Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   64 / 441
(#) vpist hozzászólása Nov 17, 2008 /

hali!

Tudom hogy Pesten sok szakkereskedés van, de én csak pár hónapja vagyok pesti, és egyet se ismerek.
Nem tud valaki egyet a Borároshoz közel?
(#) hapro válasza vpist hozzászólására (») Nov 17, 2008 /

üllői út elektrokontha.
(#) vpist válasza hapro hozzászólására (») Nov 17, 2008 /

Köszi!
(#) deniel hozzászólása Nov 18, 2008 /

Sziasztok!

Sony magnóba kellene nekem egy ALPS RK12L12C potméter, mert az előző eltört egy leesés miatt.

Hol lehet ilyet kapni?

Kerestem, de nem találtam sehol.

Deniel
(#) moltam válasza deniel hozzászólására (») Nov 19, 2008 /

Olyan speciál poti kell bele?Nem elég az hogy ugyananyi ohm-os legyen?Vagy megfelelő fix ellenállattal helyettesiteni?
(#) Norberto válasza kobold hozzászólására (») Nov 19, 2008 /

Nem jeleztél vissza a bolttal kapcsolatban

Persze ez nem kényszer, csak érdeklődöm.

Jártál a boltban?

Ettől függetlenül, most, hogy felhozódott a bolt neve, lehet, hogy azért magam is elnézek manapság feléjük.
(#) kobold válasza Norberto hozzászólására (») Nov 19, 2008 /

De csak azért nem, mert nem akartam itt (is) off-olni Én sajnos nem szabadulok a gyárból (csak ha külföldre küldenek), de a TMK-sok közül ma mentek arra, és reményeim szerint árajánlattal, vagy legalább készletinfóval jönnek vissza. Most már ígérem, megírom, mi lett az eredmény, reggel úgyis átmegyek hozzájuk.
(#) Tom-ee hozzászólása Nov 19, 2008 /

Üdw

A következő mikrokapcsoló felől érdeklődnék:

d2f-01f-a

Találkozott valaki ilyennel? Lehet még ilyet kapni? Ha nem mivel lehetne helyettesíteni? (egy egérben volt, amíg el nem tört) Adatlapot találtam sokat, de boltokban nem leltem ilyet...
(#) kobold válasza Tom-ee hozzászólására (») Nov 19, 2008 /

Gyakorlatilag bármelyik egérben találsz ilyet, vagy helyettesítőt, azonos lábkiosztással. Nem egy egzotikus kapcsoló (japánok szeretik gyártani: Omron, Matsushita stb.), csak egyutas, kétállású; ha van elérhető közelségben bontható egér, kapd szét.
(#) Tom-ee válasza kobold hozzászólására (») Nov 20, 2008 /

A bajom annyi, hogy ez fekvő elrendezésű kapcsoló - igazából hosszabbak a lábai és meg van hajtva.
Sima egerem van bontott, egyből arra gondoltam én is, csak abban álló kapcsolók vannak
(#) kobold válasza Tom-ee hozzászólására (») Nov 20, 2008 /

Legvégső esetben fektetve építesz be egy másikat, leragasztod, és huzalokkal (levágott ellenállás-láb) a panelra kötöd.
De egy új egér sem olyan drága...
(#) kobold válasza kobold hozzászólására (») Nov 20, 2008 /

Nos, gyakorlatilag mindent kaptam, készletről, ráadásul akciósan. Mágneskapcsolót, kismegszakítót, síneket, kapcsolókat, vezetéket, érvéghüvelyt stb. hoztak a kollégák, egyedül a doboz (és a belevaló szerelőlemez) maradt ki a listából. Van már erre is pár találat, és úgy tűnik, hogy a 8-10 eFt ár jellemző a kívánt 200 x 250 x 150 körüli méretre.

Norberto: még egyszer köszi a linket
(#) Norberto válasza kobold hozzászólására (») Nov 20, 2008 /

Nincs mit, nagyon szívesen. Akkor ezek szerint valóban jól el vannak látva anyagokkal.
(#) deniel válasza moltam hozzászólására (») Nov 21, 2008 /

Hello!

