Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kössz. Csak azért érdeklődöm mert láttam hideghorganyt is,kifejezetten nyákra valót,de azt jóval borsosabb áron.
Szia, ugyanilyenem van nekem is, de mióta megvettem még nem gyártottam nyákot, de jó hogy mondtad ezt a 10 percet, nem tudtam hogy ennyi ideig benne kell hagyni. 1-2 percre gondoltam csak, és te utána a maradék lötyit visszaöntöd és újra fel lehet használni?
Üdv
Nekem mindenképp hasznos volt!! Köszi
Na, kérem, itt villog a kész mű, én meg élvezkedek...
Azon gondolkodtam, hogy a PC elejébe beépítve egy sötét plexi mögött milyen királyul nézne ki... (a +5V adva van belül)
Bővebben: Link
Kéne csinálnom egy normálisat is mostmár... Lehet, nekiállok most.
Akkor mán úgy állj neki, hogy a videó alól kivágod a (vele együtt?) felvett hanganyagot, és utólag a zeneszámot alávágod, persze időben stimmelve :yes:
És akkor ilyen videó lesz belőle:
Megépül az első 4*4*4-es Led Cubém!Raktam fel Vidit!
Tiszta jó!
Majdnem megkérdeztem, hány led van benne.
Köszönöm a sok dícsérést !Még valami plexi búrát fogok csinálni, akkor lessz az igazi! Amúgy 2 nap alatt lett kész (5 óra munka kb)
Na kész egy egyszerű video: (adj rá hangerőt!)
Bővebben: Link
Hmm... Taxi 2
Egyébként nagyon szuper lett!
Sziasztok!
Én egy PIC LCF métert készítettem... Az előlapot vasalással készítettem, azonban az előlapnak annyi hibája van hogy az L/C banándugók "alatti" felirat elcsúszott de ez már így "veszett" nem mutogatóba készült hanem itthonra DONCSO kolegának köszönöm a magyarosított programot és a kábelezéssel kapcsolatos tanácsokat, segítségeket... (először sima kábelekkel kötöttem össze de ő mondta hgoy igazából árnyékolt kábellal kéne ezt cseréltem ki ma este) Várom a véleményeket.. üdv!
Szia!
Én szavazok rá! Ez nagyon jó tetszik, gratula :kalap: Most az én szemem káprázott vagy a videón füstöt láttam? (feltételezem dohányzol) üdv
Hali mindenkinek.
Régi vágyam volt egy hangfal össze szerelése persze mély, na most sikerült, bár nem teljesen elektronika.de van köze hozzá
Igen, jól láttad. Csak a barátaimnak árulom el, hogy nem vizuális effekt, hanem szimpla cigifüst...
Jó lett. Milyen hangszórót tettél bele?
jelenleg egy SAL sr 3040es 150w szerepel benne de ha a pénztárcám is megengedi akkor JBL! megy bele
Nekem tetszik, csak egy dolgot nem értek! Miért van külön csati a frekvencia mérésnek? Ezt próbáltam msn-en is kérdezni, csak elterelődött a szó, a frekit a sima mérőkábelen mérjük ha jól emlékszem indukció állásban, nem kell külön csati neki.
Amugy jó lett, grat!!
Nagyon frankó lett, egy kis belső táp szerintem hasznos lett volna, de lehet hogy zavarná?
Lehet, hogy megépítem én is, nagyon megtetszett!
Szia!
Köszönöm, örülök hogy tetszik Nekem a kapcsrajz és a huzalozási rajzból az jött le hogy 2-2 csati kell (mellékelt kép) mutatvanyos: nekem Doncso azt mondta hgoy árnyékolt kábellal kéne mindent húzni (először sima mezei kábellal húztam be, mikor megmutattam neki egyből mondta hogy mi a gond...) ezért választottam a külső tápot.. no meg nem is akarok ebben a dobozban trafót tenni mert a hátulja csupa csupa "lyuk" ezért érintésvédelemnek nem felel meg és a tetején is lyukak vannak... üdv!
Én is azt hittem de nem ott méred, tapasztalat!!
Van egy agyon szűrt stabil tápom ehhez a cucchoz, ha kell elküldöm azt is.
Üdv Zoly!
Azt gondolom, még szebb lenne, ha egy ún. dísz előlapot/megfelelő kivágásokkal felirattal/ négy sarkában egy egy szép fejű csavarral, pici távtartással alkalmaznál,és akkor nem zavarna/engem/ az a sok csavarfej! A dodoz nyílásaira belűlről takarólapot tehetsz/helyfüggő/ és így nem esik bele semmi.
Nekem volt kettő ilyen ládám, de nem tetszett a hangja, nem volt mélye, plusz találtam egy leírást, hogy ez olyan láda ami beszédhagra van, nem a 20-25 Hz es mélyhangokra. Neked mi a véleményed? Egyébként gyönyörű munka
|
Bejelentkezés
Hirdetés |