Fórum témák
» Több friss téma |
hali!
Tudom hogy Pesten sok szakkereskedés van, de én csak pár hónapja vagyok pesti, és egyet se ismerek. Nem tud valaki egyet a Borároshoz közel?
Sziasztok!
Sony magnóba kellene nekem egy ALPS RK12L12C potméter, mert az előző eltört egy leesés miatt. Hol lehet ilyet kapni? Kerestem, de nem találtam sehol. Deniel
Olyan speciál poti kell bele?Nem elég az hogy ugyananyi ohm-os legyen?Vagy megfelelő fix ellenállattal helyettesiteni?
Nem jeleztél vissza a bolttal kapcsolatban
![]() Persze ez nem kényszer, csak érdeklődöm. ![]() Jártál a boltban? Ettől függetlenül, most, hogy felhozódott a bolt neve, lehet, hogy azért magam is elnézek manapság feléjük.
De csak azért nem, mert nem akartam itt (is) off-olni
![]()
Üdw
A következő mikrokapcsoló felől érdeklődnék: d2f-01f-a Találkozott valaki ilyennel? Lehet még ilyet kapni? Ha nem mivel lehetne helyettesíteni? (egy egérben volt, amíg el nem tört) Adatlapot találtam sokat, de boltokban nem leltem ilyet... ![]()
Gyakorlatilag bármelyik egérben találsz ilyet, vagy helyettesítőt, azonos lábkiosztással. Nem egy egzotikus kapcsoló (japánok szeretik gyártani: Omron, Matsushita stb.), csak egyutas, kétállású; ha van elérhető közelségben bontható egér, kapd szét.
A bajom annyi, hogy ez fekvő elrendezésű kapcsoló - igazából hosszabbak a lábai és meg van hajtva.
Sima egerem van bontott, egyből arra gondoltam én is, csak abban álló kapcsolók vannak ![]()
Legvégső esetben fektetve építesz be egy másikat, leragasztod, és huzalokkal (levágott ellenállás-láb) a panelra kötöd.
De egy új egér sem olyan drága...
Nos, gyakorlatilag mindent kaptam, készletről, ráadásul akciósan. Mágneskapcsolót, kismegszakítót, síneket, kapcsolókat, vezetéket, érvéghüvelyt stb. hoztak a kollégák, egyedül a doboz (és a belevaló szerelőlemez) maradt ki a listából. Van már erre is pár találat, és úgy tűnik, hogy a 8-10 eFt ár jellemző a kívánt 200 x 250 x 150 körüli méretre.
Norberto: még egyszer köszi a linket ![]()
Nincs mit, nagyon szívesen. Akkor ezek szerint valóban jól el vannak látva anyagokkal.
Hello!
Ez a hangerőszabályozó potméter, tehát nem túl jó ötlet fix ellenállással helyettesíteni. Tegnap voltam Sini-nél, és már vettem, igaz nem ugyanolyat, mert az 8ezer lett volna, hanem kicsit másmilyet 215 FT-ért, csak ehez kicsit át kell faragni a magnó belsejét. Deniel
Egy ilyen az, ez spéci, tervezéshez használatos
![]()
sziasztok!
Olyan furcsa kérdésem lenne, hogy hol lehet olcsó kis mágnesszelepeket vásárolni. ilyesmire gondolok. Csak 12V, vagy 24Vos változatban, és 10-14mm-es kimenő csőmérettel... Googlet néztem, mindenhol csak ipari cuccok vannak. 1000Ft/db alatt kéne. Köszönöm!
Sziasztok,
hol lehet kapni 2U rack dobozhoz fület? köszi: Maverick
Sziasztok
A csatolt képen látható tüskéket hol lehet venni és mi a neve? Esetleg létezik ellendarabja is?
Szia!
A nevét nem tudom, de nemrég láttam a Lomex turkálós részében! Ellendarabja biztos van,mert gyári készülékekben láttam, szerintem biztos rendelhető.
Sziasztok, keresek BB204G varicap diódát,illetve KV1310-es diódát.bár ez utobbi reménytelen.
Idézet: „Frankye legkedvencebb helye” Ne tagadd, a Tiéd is! :beka3:
[off]Ezt már olyan és olyan sokszor megbeszéltük itt... úgyhogy nem tagadhatom :crazya:
A neve forrtüske, és jól mondja lapose, én is a Lomextől rendeltem múltkor(1,8Ft
![]()
Sziasztok lehet hogy hülye a kérdés de hogy lehet használni a próba NYÁK-ot?
Előre is köszi
Üdv! keresek trafó, 2x35V és legalább 600W, de nembaj hogyha több, sőt jobb
![]()
Sziasztok
Nagyon nagy szükségem lenne most a segítségetekre!!! Valaki megtudná mondani hogy hol tudnák beszerezni TMP 47P443-as IC-ket. Legalább 30darabra lenne szükségem! De ha esetleg valakinek van otthon olyan ami nincs felprogramozva 1-2 darab már az is nagyon nagy segítség lenne. Az-az igazság hogy ahol eddig vettem ott már csak a jövő évben tudnak hozni, de most meg nagyon nagy szükségem lenne r! |
Bejelentkezés
Hirdetés |