Ez a hangerőszabályozó potméter, tehát nem túl jó ötlet fix ellenállással helyettesíteni.

Tegnap voltam Sini-nél, és már vettem, igaz nem ugyanolyat, mert az 8ezer lett volna, hanem kicsit másmilyet 215 FT-ért, csak ehez kicsit át kell faragni a magnó belsejét.

Deniel
(#) Tom-ee válasza kobold hozzászólására (») Nov 21, 2008 /

Egy ilyen az, ez spéci, tervezéshez használatos Én is gondoltam a sufni tuningra, de azért még keresek fekvőt, hátha lelek hasonlót...
(#) Báddzsó hozzászólása Nov 22, 2008 /

sziasztok!

Olyan furcsa kérdésem lenne, hogy hol lehet olcsó kis mágnesszelepeket vásárolni. ilyesmire gondolok. Csak 12V, vagy 24Vos változatban, és 10-14mm-es kimenő csőmérettel...
Googlet néztem, mindenhol csak ipari cuccok vannak. 1000Ft/db alatt kéne. Köszönöm!
(#) Maverick91 hozzászólása Nov 27, 2008 /

Sziasztok,

hol lehet kapni 2U rack dobozhoz fület?

köszi:

Maverick
(#) googa válasza tony994 hozzászólására (») Nov 27, 2008 /

Mi az a fúrófely?
(#) vicsys hozzászólása Nov 27, 2008 /

Sziasztok
A csatolt képen látható tüskéket hol lehet venni és mi a neve? Esetleg létezik ellendarabja is?

tüske.jpg

(#) lapose válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2008 /

Szia!

A nevét nem tudom, de nemrég láttam a Lomex turkálós részében!
Ellendarabja biztos van,mert gyári készülékekben láttam, szerintem biztos rendelhető.
(#) Sanyesz5 hozzászólása Nov 28, 2008 /

Sziasztok, keresek BB204G varicap diódát,illetve KV1310-es diódát.bár ez utobbi reménytelen.
(#) Norberto válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Nov 28, 2008 /

Elsősorban ajánlanám EZT a hozzászólást, és az utána következő néhány reagálás átböngészését, illetve még ajánlanék egy helyet, ahol árlista szerint van (valóságban nem biztos): LINK (Frankye legkedvencebb helye )
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Nov 28, 2008 /

Idézet:
„Frankye legkedvencebb helye”

Ne tagadd, a Tiéd is! :beka3:
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Nov 28, 2008 /

[off]Ezt már olyan és olyan sokszor megbeszéltük itt... úgyhogy nem tagadhatom :crazya:
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Nov 28, 2008 /

A neve forrtüske, és jól mondja lapose, én is a Lomextől rendeltem múltkor(1,8Ft ) Csatlakozó hüvelyt nem láttam náluk.
(#) Mr.Led hozzászólása Nov 28, 2008 /

Sziasztok lehet hogy hülye a kérdés de hogy lehet használni a próba NYÁK-ot?
Előre is köszi
(#) Norberto válasza Mr.Led hozzászólására (») Nov 28, 2008 /

Hasonló módon, mint EBBEN a cikkben!
(#) Andreas89 hozzászólása Nov 28, 2008 /

Üdv! keresek trafó, 2x35V és legalább 600W, de nembaj hogyha több, sőt jobb
(#) zoz11 hozzászólása Nov 28, 2008 /

Sziasztok
Nagyon nagy szükségem lenne most a segítségetekre!!!
Valaki megtudná mondani hogy hol tudnák beszerezni TMP 47P443-as IC-ket. Legalább 30darabra lenne szükségem!
De ha esetleg valakinek van otthon olyan ami nincs felprogramozva 1-2 darab már az is nagyon nagy segítség lenne.
Az-az igazság hogy ahol eddig vettem ott már csak a jövő évben tudnak hozni, de most meg nagyon nagy szükségem lenne r!
(#) Sanyesz5 válasza Norberto hozzászólására (») Nov 28, 2008 /

Köszi.ismerem,az oldalt,rendeltem is tőlük,de csak bb204b van.
Következő: »»   64 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem