Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Akár lehetne sima input selector is, de hogy jól körülírta, az konkrét!
elözmény ---> Eladnám keveset használt TR-9000 Kenwud tip. rádiomat.FM 1, FM 2, SSB, CW, üzemeket tudo, max. teljesitménye 25 W.
válasz---->szia. én adok érte 50 huf-ot üdv Sergei reakcio---->Szerbusz Szergely. Az ajánlatot megkaptam egésznap vagyok itthon A rádio a tied és nálam kiprobálhato. mit szolna ha átutalnék neki 50 forintot és kérném hogy postai utánvéttel kérném a csomagot?
Ez jópofa, de itt ne politizáljunk, ha lehet ....
Ténylg odaadja 50FT-ért?Annyiért már levegőt sem lehet venni.
a) Mondtam, hogy nincs benne áram!
b) Az áram íze. (( Kicsit más, mint a napfényé. )) c) Nem! Nem akarok több parizelt! Inkább a halál!
Superman nem bátor, mert ő halhatatlan, de ez...Ennek van vér a pucájában
mesterien nyomja
Mi az a puca? és hol van az ember hóna? a hónalja felett???
Azt a 77 szekér 700-át neki!!
Az a sok léptetőmotor benne hűű még belegondolni is jó De amire ezt felállítgatta megőszült vagy vitte magával az akkus borotváját Vagy csak a dminónapra gyakorol
Az északkeleti országrészen igen, igy ismerik ezt a szót. Elsősorban gyermekek himbi-limbije, haveri "becéző szó "értendő alatta. .
Ja! és a "hóna" is erről (keletebre) a tájról ered.
Hát ez nagyon durva !ha nekem ennyi pc-m lenne gazdag lennék.De szerintem azok csak gépházak voltak.A vinyós se semmi!
Ezt most olvastam egy másik fórumon:
P.M.P.O nem hivatalos megfogalmazás = "Pusztuláskor Mérhető Pillanatnyi Olvadashő, vagyis maximum ekkora energia szabadul fel a rendszerből a szénnééges pillanatában."
ócska vicc de megosztom. két erősítő beszélget egy stúdió polcán:
-te kérsz egy dekket? -kössz nem hangosban vagyok.
itt mégeggy googles kép mert-> :google: vagy barátmőd :eek2:
Nem rossz, de azért a jobb melle alatti "síkosítót" valaki igazán letörölhette volna, ha már ő nem lát le oda
gyönyörűen tele van spammelve linkekkel.
nálunk régen a cégnél kétféle hiba létezett...
volt a KH, és a BNZ... a kh volt a kontakt hiba a BNZ a basz...tt nagy zárlat... több hibatípus nem létezett )))
Na, most azt képzeld el, hogy nálunk, a paksi villanygyárban is ismert fogalom a BNZ...
A "szerelő" biztos nem hallott még a parabola fogalmáról.
ááá csak forrasztott és odacsöppent a paszta
Hát ezen nagyokat nevettem, fuh!
Télleg, ha már itt tartunk. Nemigazán vagyok tisztában az ilyen erőművekkel, de például ott a paksi erőmű. Ott vajon milyen áramok folynak? |
Bejelentkezés
Hirdetés |