Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
láttam én ott mást is.
Egy két ismerős "arc" elakadásjelzővel.
vicc: voltam ma pesten.vonattal mentem.leszállok keletibe. látvány:osb hegyek,daru,gödör,por,egyéb,deszkamegálló.ok.buszra fel:leszállok:móricz:osb hegyek,daru,gödör,por,egyéb.aztán vissza gellért tér:nézem:kálvin tér irányába osb hegyek,daru,gödör,por,egyéb,ja meg a duna...aztán meg a szabadság hid éppen épül.aztán nézem a pesti panorámát,szintén a szabadság hidtól.kb 8 óriásdarut számoltam meg,angyalföldtöl a lágymányosi-hídig, ami alatt ujabb osb hegyek,gödör,por stb fordulhat elö.tehát három megállot mentem.ha turista lennék inkább elmentem volna valami szép kelet-közép europai nagyvárosba...és ÉN itt ,most személy szerint meghúznám a 'borosüveget,mert ebböl már akkor sem lesz az,ha eddig még annyira sem,teccik érteni?
![]()
Nem akarok senkit sem minősíteni, de áhh hányingert kapok ettől az izétől.
![]()
Bővebben: Link Hűűha ez se semmi. Ezt viszont csak erős idegzetűeknek!!!!
![]()
A zene egyébként az Alvintól van, és a szám cime Bizalom!
![]() ![]()
Off: Végülis kijelző keretnek is használható. :yes:
On: Igen,ez egy régebbi proci foglalat.
a kontakt miatt..óccsó és nem kell jutalákot fizetni utánna. illetve 20Ft-nak mennyi is a 6%-a?
Hát ilyen ez a Budapest manapság. Képzeld, milyen élvezet ilyenkor biciklizni a városban
![]()
Érdekesek a leképezési perspektívák : 51 30' 26.28" N 0 07' 39.73" w (Google Earth)
A magasság 250 méter. Én már három irány találtam ezen a kb 5 hektáros területen. Amikor először észleltem, rögtön a görbült tér fogalma ugrott be. Az lehet ilyen. Tény hogy, ha az ember perceken keresztül barangol az utcák felet, egy idő után néha fejjel lefelé érezheti magát, és így vettem észre a hibákat, ill a helytelen, többszörös nézőpontot. Szóval elég cselesek ezek a képek, engem azokra a szembecsapós rajzokra emlékeztet, ahol a párhuzamos nem párhuzamos, a görbe meg nem görbe. Aszem van valahol ilyesmi raktáron, ha megtalálom mellékelem. Megtaláltam.
A spiral1.gif nagyon durva! Valahol megvan egy könyvben nekem is. Mindig lenyűgöz.
-Tudod mikor szólal meg a Lenin szobor
- ....... - Ha harangot öntenek belőle. ![]()
Jancsika odaáll Juliska anyja elé és igyszól;
- Szeretném megkérni Juliskának a száját - De Jancsikám a kislányoknak a kezét szokták megkérni - Ja de kezem az nekem is van. :eek2:
Tegnap este találtam egy videót de nem tudtam szóhoz jutni a röhögéstől
![]() ![]()
nekem elsőre betegnek tünt... nem birtam
![]()
haj, késő van
![]() én meg beakartam zárni az ablakot, és a képen lévő X-et kezdtem el vadul nyomogatni ![]()
Ehhez kell ez a service pack.
Idézet: „kiírta win hogy x dll-t nem tudja olvasni takarítsam meg a lemezt” Erre azt tudom mondani, használj CIf-et, vagy vegyél bele másik flextárcsát. ![]()
Érettségizők figyelem!!!
2009-es matek érettségi feladat sor ![]() ![]() ![]() ![]()
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Veszélyes a 380Watt, az én számítógép tápom is kigyulladt, és az csak 350W-os. Igaz belevágott a villám, a láng meg dőlt ki a gépház oldalán
![]()
Igen, és ez a 380W még vigyáz is előzékeny módon. De az kár, hogy nincs kiírva, hogy kire vagy mire vigyáz...
![]() Más. 595 találat... :bummafejbe: |
Bejelentkezés
Hirdetés |