Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
A Buda Skála áruház mellett egy kis pince helyiség ha szemben állsz a skálával akkor jobbra indulj el és a sarkon fordulj balra a kis utcán felsétálsz a parkoló mellett és egyszercsak meglátod a pincelejáratot amire kivan írva, hogy Mikroelektron Bt.....
De ne az elsőbe hanem a második elák boltba mennyél be. Mert abban az utcában 2 van egymástól nem is olyan messze...
Hali.
Persze hogy van olyan borda ami jó lenne a TDA2030-hoz. Mondjuk szerintem ahoz bármilyen jó. Nekem egy régi proci hütőborda van kettévágva és alig melegszik. Amikor hajtom is csak langyos. Milyen kérdésekkel halmoztál el ? ![]() Ha kimész a piacra akkor a ball leghátsó sarokban van az a hely ahol én vettem a cuccokat, (itt vannak a legnormálisabb dolgok amugy) Egy szakálas középkorú eladó van ott. nagyon rendes szrintem, persze a piaci viszonylatokban. Azért érdemes több mindent venni mert igy ő is szívesebben adja olcsóbban. Ha csak egy bordá akarsz venni rögtön 500Ft magába. Szóval nyugodtan válogass még ÉS ALKUDJ!! Bótba nem sok értelme van venni ujonnan. Én megkérdeztem tegnap mennyiért hozatnak LM3875-öt a Hobbyelektronikában, 2900Ft-ért Na ezért rendeltem a RET-től 2darabot. és egy nap alatt ide is ért. Írj privit ha nem tudod mere kellmenni a piacra. Isa Kép:
hi!
Köszi szépen asegítséget. Mostanában az érettségimre készülök, és csak akkor fogok bemenni Debibe ha lesz sok időm. Az infót köszi, és ha megyek akkor az alkudást betartom. Köszi a segítséget! hello
Srácok, a Vörösmarty utcai boltnak Incomp a neve, és az 5-ös szám alatt van. Azér tudom, mert én meg a 7-ben lakok...
![]()
Én egyszer úgy hallotam, hogy nem a felesége.
De számomra nincs jelentősége, hogy ki kinek a kije. A lényeg az, hogy mind a két boltban rendes a kiszolgálás. Ha valamit az egyikben nem kapom akkor átmegyek a másikba. Jó neked, hogy olyan közel laksz! (Nekem 1 óra utazás.)
Affene! Lekéstük...
![]() ![]() Végülis igaz, hogy mind1 ki kinek a kije, a rendes kiszolgálás fontosabb sokkal! 1ébként ne sírj, mit szóljak én, Maglódról?! ![]()
Biztos hogy az incomp? mert itt nem éppen az a cím van kint, hanem: Dunakeszi - 2120 Fő út 35. Hungary
És légyszi nem mond már, hogy az érettségire készülsz, mindig lelkifurdalás ér, hogy nekem is kéne (ok, hogy csak 2-re de akkor is).
Az a neve. Csak valahogy még is más. Asszem Incomp Bp. vagy valami ilyesmi.
Idézet: „És légyszi nem mond már, hogy az érettségire készülsz, mindig lelkifurdalás ér, hogy nekem is kéne (ok, hogy csak 2-re de akkor is)” Ez aranyos! ![]() ![]() ![]() ![]() Anno, tizen-huszon-sok éve, mikor én érettségiztem, marhára nem lészültem rá...
Hello.Csak azt szeretném kérdezni hogy hol találok Pécsen elektronikai boltot?????????,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() REMÉLEM VALAKI VÁLASZOL.
hát elég sok helyen!
Jászai Mari utca: RAM alkatrész bolt (ajánlott hely) kereskedőkháza: Micro Ohm Rákóczi utca a buza tér felé vagy mi a neve a térnek: Moro elektronikai bolt. Király utca: D-Audió És ha még van akkor a Munkácsi utcában a FEFO Computer mellet: Aralica
Ja! ezeket már valakol leírtuk egy topicban.
kérlek használd a kereső részt is.....
A német Conrad-dal kinek mi a tapasztalata?
Ha rendelek tőlük valamit, akkor a magyar Conrad fogja 10x-es áron kihozni? ![]() Ki járt már a bécsi Conrad-ban? Idézet: „a magyar Conrad fogja 10x-es áron kihozni?” Simán el tudom képzelni! ![]()
HQVideo-ban a nagyfényerejű LED-eket hogy kell keresni?
Nem a standard és nem is az extra fényerejű kellene. Köszi ![]()
Helló!
Kérem, aki tud valami olcsó beszerzési forrást, ahonnan rendelni is lehet, ne kíméljen! A legolcsóbb ajánlat viszi a pálmát ![]() ![]() ![]() Előre is köszi!
Én a
Idézet: -ot ismerem mint beszerzési forrást, „CONRAD” ![]() ![]() ![]() Nem tudom, hogy a Idézet: árul e ilyen nyákot ?„HQVideo - Elektronikai alkatrészüzlet” ![]()
Szia!
pl.: RET kft. - www.ret.hu (Szegedi cég, de BP-n is van boltja. Bakelites 150*100-as foto nyák : 364 Ft Üvegszálas 160*100 foto : 600Ft Üvegszálas 50*100 : 206Ft Satellit KFT -www.satel.hu (Szegedi, de van webshop) Bakelit foto nyák 160*100 : 380 Ft
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
A HQ-nál találtam megfelelőt.
Tranzisztor/FET/dióda/IC/stb-hez való szigetelő cucc milyen anyagú?
Hol lehet beszerezni nagyobb darabot? Mivel lehetne helyettesíteni? ![]() Üdv
Csak azért kérdem, mert a helyi boltban azt mondták, hogy elég a paszta...
Ergo...akkor szerintem nincs ilyen szigetelő cuccuk ![]()
Csillámlemez (mostanában már szilikon lap).
Csavarfejhez a szokásos műanyag gyűrű, de lehet kapni leszorító rugólemezt is... Én speciel a csillám+műanyaggyűrű variációt használom.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet venni (olcsón ![]()
A legolcsóbb variáció, ha bemész egy PC-s boltba (pl. szervíz) és kérsz egy rossz PC tápot...abból tudsz kitermelni. (Kérj többet, ha ingyen adják és válogass különböző fajtákat!)
A normálisabb elektronikai boltokban lehet kapni, meg pl. tutira van a HAM-bazárban (Rádiótechnika újság).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |