Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Máv ügyfélszolgálatos szürke hétköznapjai (megtörtént esetek!)
-A kiirásnál mit jelent az a jobbra kifejezés? -A 16.11 -es vonat mikor indul? -Milyen kapcsolatom van van Nyíregyházán? -Nem tudja milyen napon kell menni Kenesére a táborba? Variációk "InterCity -re: Mississippi, Sziszi, Intercici, Intersar, Intenzív, Interkitti, Arizona, Interpol, Centersity -Van e valamilyen áttétel Békéscsabára? -Az 5.49 -es vonathoz mikor kell kimenni? -Harminc napos jegyünk van, nem kell vele semmit csinálni? -Melyik vágásról megy a vonat? -Négy óra 10 az hány óra? -Szegedre hogy megy vonat amiből nem lehet kiszállni? -A kismarjai út hányas vágányon lessz? -Ez a vonat nem ülöhelyes ugye? -A Tisza nevű vonat hogy néz ki? -A 6.40 vonat Cegléden i lerak? -A mentesítővonat elfogyott? -Az egész osztályú menetjegy mennyibe kerül, -9 és 10 óra között mikor megy vonat a Keletiből vonat Győrbe? De nem Győrbe, csak oda lehessen eljutni. -Van most valami eltérítés Pest felé? -12 óra után Hajduszoboszló magasságában mikor közlekedik? -Tavaliy jegyem van még. Gyári. Érvényes még? -Mekkora a jegy Püspökladányig? -Melyik vágányra szálljak, ha jön a vonat? -Biciklivel akarok Nyíregyházára menni, kell e nekem arra jegyet venni? -8.27 -kor indul. Mit jelent ez? -Mennyibe kerül Miskolcig az egész vonat? -Szeretnék megszakadni. Igazolást hol kérhetek? -Ragasztanak az IC-re kocsit? -A püspökladányi vonat mikor alakít csatlakozást Biharkeresztesere? -Nyíregyházának mikor tudok menni? -Karcagra félgyorsított mikor megy? -A Pesti gyors is ketté lesz szakítva? -Ez állóhelyből indul? -Ez a 17.12 -es normál natur gyors vonat?
ez kegyetlen, szét röhögtem magam..
Nekem mondod, még irni is nehezen tudtam a röhögéstöl...
![]()
Ez nem igaz! Nagyon jók.
![]() ![]()
Engedjétek, meg h megosszam veletek személyes levelezésemet!
Szvsz ez tökéletesen passzol a topicba ![]() Első levél: (ezen még nem akadtam fen annyira) Sziás Snoopykám! Rajtam keres az Eszti már napok óta, jó lenne ha felhívnád, mert attól még hogy csajból vagyok, nem leszek a postáskisasszonykád. x) Vagy dobj neki egy üzit innen: http://www.*** Amúgy is annyira fáj a kezem, hogy majd leszakad. (~__~) Kellett neked marhulni a bulin, legközelebb ilyen video készül majd rólunk is: http://www.*** De a lényeg, hogy múltkor könyörögtem neked, hogy mondj már egy helyet ahol ingyééé lehet hirdetni magamfajta csitriknek aztán végül Bogyesszel ide tesszük fel a gitárt: http://apro.hotdog.hu/ És hogy lásd mekkora bArÁtosnőd vagyok, leválogattam neked a csúcs csajokat is, csak katt rá és voila! JJJ http://www.*** A legközelebbi partira hódítsd meg közülük egyet! J (Én többet nem táncolok veled te majom!) .xXx. ---ŕ Puszyyyyyy! Cékla Második levél: ( na ezen már nagyot néztem :eek2: ) Szia Babyke! Koszonom, hogy multkor atjottel, mikor anyu es apu valni keszultek... Nagyon jo volt veled orakon keresztul szeretkezni! Ne torodj vele, hogy en nem tudtam elmenni, bocsanat, hogy csak ugy csinaltam! Igerem sosem fogom szinlelni az orgazmust!Nem benned van a hiba... En vagyok ki apuek miatt! Szedjek le neked akkor valami filmet? Nezzd meg mennyi vadi uj film van itt: http://www.*** ha megnezzted, irj, mit szedjek le! Remelem este atjossz es vegre en is elvezhetek egy hatalmasat ![]() Csokollak Sokszor: Cicusod Ugye mondanom sem kell, hogy fogalmam sincs kik írták ezeket a leveleket, de ez már tényleg röhejes. De ugye milyen rendes a csaj, h miközben válnak a szülei és ő az ágyban nem tud elmenni, azon filózik, hogy nekem milyen filmeket szedjen le... Nem néztem meg a címeket, amiket küldött, de nem javaslom senkinek sem, hogy nézze meg! Csak 99%-ra saccolom h vírusos, a maradék 1% mérési hiba... ![]() Na mit szóltok, hogy milyen jó szándékú emberek vannak? Vkinek volt már hasonló levele?
