Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD TV probléma

Témaindító: ReFi, idő: Szept 17, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   219 / 219
(#) ikerpatron válasza kadarist hozzászólására (») Jan 16, 2025 /

Jajjj ne má ?
(#) ikerpatron válasza kadarist hozzászólására (») Jan 16, 2025 /

Valahogyan csak lehet. Bízom benne hogy valakinek lesz jó ötlete mert egy darabig nem lesz új tv-re pénz. ?
(#) ikerpatron válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 16, 2025 /

Tudsz segíteni légyszi ?
Linkeltem videót .
(#) jdani válasza ikerpatron hozzászólására (») Jan 18, 2025 / 2

Bővebben: Link
Szia. Én azért ezt a szalagkábel leragasztást megpróbálnám.
Nem tanulmányoztam konkrétan a TVdet, de próbáld meg előbb az egyik oldalt teljesen leválasztani. Ekkor próbáld ki a TVt.
Vagy nem lesz egyáltalán kép, vagy csak az egyik felében, de ugyanúgy csíkosan, vagy egyik felében, de tökéletes lesz a kép.
Ha nem lesz kép, egyértelmű, csak akkor fog a TV képet adni, ha mindkét fél csatlakztatva van.
Ha lesz kép, de ugyanúgy csíkos, azt jelenti hogy az adott oldala a kijelzőnek a hibás. Ha a kép tökéletes lesz, azt jelenti hogy a másik része a kijelzőnek a hibás, és ott kellesz bizonyos sávokat kitakarni.
(#) ikerpatron válasza jdani hozzászólására (») Jan 22, 2025 /

Ki fogom próbálni, viszont a videóban csík miatt javít a srác, nekem a kép meg is áll olykor-olykor, bár nagyon-nagyon kicsi sávban fenn akkor is folytonosan megy , na és azt sem tudom mik azok a bizonyos sávok amit takarni kell a t-con szalagon .
(#) jdani válasza ikerpatron hozzászólására (») Jan 23, 2025 /

Előbb csak próbáld ki a az egyik oldal-másik oldal leválasztását, mi lesz az eredmény.
(#) ikerpatron válasza jdani hozzászólására (») Jan 25, 2025 /

Próbáltam. Nem sikerült nekem.
(#) jdani válasza ikerpatron hozzászólására (») Jan 25, 2025 /

Mi az hogy nem sikerült, mit tapasztaltál? Ha lecsatlakoztattad az egyik oldlalt, mit láttál a kijelzőn?
Következő: »»   219 / 219
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem