Nagyon cukik. Pont ilyen kis lakás volt minden eltömődött lyukban. Volt kint egy fal és egy belül is. Elég volt onnan kifakarni.
Hangszórók tisztítása
Sziasztok!
Eddig szétszedtem a hangszórót és kitisztítottam amennyire lehetséges volt. A hangszóró rács kívül kopott volt, belül koszos és rozsdás is. Homokszórással tisztítottam fel az egészet, majd újra is fényeztem. Fényeztem...Vettem egy fényes feketét és lefújtam vele. Remélem tartós lesz. Ha nem, akkor majd keresünk más megoldást.
Ezen kívűl, szétszedtem magát a készüléket. Egyenlőre különválasztottam az elejét a hátuljától. Természetesen, mindent dokumentáltam, hogy honnan húztam le és szereltem ki. milyen színű a vezetéke és amit csavarozni kell, azt milyen csavar tartotta. Két féle oka van ennek. Az egyik az, hogy nincs gyakorlatom ehhez a munkához, másik, hogy nem tudom, meddig tart majd a szétszerelt állapot. Jó lesz majd nem újra kitalálni, hogy mit hova kell szerelni. Nem utolsó sorban, most szétszerelem egy bizonyos sorrendben a készüléket. Ennek a fordított sorrendje biztosan működni fog. Nem kell majd ezt-azt visszavenni, hogy az előtte lévő dolgot helyére tegyem.
Egyenőre ennyi. Ma folytatom szerintem a szétszerelést, de előbb összerakom a hangfalakat.