én ezeket a leveleket tegnap este kaptam meg
![]() naná hogy a kukába töltödtek le ![]() ez nem más mint spam szerintem mivel nekem ezeket a kukába rakja bele az outlok ![]() nem nagyon lepödök meg az ilyeneken.
Naja, spam az világos, de ilyet még nem pipáltam...
Amúgy msn-en is egyre intelligensebb szöveggel terjednek.pl. (persze magyarul) "most töltöttem fel egy csomó régi képet, találd ki hol vagyok!" és akkor jön a link, ami nagyban hasonlít az email címére az adott emberkének.....+ a szmájlik.... Az ember sosem lehet elég óvatos...
de lehet elég ovatos :yes: nem köll össze vissza kattingatni
![]() ![]() ![]() Idézet: „Vkinek volt már hasonló levele?” Igen. És feleségem is van. És jogosult megnézni a leveleimet. (( Persze, lehet, hogy ő kapta, csak hozzám is jött másolat. )) (( Ilyen szöveget író IQ<0 ismerősöm nincs és nem is kell. ))
Én is folyton kapok hasonlókat, hogy jó volt a tegnap, tegnapelőtt, stb. este .........stb.
Ja, és it a link, amit igértem, tök jó filmek....stb....és csak .....FT/hó/SMS...Több terrabályt anyag...
Ha már nDávid87 meg Pixel kollega felhozta, akkor én is mutatok egy mulatságosat
![]() Bővebben: Link Élvezetes egy játék?! Nemde? ![]()
Egy kicsit hosszú történet de..
Artúr király így járt...... Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben az annak erdejében vadászott. A király a helyszínen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés járt annak, aki vét más tulajdona ellen. De meghatódott a rokonszenvesnek talált Artúr fiatalságától, és szabadságot kínált neki, feltéve hogy 1 éven belül helyesen válaszol egy nehéz kérdésre. A kérdés pedig így szólt: Mit akar valójában a no? Egy ilyen kérdés a legbölcsebb embert is zavarba hozta volna, az ifjú Artúr számára pedig megválaszolhatatlannak látszott... Ennek ellenére még mindig jobb volt, mint akasztófán végezni, így aztán visszatért országába, és elkezdte kérdezni az embereket: a hercegnét, a királynét, a prostituáltakat, a szerzeteseket, a bölcseket és az udvari bolondot... Vagyis mindenkit, de senki sem tudott meggyőző választ adni. Viszont mind azt tanácsolták neki, kérdezze meg a vén boszorkányt, mert csak o tudhatja a helyes választ. Az ára magas lesz, mert a vén boszorkányról köztudott volt a királyságban, hogy borsos árat kér szolgálataiért. Eljött a megbeszélt év utolsó napja, és Artúrnak nem volt más választása, mint beszélni a varázslónővel. Az megígérte, hogy kielégítő választ ad, de előtte Artúrnak el kell fogadnia az árat. A banya feleségül akart menni Gawainhoz, a Kerek Asztal legnemesebb lovagjához, Artúr legjobb barátjához.. Artúr borzadva nézett a banyára: púpos és rusnya volt, csak egy foga volt, gusztustalan hangok kíséretében émelyítő szag áradt belőle. Még sohasem látott ilyen visszataszító teremtést. Megrettent attól, hogy arra kérje legjobb barátját, vállalja érte ezt a szörnyű terhet. Ám amikor értesült a javasolt egyezségről, Gawain kijelentette, hogy ez nem túl nagy áldozat barátja életéért és a Kerek Asztal fennmaradásáért cserébe. Kihirdették az esküvőt, a boszorkány pedig pokoli bölcsességével így szólt: a no valójában azt akarja, hogy saját életének ura legyen. Mindenki azonnal tudta, hogy a boszorkány nagy igazságot mondott, és hogy az ifjú Artúr király megmenekült. Így is történt: a választ meghallva a szomszéd uralkodó szabadon bocsátotta. De micsoda esküvő volt az... az egész udvar ott volt, és senki sem érezte magát bánatosabbnak, mint a megkönnyebbülés és szorongás között vergődő Artúr. Gawain udvariasnak, nyájasnak és tisztelettudónak mutatkozott. A boszorkány pocsékul viselkedett, kézzel evett, közben pedig szörnyű hangokat és szagokat bocsátott ki magából. Eljött a nászéjszaka, amikor Gawain a hitvesi ágyban várta, hogy feleségével egyesüljön. És akkor belépett a szobába a legszebb lány, akit férfi valaha is álmodott... Gawain elképedve kérdezte, hogy mi történt. A lány azt felelte, mivel a férfi udvarias volt vele, idejének egyik