A privát üzenet rendszerben karbantartásokat végzünk. Lassulások előfordulhatnak!
Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szervusz!
A fényképező és a webkamera kivételével a többit köszönettel elfogadnám, cserememóriát találok szerintem. Írok privátban.
OK. A tiéd. A többire várom a jelentkezőket, hátha érdekel valakit nagyon.
A Pana VS3-at; a SONY DCR-P1000-t; Ufesa Bravo-t szívesen elfogadnám.
PDA-m nincsen, de egy belefolyt akkus PSION Organiser II. + extrák -at szívesen felajánlok cserébe. A hozzászólás módosítva: Csü, 19:32
Szia a hajnyírót köszönettel elfogadnám.
16kerben hpl vagy, én mellette Csömörön vagyok. FeleslegesVan néhány felesleges kacatom egyben elvihető !Posta megoldható ha fizeted !
Szia! Jelentkeznêk! Írok!
Sósav elvihetőSziasztok,Kb 20kg ipari sósav ingyen elvihető Békés megyéből. (Hidrogén peroxiddal nyák maratásra alkalmas).
Lehet hülyén hangzik, de ezt el lehet futározni, vagy más módon feljuttatni Bp-re, vagy környékére? Mert ha igen, akkor érdekelne!
Szia,
Sajnos a futár felejtős(nem szállíthatnak vegyszert). Személyes átvételt preferálom.
Ha nem gond, beszéljünk holnap privát üzenetben. Keresek majd megoldást, csak hadd ne most kelljen intézkednem, olyan dögrovásos beteg vagyok, hogy inkább nem posztolnám a részleteket..
tisztelettel: Gerzson Prodax classic, nagyfesz trafó, pörgetyű, halogén lámpaIngyen elvihetőek az alábbi cuccok:Nagyfesz trafó: 230v -> 5kV Eső és szél érzékelő: csapágyas a pörgetyű, rossz. Egy doboz Prodax classic beige, fekete és barna műanyag alkatrészek. 2db halogén lámpa. Bp. XXI kerület, nem postázom. Ha valamire szükséged van akkor kérlek írj privátban is.
Az egyik szél és esőérzékelő érdekelne!
A csapágyas pörgettyűnek van esély a javítására? Cserélhető a csapágya, vagy "egybeöntött" és csak roncsolással bontható? (Ha másnak nem kell, akkor vinném mindkettőt.) Személyes átvétellel valamikor hétköznap munka után. (Most éppen kifelé lábalok valami nyavalyából...) Írok privátot!
Szia!
A másik szél-eső mérő érdekel. Ha Lazsi elhozza, tőle könnyebben megkapom.
Sajnos, ezt a sósavas bulit muszáj offolnom. Átadom másnak a lehetőséget, sajnos semmi használható fuvart nem találtam, vonattal meg nem rentábilis ha leszédelgek Békésbe..
Kár, de ez van...
Hello!
Honnan hová lenne a fuvar? Az adatlapokból nem derült ki. Hátha valaki tud segíteni ha ismert a hely. Én pl megyek Békés megyébe, Nagykátáig akár el is mozgathatom , esetleg még tovabb is ha úgy jön ki.
Igazad van, én sem (szivesen) segítek senkinek, aki még annyit sem árul el, hogy Pest, vagy Bakonynána.
De ne velem, mert leghamarabb 2025 júniusban (már ha lészen Békéscsaba HE országos találkozó ) járok arra, de húsz liter tömény sósav akkor sem fér bele az autómba.
Ez konkrét. Én viszont Tótkomlóst veszem néha célba.
De milyen igazad van... Kérdezzük hát meg a szaktársat, Békésben merrefelé van az a sósavlelőhely... Én pedig Észak-Pest megyében, Bp-n, az M0-ás környékén főleg, gyakran megfordulok, Nagykáta sem volna nekem túl messze..
(már amikor nem a kényszer-taknyászás megy, érdemi munkavégzés helyewtt, na!)
Lentebb írtam, a sósav Dévaványán egy kis hűtőben elzárva található.
Aki majd jön érte akkor az egyeztessen velem privátban. Köszönöm szépen.
Pestre a 17. kerületbe fel tudom vinni, ha oda el tudsz érte jönni. Csak a kannát kell eljuttatni Szarvasra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |