Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaj! A vejem lennél?! Attól mentsen meg mindkettőnket a Jóisten!
Mind a két asszony kikergetne minket a világból, ha elkezdenénk elektronikáról dumálni! ![]()
Megfilmesíthetnék, a történetet, és eladnánk szappanoperának
![]()
És szerinted lenne olyan hü...e, aki meg is nézné?
(Igen, lenne... :yes: Akik a "celebvagyokmencskiinnen"-t, meg a "győzikesó"-t, meg a többi marhaságot megnézik, biztos kajálnák...)
Látom nektek se tetszenek ezek az IQ romboló műsorok.
Ráadásul fő műsoridőben adják ![]() Miattuk nem birom nézni a Dr. House-t (ami magában többet ér számomra mint az összes ilyen semmirevaló műsor eggyüttvéve ![]() ![]() közbe kitör a modiháború ![]()
Lenne hát! Az egész Hobbielektronika azt nézné, s legalább kettőnél több videó lenne a menüben...
![]()
Őszintén?
Világgá tudnék tőlük szaladni... ![]() Háziorvos... Nagyon jó sorozat! ![]() (Nem lesz itt modiháború, Vic-kel jó cimbik vagyunk! ![]()
Na de most őszintén: Ki lenne kíváncsi az én rusnya pofámra?!
![]()
Én nem fényképeztem, de majd a lámpáról külön csinálok egyet.
Frankye: Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz 15 éve múlva szerintem meg fogok őrülni, már most azon gondolkodom, kell egy Elite hadsereg mellé stb...stb... Vicsys: Ez a nap beszólása ![]()
.... 1128 rész / 104. évad:
Idézet: „-Apuuuuuu! Már megint hová raktad az egycsipes atomreaktoromat? Akkora kupit csinálsz az asztalon a hülye őskori csöves erősítőkkel! Minek foglalkozol ilyen kőkorszaki vackokkal amikor már 2$-ért kapható Pesten is lézeres MP33 lejátszó...” ![]()
....1129 rész / 104. évad:
Idézet: „-Fiam, az egycsipes atomreaktort eladtam mert már túl régi módszer a csip, keress inkább egy nanorobotot! Az MP33 lejátszó is elvault, inkáb veszek egy MP96-ot...” ![]() Most veszem észre magamon hogy én HE függő vagyok, de nagyon ![]()
Nem szappanoperát fognk nézni, ahol mindenkinek pláza cicának kell látszódnia, és ha beleülne egy kád tejbe akkor milkacsoki lenne a tartalma, nem nem. Most ez egy olyan műsor lenne Vic kollegáddal amiből a hobbi elektrós bajtársak leszűrhetik az értékes információkat, "elektronika az öreg rókák tapasztalataik/bölcsességeik" (öreg rókák, átvitt értelemben, mindenki gondolja pozitívan a dolgot)
![]() Idézet: „Frankye: Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz 15 éve múlva szerintem meg fogok őrülni, már most azon gondolkodom, kell egy Elite hadsereg mellé stb...stb...” Szerinted én miért őszülök?! ![]() ![]()
És a vekker hol marad? Ja és a sok :smoke:
Idézet: „mindenkinek pláza cicának kell látszódnia, és ha beleülne egy kád tejbe” Ne csináld! Én is vizuális alkat vagyok! :finom:
Nem akarlak elrettenteni a Milka csokitól, s a reklámát sem akartam rontani ezzel... Lehet Tibi csoki
![]() Ha arra gondolok: "akkor is megkóstolod ha nem akarod" -> "akkor is megnézed a sorozatot ha nem akarod" (és ide jön a csigakörbeforgószemű smile) Idézet: „És a vekker hol marad? Ja és a sok :smoke:” Tényleg! A végén semmi nem látszana a filmből, csak az "elektronikus órák halk ketyegése" hallatszana, meg a füst látszana a képen! ![]()
Tiszta hálivúd... Happy end-mondhatnók...
![]()
Ez akkora volt... !
![]()
Engem érdekel a film. Titkon reméltem, hogy a lányod már megszokta, hogy szűk helyen él, minden tele van zsúfolva kacatokkal, állandó füstforrás a cinező, valamint, már valamennyi tudás ragadt rá rólad.
[OFF]Nekem úgy tűnik, hogy nem vagy megelégedve a lányoddal? Mintha rosszabb se lehetne egy 18éves lánynál Kis tempóban, de mind közelebb vagyok a félezer hozzászóláshoz. ![]()
Mijaza zablak? Nálatok nincs erőtér? :beka3:
Frankey!
Olyan jókat mosolyogtam a beszégetéseteken ![]() ![]() ![]()
Én ba*om nem is köszönök! De most igen: üdv mindenkinek!
Ha lenne szappanopera, remélem HD formátumban kapható lessz majd! ![]() Egyébként a karriert alkotó szappanoperáról letérve, a mai napom is jól telt, de nagyon hideg volt! Megláttam egy fénycső armatúrát, lefényképeztem, mert ez egy kicsit másabb, mint a többi! Fő az energia takarékosság! |
Bejelentkezés
Hirdetés |