felében a rettentő, másik felében a vonzó külsejével fog mutatkozni. Melyiket szeretné nappal és melyiket éjszaka? Micsoda kegyetlen kérdés...! Gawain gyorsan mérlegelni kezdett. Legyen mellette napközben egy imádni való fiatal no, akit mutogathat a barátainak, és ossza meg az ágyát egy undorító banyával? Vagy mutatkozzon nappal a szipirtyóval és házasélete intim pillanatait töltse egy ifjú szépséggel...? Ön hogyan döntött volna, mit választott volna? Gawain válasza alább olvasható, de mielőtt elolvasná, döntsön ön is... A nemes Gawain azt válaszolta, hogy válasszon a nő maga. Ezt meghallva, a nő azt mondta, hogy éjjel-nappal szép hölgy lesz, mivel a férfi tiszteletben tartotta és megengedte neki, hogy életének ura legyen. Mi ebből a tanulság? A tanulság lejjebb van, de mielőtt elolvasná, gondolkozzon el rajta... AZ A TANULSÁG, HOGY NEM SZÁMÍT, CSINOS VAGY CSÚNYA-E A Nő... ALAPJÁBAN VÉVE MINDIG BOSZORKÁNY... "Tegnap egy masszázsszalonban jártam. Sajnos önkiszolgáló volt.." ![]()
Én ezt találtam
![]()
dejó, rájöttem, azér másodszorra, hogy a kérdés nem az hogy mit akar a no, hanem hogy mit akar a NŐ.
![]()
Megnéztem, van-e könyboltban hobbielektronika.
http://www.antikvarium.hu/hobbielektronika
Nem pont mókás, de eléggé elgondolkodtató:
"Volt egyszer egy lány, aki születésétől fogva vak volt, ezért utálta az egész világot és mindenkit benne, kivéve a barátját.Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta Míg egy nap végre találtak donort aki felajánlotta a szemeit. A lány nagyon örült neki, barátja megkérdezte tőle, ha látni fog, hozzá megy-e feleségül.A lány igent mondott.Az operáció sikerült, mikor a lány először kinyitotta szemeit, a barátját látta, de ő is vak volt. A fiú megkérdezte, hogy most már akkor hozzá megy-e? A lány elutasította.Pár napon belül a lány kapott egy levelet amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot, és a levél végén állt egy mondat: Vigyázz kérlek a szemeimre!..." ![]() Hááát, ez tényleg nem pont ide illik...
Huhh...picit meredek sztori...
![]() Bár mondjuk valóságtartalma nem sok lehet, az ember ugyanis nem csak a szemével lát. Azaz kell hozzá pl a látóideg, illetve az agykéregben is ki kell alakulni a megfelelő központoknak ahhoz, hogy az ember láthasson. Amennyiben ez nem történik meg egészen fiatal korban, az illető vak lesz. Nagyon nem szép dolog, de ezt kipróbálták állatokon is: kiskutyákat születésüktől fogva pár hónapig teljes sötétségben tartottak. Eredmény: egészséges látásrendszerük ellenére mind vakok lettek, és látásuk nem is állt helyre soha többé - csakis azért, mert nem alakult ki időben a megfelelő idegpályák működése a szervezetükben. Na mindegy, ez nem egészen ide tartozott, csak gondoltam reagálok az olvasottakra ![]()
hm... idézet egy korábbiból ehhez kapcsolódóan:
Idézet: „ Mi ebből a tanulság? A tanulság lejjebb van, de mielőtt elolvasná, gondolkozzon el rajta... AZ A TANULSÁG, HOGY NEM SZÁMÍT, CSINOS VAGY CSÚNYA-E A Nő... ALAPJÁBAN VÉVE MINDIG BOSZORKÁNY...”
én mindig nézem ezeked de nem tudom hogyan tudják mindig alulmúlni magukat
![]()
Egy másik "oldalon" olvastam:
Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának. - Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket. Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük. Esténként elmentünk a kupikba, minden k****át megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük. Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal. Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve. - Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa. - Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt! - Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok? - A Neckermannal, nagypapa. - Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.
Úgy néz ki ezen a másik oldalon mindketten regisztrálva vagyunk
![]()
igen azt tudom hogy te is ott vagy mert láttam a hozzászólásaidat.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |