Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Egyébként tudtátok, hogy 6 hét múlva karácsony? a ki mit épített topicban néztem itt, hogy a karácsonyi hangulatot már mások is érzik
Biztos megrágta a denevér
Jó megfigyelő vagy :hawaii:
Száncsengő, csing-ling-ling :bohoc:
Frankye 5a köbön évesen, mit fog feltalálni? Ez a jó kérdés! Addigra már a piszoár is visszabeszél, ha elintézted a dolgod, elmondja mennyi időd van hátra az életbeől, és ajánlja hogy fogyasztd ezt, azt, mert különben feldobod a tappacsod.
Nekem kéne egy gondolat átvivő készülék, nemtudom lehet e már kapni, mert nemtudok újmagyarul!
Jó nagy lehetett, de úgy nézki nem izlett neki, mert kalória szegény.
Energiatakarékos? (Made In Hungary)
Idézet: „Te, Józsiii! Hamán ugyis arra mész azza a böhöm targoncáva, maj kifele menet ócsd le ja lámpát mán!”
Még jó hogy felvetettem ezt a filmezést. Volt min csámcsogni ma este.
Nah akkor én is offolok ma én vagyok az első. Valaki nem tud kölcsön adni egy stihl fűrészt?? lassan menni kell fenyves fáért
Sziasztok!
Dnb fanokat kérdezem: pécsen lesz valahol Jade, jövőhét hétfőn. nem tudjátok, hogy melyik bulihelyen lép fel? mindenféleképpen el kell menni Köszi!
Végre sikerült beszereznem DVD-n a Vissza a jövőbe 1-3 részét, hihetetlen, hogy csak 990Ft-ba került darabja.
Nem tudják mi a jó film
Aki még nem látta a sorozatot, itt megnézheti:Bővebben: Link
Borsodi munka-túrám során megérkeztem a szállásomra. Sárospatak, Vár Étterem és Panzió. K-I-R-Á-L-Y! A parkolóban csupa Lexus meg Merci én meg a kis dobozos Opellal beálltam, meg beslattyogtam az étterembe melegítőben. Még le kell mennem vacsizni majd. Hoztam azért farmer nadrágot, meg ilyesmiket, de normális csukát elfelejtettem. Most vagy lemegyek melegítőben és sportcipőben, vagy farmerban és a hozzá nagyon hülyén kinéző sportcipőben?!
Farmer+sportcipő, szerintem mehet. Öltönyhöz már ciki...
A legjobb filmtrilóga amit valaha készítettek. Nekem is a kedvencem, de csak az eredeti szinkronos változata.
Azt hiszem a NFS Undercorver üt minden eddigi megjelent autós játékot
Bővebben: Link Kíváncsi vagyok a gépigényére...
Ha te mondod biztos úgy van. Sokat mondok, ha én az egész sorozatból ha fél órát ha láttam eddig.
De ha már a sorozatoknál tartunk az én kedvenceim (nem sorrendben): Miért éppen Alaszka, Dr. House, Doc Martin, Csengetett Mylord, Taxi (Andy Kaufman-nal, Christopher Lloyd-ad, Danny de Vito-val ) Az utóbbi kettőt a fiatalabb korosztály nem biztos, hogy ismeri.
Na csak utánanéztem...
Minimum rendszerkövetelmény: * Windows XP SP3 vagy Windows Vista SP1 * Intel Pentium 2.8 Ghz processzor vagy jobb (Vista alatt 3.0 GHz) * 1 GB RAM * minimum Geforce 6500 vagy Radeon 9500 videókártya vagy jobb - Pixel Shader 2.0 támogatás a legfrissebb DirectX verzióval * 5.5 GB hely szükséges a telepítéshez * DirectX-et támogató hangkártya * minimum 8x DVD meghajtó * hálózati kártya illetve internet elérés online játékhoz Szóval ezzel a játékkal se fogok egy darabig játszani
szerintem az én gépemen lehet hogy elindul minimum grafikával
Hát nekem nem is tudom..
alapból SP2 van mert SP3nál összeomlott a rendszer... 1.6GHZ-es Intel Core2 1Giga RAM megvan videó az integrált 128 megás hely van még sok giga meg a többi is stimmel szóval végülis csak a videókártyával vagyok bajban, mert a procit ugye lehet "húzni" :yes:
hát énnem fogok semit állítgatni a procin mert ha elcseszem a gépet akkkor...
Nyugi énse, csak hogyha találnék az úton egy videókártyát ami működik és megfelel akkor...
Ezt a műszaki rajzot skubizzátok meg! A nyomvonalterv a legjobb!
Aztabetyár mindenkit! :eek2:
Ilyet valóban régen láttunk!
Ugye Ugye! A főnököm erre azt mondta, szakadva a röhögéstöl:
Idézet: „na b*zmeg elővenni a centimétert, pontosan megmérni, aztán neki lehet álni megycsinálni, droid!”
Nah srácok nekem lassan meló ma keveset voltam itt legyetek jók... Jah végre sikerült a strobimba bele építeni a sokkoló funkciót :d bár a cső élettartamát röviditi de 10 másodpercig szinte folyamatosan világít
Nekem bőven jó lenne. Ilyenkor sajnálom, hogy nem játszok a gépemen. Kép: Hivatkozás
Az én gépemen is elmenne.
SP3, 1Gb RAM, 3Ghz proci, nVidia 7600GS Szerk.: most megnéztem a videjóját'. Hát, várom. Nekem a most Wanted verzió tetszett nagyon mert lehet a zsarukat húzni az autópályán. Remélem ez is olyan lesz, nem olyan mint a Carbon vagy az utána levő (most nem jut eszembe melyik volt az) ott versenyre ment, nem nagyon volt rendes kóborlás... Kíváncsi vagyok... |
Bejelentkezés
Hirdetés |