Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A halálos ágyán kérdezi Samu Ráhelt:
- Ráhel, itt voltál velem, mikor a nácik elvették tűlünk az első boltunkat? - Itt voltam, Samu. - Velem voltál, mikor elvittek minket a koncentrációs táborba? - Veled voltam. - Velem voltál akkor is, mikor a nácik elvették tőlünk a második boltunkat is? - Akkor is veled voltam. - És most is itt vagy velem a halálos ágyamnál? - Most is itt vagyok. - Ráhel, Ráhel, nem hozol szerencsét!
Nyelvtan órán:
-Elemezzük a következő mondatot: "Táborozni megyek a barátaimmal. Tehát, mit állítok? -Sátrat. - Miért kell Németországba kancellár? - Mer kell. - Elmész egy építkezés mellet és azt hallod hogy, " egy sima, egy fordított, egy sima, egy fordított". Mi az? - ??? - Köt a beton!
Szerintem jó
Anti bácsi tech house
0:50 nél mintha macska lenne áram alatt
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ röviden a véleményem
Ezt nemrég fényképeztem. Szerintem vicces
Olyan 13 körül lehet a srác...
kb. mekkora erő hat a vezetőre? biztos lefejeli a kormányt
Bővebben: Link már ezis kapható.
Megegyük vagy ne együk őket?
Bővebben: Link
Ez nem Windows bögre mert az RESET sw alakú
Mazsolázgassatok:
Bővebben: Link
Csak az a baj, hogy elvileg kamu a dolog. Direkt szivatás, hogy 600x írkáld be a hülyeséget, remélve, hogy működni fog.
Néha már ilyen bánásmódra vágyok a piros háromszög helyett mikor meglátok valami idióta dolgot valakitől
ettől az oldaltól fejfájást lehet kapni b+. ismertem régebben,de nagyon fáj. és még aki be is veszi
|
Bejelentkezés
Hirdetés |