Fórum témák
» Több friss téma |
Hello! Ezer köszönet, MŰKÖDIK!!!
További szép estét!
Ebben az Amica-ban-ben is ilyen lehet a timer...
DIEHL 13155-001 vagy DIEHL 13868-001. Miwe aeromat 8.64 csÜdv mindenkinekTegnap este irtam ide egy Miwe sütővel kapcsolatban.Most jött a rendszerüzenet,hogy törölték felhasználói bejelentés miatt.Kiváncsi lennék kinek szurta a szemét és miért?Privátban is megirhatja az úr! Köszönöm
Mit írtál? Ha adni vagy venni szerettél volna, akkor a moderátorok jogosan törölték, van hirdetési részleg. Lényegtelen, kinek szúrta a szemét, felahsználó nem tud hozzászólást törölni, csak moderátor.
Konyhai és kerti gépeket meg amúgysem tűrik az apróban sem.
Semmi ilyen nem volt. Még láttam a bejegyzést. Egy speciális nagyüzemi sütő javításához kért segítséget. Nem látom be miért kellett törölni.
Lehet nem jól...? : https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2641230.html#2641230
Számomra semmi gond nincsen ezzel a kérdéssel...
Valószínűleg azért törölték, mert több helyre is betette.
Az is lehet. De ebben az esetben ezt kéne írni indoklásba, mert egyébként furcsa. Eltűnik egy hozzászólás amit később hiányolnak, indok meg nincs.
Nem ez volt amit innen töröltek, hirdetés sem volt benne. Olvastam én is, nem értem mi lehetett a kifogása a modinak, vagy a kedves bejelentőnek.
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2025
Ugyanakkor a javításban már addig eljutott, hogy lenne még egy szétesett kulcsos kapcsoló, amit megjavítva/kiváltva szerintem már nagyrészt életre kelne a cucc...
TEKA HS-705 elektromos sütő kikapcsol ha eléri a hőfokotSziasztok, van egy régi TEKA HS-705 sütőnk, és azt csinálja, hogy ha eléri a beállított hőfokot teljesen kikapcsol. Úgy vettem észre légkeveréses módnál nem, csak alsó vagy felső sütésnél. Általában újra kell indítani, de van amikor pár másodperc múlva megy tovább, sőt van hogy semmi baja, simán lekapcsolja a fűtést ha elérte a hőfokot, elég random. Mit érdemes megnézni vagy cserélni benne?Köszönöm
Szia! Ha van benne digitális óra akkor annak a tápkondiját, vagy a termosztát kuka, vagy a funkciókapcsoló érintkezői elégtek. Esetleg valahol a csatlakozó szétégett
Nem indul F04 hibakódSziasztok szakik.Segítséget kérek szépen. Adott egy whirlpool AKZ9 6270 sütő. Munkadíj fejében kaptam. Volt kint szervizes, megnézte. Az a diagnosztika, hogy mindhárom fűtőszál elhalálozott benne. Elhoztam a sütőt. Kapott tápot. Nagyon szépen elindult hibakód nélkül. Mai napon gondoltam kicsit foglalkozom vele. Kapott egy adag hidegzsíroldós wellnesst a sütőtér. Elindítottam egy légkeveréses programot 220'c-on. Csippant néhányat kb 15perc üzem után, majd bevert az arcomba egy F04 hibakódot. Azóta nem sikerült életre keltenem. Világítást sem kapcsol fel, csak a display működik.. Itt jönne a probléma.. Whirlpool oldalon próbáltam megfejteni a nyomorát mi lehet az f04. Azt írja az online hibafejtő a whirlpool oldalon, hogy "fényérzékeny az elektronika" tehát ha kint van földön, akkor nem működik megfelelően, azaz rakjam be a helyére és úgy próbáljam ki. A fedelet levettem róla, mivel rá volt égve valami szutyi. Fedél nélkül próbáltam elindítani. Lehetséges, hogy ez a nagyon szipiszupi sütő képben van arról, hogy be van-e építve vagy nincs és ettől függően üzemel? Igazából mikor elhoztam, egy sötétebb helységben próbáltam ki, ott működött szépen.. Igaz nem volt hosszú idő.. Annyi, hogy mennek-e a fűtőszálak. Akkor ott mentek. Én vagyok nagyon túlmisztifikált vagy valóban van benne fényérzékelő, hogy tudja be van-e építve vagy sem..
Szerintem:
Ingyen van, nyugodtan játszhatsz vele. Keresd meg, és takard le a szemét próbára.
Össze lesz pakolva, és berakom a helyére,mármint a korpuszba. A fedelet tuti rajtam kívül is leszedte már valaki mivel 1db csavar hiányzott.. Kíváncsi vagyok rá nagyon,hogy mivel fog másképp viselkedni. Egyébként a a displayen kívül 1db panel van benne, onnan kapják a fűtőszálak,ventilátorok.. Azon találtam egy led-et, víztiszta tok, mellette pedig közvetlenül egy "füst" színű ugyanolyan tokos ami nem feltétlenül lehet Led.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |