Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Ezt a nyakot BUKTAM!
na majd legkozelebb.
Jo az!!!!
dobalozni pont idealis masra sajna nem jo
Kíváncsiságból kérdem; milyen finomságú csiszolópapírral szoktátok megtisztítani a nyákot?
(Én eddig nem tudtam hogy milyen finomságút használok, mert nem volt ráírva arra ami eddig itthon volt. De ma elfogyott és elmentem venni újat, kiderült hogy 600-as.)
(A vasalós tábortól kérdem elsősorban, tudom hogy a fotózáshoz sokkal szebbre kell suvickolni a nyákot.)
Mi rajta a fekete?
Tök retró kinézete van.
Nálam régebben (amíg p20-at használtam ) nagyon bevált a cif súroló egy puha rongy +tiszta víz én soha nem
használtam csiszoló papírt !
A HEStore-ban nézegettem éppen lakkozott nyákokat, és rájöttem hogy van sokfajta.
Nekem most 200x150-re lenne szükségem, de abból is az egyik 697 Ft a másik 1 131 Ft. Miért van ez, minőségben menyire észrevehető a különbség?
a lezertonerpor maradvanya
nem igazan suroltam tisztara, hisz hasznalhatatlan a lap Ja igen! 1200as vizespapirt hasznalok
Az egyik "bakelit " (gyenge minőségű )
a másik üvegszálas ő a jobb Az árak alapján is el tudod dönteni Ha egyszerű áramkört építesz és jó pákád van (jól tudsz forrasztani ) vegyél olcsót . A bakelit panelról nagyon könnyen feljön a réz ha sokáig melegíted ! Ez aranyos. Tehát eljutottunk oda, hogy nem a nyák gyenge minőségű, hanem meg kell tanulni normálisan forrasztani...
Értem, köszi a segítséget.
Mivel még se a forrasztóm, se a gyakorlatom nem túl magas szintű...marad az üvegszálas.
Én már nemegyszer el szidtam a rokonságát is annak aki
kitalálta a bakelit panelt , viszont egy időben csak az volt beszerezhető !
Az volt csak régen. Az üvegszálas új találmány (talán ha 20 éve terjedt el cirka)
Az a bakelit nyák egyáltalán nem gyenge minőségű szerintem!
Múltkor vettem belőle két darab 160x100ast kipróbálni hogy milyen mert akkor még jóval olcsóbb volt mint az üvgszálas. És fúrni szerintem sokkal könnyebb mint az üvegszálast. Nekem a réz se jött fel pedig nagyon bénán forrasztok. Egy pici hibája van de ez inkább esztétikiai mint sem használhatósági hogy a hidrogénes marató egy kicsit "kiszőkítette" a szélét. Üdv!
Sajnos pont az amit mondtál a hibája is. Puha, és idővel csak rosszabb lesz. Az üveg nem korrodál, nem bomlik le.
Idézet: „(talán ha 20 éve terjedt el cirka)” Még tegyél hozzá 6-7 évet
Kb 22 éve érettségiztem elektroműszerészként, akkor még azért a bakelit volt az általános. Úgyhogy nem teszek hozzá még 5-6 évet. Nem azt mondtam akkor találták fel, hanem hogy akkor kezdett terjedni.
Lehet hogy most már javítottak a minőségén , én a 20 évvel ezelőtti tapasztalataimat írtam le ,azóta nem használtam . De nagy (rádió) frekvenciás áramkörökhöz
nem való .
Hali!
Multkor egy hszben láttam hogy vhol a Stadionoknál van egy bolt ahol nyomtatnak műnyomóra... De sajna nem találom a hszt. Valaki tudna benne segíteni? Vagy esetleg zuglóban tud másik boltot? Előre is köszi!
Üdv.!
Bizony, azt én írtam! Olvasd el a weboldalamon lévő cikket, abban leírtam hogy hol van... Zuglóban merre laksz? Üdv.: Attila
Hali!
Köszi szépen! A 80A végállomásánál az Ormánság utcában Üdv.: A változatosság kedvéért szintén egy 86os Attila
Tudod mit?! Szállj fel a 81-es trolira és menj vele három megállót mert én meg az Ond-Vezér útján lakom, kinyomtatom én neked szívesen és így nem kell a Tábornok-utcába menni. (Bár az meg a 80-as trolival kilenc megálló szóval az sem olyan vészes. )
Küldd el a nyáktervet amit le szeretnél vasalni. (Fénymásolni nem tudok.) Üdv.!
Igen lehet!
használd a keresőt könyörgöm!!!!
Ne vidd már el egy szkennerépítő oldalra, mikor van 3 ledes 5000Ft-ból építhető is! Ha én ilyen linket kaptam volna biztos meghátrálok! Szép szép az a scanneres cucc, csak nem kezdőknek való.
Én még csak készítgetem a levilágítómat(már csak a p20 kell ) De állítólag 2db-al már 20X20asat is letudsz világítani.
itt rendelhetsz is akár, 1030Ft/db áron.
Köszi a felajánlást, de ahogy megtudtam a címet indultam is bevásárlókörútra. Elmentem a tábornok utcába is, de a nő azt mondta nincs papírja... Később gondoltam arra is hogy lehet van még1 írószeres, de már messze voltam... a Tábornok és az Utász sarkán van nem? Szerintem most marad a jó öreg filccel rajzolós technika aztán elvileg a napokban kapok pár műnyomót. Amikor vettem a nyomtatóm (sajna tintasugarasat) kaptam pár db 10x15-ös, 190g/m^2, 240um-es fotopapírt...az nem felel meg ilyen munkákra?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |