy veszel benzinkutat, még nem tudja a 105-ös Skoda az IFA-pótot Porsche gyorsulással húzni.
A hozzászólás módosítva: Vas, 19:31
(#) Udvari Zsombor válasza szs hozzászólására (») Vas, 23:40 /

Itt nem említettem, de vettem használtan processzort és videokártyát, valamint tápot is, de lehet, hogy az folytja vissza a teljesítményemet az "új" hardverekkel.
(#) img válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Hé, 8:28 /

Ha egy eleve gyenge, ráadásul az életkora miatt még jobban meggyengült (pl.: csökkent kapacitású viszont a megnőtt belső ellenállású elkók és kiszáradt hővezető paszták miatt túlzottan melegedő) táp van a gépben akkor könnyen úgy járhatsz, hogy nem bírja a terhelést. Ha pedig ezt a gyenge tápegységet egy szintén gyengére cseréled le, akkor csúnyán megvezethet, ha csöbörből vödörbe ugorva, szintén nem bírja a kiképzést. Pontosan ezért hozták létre a tápegységek megbízhatósági listáit, amiken vásárlás előtt érdemes tájékozódni.
(#) Udvari Zsombor válasza img hozzászólására (») Hé, 11:28 /

Mindegy is, most úgyis egy ideig a jelenlegi használtan vett táppal kell kihúznom, ha nincs másik.
(#) img válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Hé, 11:53 /

Most komolyan: félsz elárulni, hogy pontosan milyen táp? Mert a végén még az is kiderülhet, hogy használható.
(#) bala7s hozzászólása Kedd, 14:12 /

Hulladék faanyagot keresek

Vettem egy falra szerelhető ventilátort, de túl nagy a falban a kivágás, ezért azt találtam ki, hogy hulladék fából készítek egy kis keretet, azt belerakom, és arra rá tudom csavarozni magát a ventit.
Kb. 2 cm vastag és 50 cm hosszú fa léc vagy deszka kéne erre a célra.
(#) Udvari Zsombor válasza img hozzászólására (») Kedd, 14:27 /

LC Power 6600GP2 600W
(#) Gabó válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Kedd, 19:16 /

Remélem nem fizettél ezért sokat Mert kb egy marék kavics az értéke
(#) img válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Kedd, 20:53 /

A helyedben nem sűrűn használnám mert bármikor bármit tönkretehet ha megszalad.
(#) bala7s válasza Gabó hozzászólására (») Kedd, 21:50 /

a marék kavics is jobb, mert az legalább vízálló és lehet gyűjteni.
(#) Udvari Zsombor válasza Gabó hozzászólására (») 15:08 /

~12500 Ft volt szállítással együtt (Hardverapró), csak gyorsan kellett egy táp a videokártya mellé, amit szintén használtan vettem, mert az előző tápomon nem is volt meg hozzá mindkét tápcsatlakozó és nem is bírta volna.
(#) teddysnow válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») 15:24 /

Számítógép boltos barátom azt mondja, hogy a tápokon a teljesítmény összteljesítmény és gyártónként változik, hogy melyik ága mennyire terhelhető. Van amelyik alaplap, CPU, RAM-ra terhelhető, van amelyik perifériára.
Következő: »»   126 / 126
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem